Home Greek News Τσίπρας και Καμμένος, στα χνάρια Σημίτη και Πάγκαλου, ετοιμάζονται να παραδώσουν τους 8 πραξικοπηματίες που ζήτησαν άσυλο.(;)

Τσίπρας και Καμμένος, στα χνάρια Σημίτη και Πάγκαλου, ετοιμάζονται να παραδώσουν τους 8 πραξικοπηματίες που ζήτησαν άσυλο.(;)

by _
0 comment 188 views

Τσίπρας και Καμμένος, στα χνάρια Σημίτη και Πάγκαλου, ετοιμάζονται να παραδώσουν τους 8 πραξικοπηματίες που ζήτησαν άσυλο.(;) Όλα θυμίζουν την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ!

–Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Στα χνάρια της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, του Κώστα Σημιτη και του Θόδωρου Πάγκαλου, φαίνεται πως θα βαδίσουν τελικά οι Τσίπρας και Καμμένος.

Screen Shot 2016-07-16 at 2.41.03 PM

Οι πρώτοι, στις 15 Φεβρουαρίου του 1999, παρέδωσαν τον Κούρδο Ηγέτη στα χέρια των Τουρκων, ΟΤΣΑΛΑΝ, ξεσηκώνοντας την οργή του κουρδικού και του ελληνικού λαού.

“Προδότες ενός λαού”, χαρακτηρίστηκαν και δικαίως, οι Σημίτης – Πάγκαλος.

Σήμερα, ο εφιάλτης αυτός της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, φαίνεται πως θα αναβιώσει, με την παράδοση από την “ελληνική”(;;;) κυβέρνηση, των οκτώ πραξικοπηματιών που με στρατιωτικό ελικόπτερο, προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη.

Screen Shot 2016-07-16 at 2.41.08 PM

Δεν διεκδικώ την δυνατότητα υψηλής πολιτικής ανάλυσης σ’ ένα τόσο σημαντικό θέμα, αποτολμώ όμως, μια καταγραφή των απόψεών μου.

Και εξηγούμαι:
Λαμβανομένου υπόψη των απαιτήσεων του Ερντογάν και του πρωθυπουργού της Τουρκίας, που ζητούν την παράδοση των πραξικοπηματιών, όλα δείχνουν πως οι απαιτήσεις τους, θα γίνουν αποδεκτές από την εγχώρια κυβερνητική πολιτική μαφία των αδίστακτων ΕΘΝΟΚΤΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Screen Shot 2016-07-16 at 2.41.14 PM

Στο σημείο αυτό, δεν πρέπει όμως να παραλείψουμε κάποια σημαντικά στοιχεία:

1. Ότι ο Ερντογάν, δήλωσε πως θα επαναφέρει την θανατική ποινή.

2. Ότι οι οκτώ πραξικοπηματίες, ζήτησαν ήδη πολιτικό άσυλο…

3. Πολιτικό άσυλο όμως, έχουν ζητησει και δεκάδες χιλιάδες ΛΑΘΡΟ που μέσω Τουρκίας ήρθαν στην Ελλάδα και ήδη τους δόθηκε, τούρκοι αριστεροί πολίτες, Κούρδοι κ.α..

4. Με ποιά κριτήρια η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θα λειτουργήσει με δυο μέτρα και δυο σταθμά, όταν μάλιστα είναι δεδομένο ότι η ζωή των 8 κινδυνεύει αν παραδοθούν στον… ψυχασθενή και παρανοϊκό Ερντογαν, που δεσμεύτηκε πως θα επαναφέρει την θανατική ποινή;

Οι πληροφορίες μου λένε, πως ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ θα το πράξουν , παραβλέποντας το Διεθνές Δίκαιο, πριν προφτάσει να ψηφιστει ο σχετικός νόμος της θανατικής ποινής από το Τουρκικό Κοινοβούλιο, ώστε να μπορούν στη συνέχεια να δηλώσουν… “αθωοι του αίματος”…

Οι πληροφορίες λένε πως ο Τσίπρας, συναντά εντονες αντιδράσεις, από το εσωτερικό του κόμματός του, γι αυτό και η ηγεσία του ΥΠΕΞ, άρχισε να “τα μασάει” περί παράδοσης και ψάχνουν εναγωνίως την κάλυψη ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ένωσης..

Αν οι πληροφορίες μου, περί παράδοσης των οκτώ πραξικοπηματιών, ισχύουν, τότε θα έχουμε δυο νέους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ.

Γιατι μην ξεχνάμε, πως ο λαός στην Τουρκία, ειναι μοιρασμένος στους υποστηρικτές και στους πολέμιους του Ερντογάν.

Υ.Γ. Υπενθυμίζω στους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, πως ο Πάνος Καμμένος, στην περίπτωση του ΟΤΣΑΛΑΝ, συμμετείχε στην κοινοβουλευτική διακομματική επιτροπή των 152 βουλευτών, που ζητούσαν την παροχή ασ΄πυλου στον ΟΤΣΑΛΑΝ.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ;

Πηγή:

http://attikanea.blogspot.gr/2016/07/8_11.html?m=1

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr