Home Greek News Επίθεση False Flag της κυβέρνησης Ερντογκάν και «ο Άνθρωπος από το…ΙΣΡΑΗΛ»;;;

Επίθεση False Flag της κυβέρνησης Ερντογκάν και «ο Άνθρωπος από το…ΙΣΡΑΗΛ»;;;

by _
0 comment 263 views

Πήρε μια ατάκα απευθίας απο το playbook των ΗΠΑ περι των στημένων «τρομοκρατικών» χτυπημάτων ο Ερντογκάν για να κάνει το δικό του…FALSE FLAG ATTACK, δηλ., επίθεση ψεύτικη σημαία που είναι ο συνηθισμένος τρόπος λειτουργίας της Αμερικής, Ισραήλ, ΝΑΤΟ, κ.τλ. για να περνάνε τις ύποουλες ατζέντες τους εις βάρος του λαού…

Και αφού διαβάσετε το παρόν άρθρο, ΚΑΝΕΙΣ απο εσας ΔΕΝ θα μπορέσετε πλεόν να αποκαλείτε δημοσιογράφους -όπως ο υποαφαινόμενος!- «συνωμοσιολόγους»…

 

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com | 17 Ιουλ. 2016, 23.00

 

This is….THE WORKING HOUR with . . .

JOHN KOUNTOURIS!

Screen Shot 2016-07-18 at 7.58.20 AM

Ήταν ο L.L. Lemnitzer, o Προεδρεύων των Αρχηγών του Διακλαδικού Επιτελείου του Στρατού των ΗΠΑ επι Τζον Κένεντι (JFK), που είπε κάποτε ότι η χώρα θα ήταν σε μια καλύτερη κατάσταση αν οι στρατηγοί θα μπορούσαν να αναλάβουν την εξουσία.

Σύμφωνα με μυστικά και κρυμμένα για μεγάλο διάστημα έγγραφα που αποκτήθηκαν για τη συγγραφή του βιβλίου Body of Secrets του κ.James Bamford για την NSA και τις λειτουργίες της (πατήστε εδώ), o Προεδρεύων των Αρχηγών του Διακλαδικού Επιτελείου του Στρατού συνέταξε και ενέκρινε τα σχέδια για το τι μπορεί να είναι το πιο διεφθαρμένο σχέδιο που δημιουργήθηκε ποτέ από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Στο όνομα του «αντικομμουνισμού», πρότειναν τη δρομολόγηση ενός μυστικού και αιματηρού πολέμου τρομοκρατίας ενάντια στην ίδια τους τη χώρα, προκειμένου να ξεγελάσουν το αμερικανικό κοινό σε υποστήριξη ενος κακοσχεδιασμένου πόλεμου που είχαν την πρόθεση να ξεκινήσουν κατά της Κούβας.

Πατήστε την παρακάτω εικόνα για να δείτε τα απόρρητα έγγραφα αυτού του δόλιου σχεδίου που διέρρευσαν πριν 15 χρόνια, λίγο μετά, όλως περιέργως, το χτύπημα της Ενδεκάτης Σεπτ. του 2001…

Screen Shot 2016-07-17 at 7.55.14 PM

Με την κωδική ονομασία Επιχείρηση Northwoods (Operation Northwoods), το σχέδιο, το οποίο είχε την γραπτή έγκριση του Προεδρεύοντος και κάθε μέλους του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, ζήτησε:

  • να πυροβοληθούν αθώοι άνθρωποι στους δρόμους της Αμερικής! (και τι συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ???)
  • να βυθιστούν σκάφη στην ανοικτή θάλασσα που μετέφεραν πρόσφυγες απο τη Κούβα (και τι έγινε τελευταίως με τους πρόσφυγες απο τη Συρία όταν έφευγαν απο την Τουρκία???)
  • να δημιουργηθεί ένα κύμα βίαιης τρομοκρατίας που θα ξεκινήσει στην Ουάσινγκτον, το Μαϊάμι, και αλλού (και τι -παρακαλώ!- συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε όλη την Αμερική???)
  • αεροπειρατείες αεροπλάνων, έτσι ώστε να συγκρουστούν με…κτίρια (9/11…HELLO?!…κανείς είναι σπίτι?!)

-για περισσότερα, δείτε τη πηγή μου εδώ: http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/northwoods.html

Χρησιμοποιώντας τις κάλπικες αποδείξεις, όλα αυτά θα τα φόρτωναν στον Φιντέλ Κάστρο, δίνοντας έτσι στον κ. Lemnitzer και τη κλίκα του τη δικαιολογία, καθώς και τη δημόσια και διεθνή στήριξη, που χρειάστηκαν για να ξεκινήσουν τον πόλεμό τους!

Screen Shot 2016-07-17 at 9.52.15 PM

Και…ΓΙ’ ΑΥΤΟ έπρεπε τον Κένεντι να τον «βγάλουν» απο τη μέση γιατί έμαθε για τα σχέδιά τους και ΔΕΝ ήθελε καθόλου να συμμετάσει σε αυτό!  Δείτε το ακόλουθο βίντεο με ελληνικούς υποτίτλους για του λόγους το αληθές! Στο κανάλι GeorgeGreekTrucker διαβάζουμε για τη περίφηση ομιλία του Κένεντι για τις μυστκές οργανώσεις ότι «Η ομιλία αυτή έγινε στις 27 Απριλίου 1961 στην Αμερικανική Ομοσπονδία Εκδοτών Εφημερίδων, 939 μερες πριν την δολοφονία του στις 22 Νοεμβρίου 1963.»

Δείτε το!…

https://www.youtube.com/watch?v=QfuNtzAhRrE

Screen Shot 2016-08-04 at 1.49.19 PM

Screen Shot 2016-08-04 at 1.51.40 PM

 

Συνεχίζουμε…

Τώρα, αυτά που μόλις είδαμε στην Τουρκία δεν διαφέρουν ΚΑΘΟΛΟΥ απο αυτά που σας περιγράφω εδώ.  Ανήκει στη Δύση ο Ερντογκάν -όπως ξεστόμισε κάποτε κι ο Κωσταντίνος Καραμανλής ότι «Ανήκομεν εις την Δύσιν!»- και εξ ου η μεγάλη…ΑΤΑΚΑ που υιοθέτησε ο ίδιος απο τους Αμερικανούς για να κάνει τη μεγάλη του…ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ, δηλ., ΤΟ…«ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ». Αλλά αυτό ΔΕΝ θα πετύχει, θα του γυρίσουν σαν ΜΠΟΥΜεράνγκ αι συνέπειαι αυτού!

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στο σημερινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ όπου βλέπουμε ένα Τούρκο στρατιώτη, που μόλις είχε συλληφθεί μετά την αποτυχία του «πραξικοπήματος», να ανακρίνεται απο τις τουρκικές αρχές και…ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ!

Μεταβείτε στο 6:00 και μετά…

Αλλά δεν είναι μόνο αυτός που τα λέει αυτά, αλλά και πάρα πολλοί  άλλοι στρατιώτες που…ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΜΙΑ….ΑΣΚΗΣΗ!!!  ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ!!!  ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΠΟΥ, ΟΛΩΣ «ΤΥΧΑΙΩΣ», ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΝΩ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΚΛΗΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ…ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!! ΤΥΧΑΙΑ ΟΛ’ ΑΥΤΑ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Αν θελέτε να μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτήν την ειδική μορφή ΤΡΟΜΟΥ που δημιούργησε η Αμερικανική κυβέρνηση, διαβάστε το ακόλουθο άρθρο μου για να καταλάβετε. Πατήστε την εικόνα…

Screen Shot 2016-07-17 at 9.33.55 PM

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Αυτές οι «τρομοκρατικές επιθέσεις» είναι όλες…ΨΕΥ-ΤΙ-ΚΕΣ, όπως το «πραξικόπημα» του Ερντογκάν, και χρησιμοποιούνται για να περνάνε τις ατζέντες τους, τις ΥΠΟΥΛΕΣ, εις βάρος όλων μας γιατι….με λίγα λόγα…ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ…ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ–με ό,τι συνεπάγεται αυτό.  Και ο ΚΥΡΙΟΣ τρόπος λειτουργίας τους προς τούτο είναι η χρήσις…ΑΣΚΗΣΕΩΝ για να φαίνεται πως υπαρχει κάποια «εξωτερική» –ή «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ», βλέπε την Τουρκία!– απειλή που θέλει να μας «πάρει» όλους ενώ, στην πραγματικότητα, η απειλή βρίσκεται εντός των πιο στενών κύκλων της ίδιας της…ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ!

Τώρα, μην ξεχνάμε ότι οι ύπαρκτοι δημιουργοί της πιο ακραίας μορφής τρομοκρατίας στον ΚΟΣΜΟ είναι οι ίδιοι οι….ΠεριΟΥΣΤιοι του «θεού».  Και ΠΟΙΟ -παρακαλώ!- είναι το σύνθημα που χρησιμοποιεί η Ισραηλινή Μόσαντ???…

«ΔΙΕΞΑΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΔΙ’ΑΠΑΤΗΣ»

Screen Shot 2016-07-17 at 9.49.45 PM

ΑΥΤΟΙ είναι ο «ιθύνων» νούς πίσω απο την τρομοκρατία, μιας και την τρομοκρατία την δημιούργησαν…ΟΙ ΙΔΙΟΙ!  ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ 9ης ΣΕΠΤ. του 2001! Διαβάστε το άρθρο μου «Η μεγάλη «αγάπη» που έχουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ για την Ενδεκάτη Σεπτεμβρίου του 2001» να δείτε τι ακριβώς ισχυρίζομαι εδώ:

Η μεγάλη «αγάπη» που έχουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ για την Ενδεκάτη Σεπτεμβρίου του 2001…

Τώρα, όσον αφορά την πιθανότητα Ισραηλινής συμμετοχής σε αυτό το «πραξικόπημα» στην Τουρκία, ας διαβάσουμε τι λέει το κορυφαίο σάιτ νοημοσύνης VeteransToday.com (VT)

Εγώ είμαι συνεργάτης του ακόλουθου ιστότοπου ειδήσεων που αποτελείται απο πρώην πράκτορες και της CIA και της Αμερικάνικης Κυβερνήσεως και όλοι είναι αφοσιώμένοι στην έκθεση των εγκλημάτων της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Η VeteransToday.com είναι μια απο τις κορυφαίες εναλακτικές ιστοσελίδες ειδήσεων σε όλον τον κόσμο και ο ιδιοκτήτης της, ο κ. Γκόρδον Δάφ (Gordon Duff), ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Συντακτικής Επιτροπής της Veterans Today, που ήταν Αμερικανός πεζοναύτης που υπηρέτησε στο πόλεμο της Βιετνάμ, και που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Adamus Defense Group στη Ελβετία, μαζεύει μαζί με την ομάδα δημοσιογράφων του (που βρίσκονται σε διάφορα γραφεία σε όλο τον κόσμο) τις πιο ακριβείς και λεπτομερείς μυστικές πληροφορίες για όλα τα δρώμενα στην Μέσα Ανατολή.

Αν δεν έχετε ξανακούσει για την VeteransToday.com, σας συνιστώ να διαβάσετε όλα όσα έχει να μας προσφέσει όσον αφορά την καλύτερη εναλλακτική ειδησεογραφία σχετικά με τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή. Η Veterans Today (VT), δηλ., «Οι Απόστρατοι των Ένοπλων Δυνάμεων Σήμερα», είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που αντιπροσωπεύει τη θέση των μελών των ενόπλων δυνάμεων και της κοινότητας βετεράνων σε τομείς της εθνικής ασφάλειας, της γεωπολιτικής σταθερότητας και της εσωτερικής πολιτικής.

Λοιπόν, σε άρθρο τους «Turkey: ‘Coup attempt’ is highly dubious and suspicious» (Τουρκία: «Η απόπειρα» του πραξικοπήτος είναι άκρως δύσπιστη και ύποπτη), γράφουν τα εξής:

«Το Ισραήλ τροποποίησε 13 F-16 το 2013, ώστε να μπορέσουν να φέρουν πυρηνικά, πιστεύουμε ότι ήταν ένα από αυτά τα F-16 που πέταξε χαμηλά πάνω από την Άγκυρα και έριξε κάποιας μορφής χαμηλής απόδοσης πυρηνικό όπλο πάνω στο κτίριο του κοινοβουλίου. Στην πράξη, η έκρηξη αυτή ήταν ένα κτύπημα φλας που σχεδιάστηκε για να συγκεντρώσει την προσοχή των ανθρώπων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα το εκμεταλλευτεί το καθεστώς Ερντογάν προς το προπαγανδιστικό του όφελος μέσα στις επόμενες ημέρες. Πέντε ισραηλινά εκπαιδευμένοι Σαουδάραβες ειδικοί διορίστηκαν στην αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ στη νότια Τουρκία πέρυσι, για να επιβλέπουν δήθεν τις εκεί Σαουδικές αεραποστολές. Δεν πραγματοποιήθηκαν, ωστόσο, τέτοιες αποστολές, δεν συμμετείχε μαζι τους κανένα Σαουδικό αεροσκάφος στο Ιντσιρλίκ. Ως εκ τούτου, έχουμε τώρα σοβαρές υποψίες ότι είδαμε ορισμένα από τα εργόχειρα τους στο παιχνίδι χθες το βράδυ.

Ο εμπειρογνώμων κάτοικος του VT όσον αφορά όλα όσα σχετίζονται με τα πυρηνικά, ο Φυσικός του Τμήματος Ενέργειας των ΗΠΑ και και πρώην πυρηνικός επιθεωρητής των ΟΕΕ / IAEA, κ Jeff Smith, ήταν σε θέση να προσδιορίσει αμέσως την έκρηξη στο κτίριο του κοινοβουλίου της Άγκυρας με εκείνη μιας μικρής χαμηλής απόδοσης πυρηνικής συσκευής 4ης ή 5ης γενιάς, μια βόμβα lithium-deuterium που χρησιμοποιεί πολύ λίγο ουράνιο και που δεν παράγει κανένα EMP ή/και επικίνδυνο νέφος, αλλά κάνει ένα big bang (μεγάλο μπάνγκ) και φωτεινή λάμψη.»

Εν ολίγοις, απ’ό,τι φαίνεται «πραξικόπημα» ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, αλλά…ΑΣΚΗΣΗ, την οποία μετέτρεψε ο «Σουλτάνος» ΒΛΑΞ σε μια ευκαιρία να συγκεντρώσει περισσότερη εξουσία καθώς και αφοσίωση απο τους Τούρκους πολίτες.  Ωστόσο, αυτό ΔΕΝ θα μείνει χωρίς συνέπειες για τον ίδιον, γιατί όταν υπάρουν….ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΣΤΗΣ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ, ΌΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ…ΑΣΚΗΣΗ KAI ΟΧΙ ΣΕ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»…ΕΜ…ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ….ΜΕΤΑ!!!…ΘΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ…ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟ…GONE BABY!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ???….

13698257_547232898816103_9156555173418932501_o

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr