Home Greek News Τι λέει η συντάκτρια της ομιλίας της Μελάνια Τραμπ που «έκλεψε» ατάκες της Μισέλ Ομπάμα

Τι λέει η συντάκτρια της ομιλίας της Μελάνια Τραμπ που «έκλεψε» ατάκες της Μισέλ Ομπάμα

by _
0 comment 113 views

Η υπάλληλος του ζεύγους Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι υπέβαλε στον Αμερικανό μεγιστάνα την παραίτησή της, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή

Η Μέρεντιθ Μακάιβερ, συντάκτρια ομιλιών που εργάζεται για το ζεύγος Τραμπ, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη την Τετάρτη για το… φιάσκο που προέκυψε αναφορικά με την ομιλία της συζύγου του υποψήφιου των Ρεμπουμπλικανών, Μελάνια, η οποία περιλάμβανε λέξη προς λέξη «ατάκες» της Μισέλ Ομπάμα.

Η υπάλληλος του ζεύγους Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι υπέβαλε στον Αμερικανό μεγιστάνα την παραίτησή της, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή.

Όπως εξήγησε η Μακάιβερ, στις συζητήσεις που είχε κάνει με την Μελάνια σχετικά με το περιεχόμενο του σημαντικού λόγου που θα εκφωνούσε τη Δευτέρα με στόχο την υποστήριξη της εκστρατείας του συζύγου της, το όμορφο πρώην μοντέλο της είχε εκφράσει τον θαυμασμό της για την σημερινή Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Μισέλ Ομπάμα. Μάλιστα, της είχε διαβάσει τηλεφωνικά ορισμένα αποσπάσματα από παλαιότερη ομιλία της Ομπάμα, προκειμένου να της δώσει παραδείγματα για το ύφος που ήθελε να έχει η δική της ομιλία.

Το λάθος της ίδιας, αναφέρει, είναι ότι παρερμήνευσε και χρησιμοποίησε σχεδόν αυτούσια τα αποσπάσματα, αντί να σκεφτεί να γράψει κάτι παρόμοιο.

«Νιώθω απαίσια για το χάος που προκάλεσα και στο οποίο ενεπλάκη το ζεύγος Τραμπ αλλά και η κυρία Ομπάμα. Δεν έγινε από κακή πρόθεση. Εχθές υπέβαλα την παραίτησή μου στον κ. Τραμπ, όμως εκείνος αρνήθηκε να τη δεχτεί και μου είπε ότι όλοι κάνουμε λάθη και πως το σημαντικό είναι να μαθαίνουμε από αυτά», αναφέρει στη δήλωσή της.

Source: Τι λέει η συντάκτρια της ομιλίας της Μελάνια Τραμπ που «έκλεψε» ατάκες της Μισέλ Ομπάμα

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr