Home Greek News Προσπαθεί εδώ και δύο δεκατετίες να οπλοποιήσει το Pokémon η κυβέρνση των ΗΠΑ!

Προσπαθεί εδώ και δύο δεκατετίες να οπλοποιήσει το Pokémon η κυβέρνση των ΗΠΑ!

by _
0 comment 167 views

Προσπαθεί εδώ και δύο δεκατετίες να οπλοποιήσει το Pokemon η κυβέρνση των ΗΠΑ – Και τελικά το πέτυχε.

Screen Shot 2016-07-17 at 2.20.45 PM

Προς όλους εκείνους εκεί έξω που νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν με τη φωτιά και να μην καιούν…

Το φαινόμενο αυτό σαρώνει ολόκληρα έθνη, καθώς και τα…ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ…

 

-του Matt Agorist απο το Τhefreethoughtproject.com | Μετάφρασις/επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη, JohnKountouris.com

~

Προσπαθεί εδώ και δύο δεκαετίες να μετατρέψει το Pokémon σε ένα όπλο η αμερικανική κυβέρνηση — Και τα κατάφεραν τελικά

Στις 16 Δεκεμβρίου του 1997, παιδιά σε όλη την Ιαπωνία κάθισαν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους για να παρακολουθήσουν ένα επεισόδιο του Pokemon.

700 από αυτούς δεν είδαν ποτέ το τέλος της εκπομπής.

Εκατοντάδες παιδιά υπέφεραν (πατήστε εδώ) από κρίσεις και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο αφού κοίταξαν για λίγο στην τηλεόραση τον Pikachu να χρησιμοποιεί τις αστραφτικές του δυνάμεις για να ανατινάξει κάτι πυραύλους.

Το επεισόδιο, που ονομάζεται “Electric Soldier Porygon” («Ηλεκτρικός Στρατιώτης Porygon»), είχε απαγορευτεί οριστικά απο την τηλεόραση, ακόμη και σε μονταρισμένη μορφή.

Τα αποτελέσματα ήταν τόσο καταδικαστικά για το Pokemon ότι ολόκληση η σειρά αφαιρέθηκε από τον αέρα για τέσσερις μήνες.

Screen Shot 2016-07-17 at 8.24.09 AM

Ενώ, ωστόσο, ο κόσμος προσπαθούσε να κατανοήσει τι θα μπορούσε να προκάλεσε, ενδεχομένως, την αντίδραση αυτή, άρχισε να ερευνά το επεισόδιο ο στρατός των ΗΠΑ–προπαθώντας να βρει τρόπο με τον οποίον να μετατρέψουν αυτό το φαινόμενο σε…ΟΠΛΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ. Σοβαρά μιλάω.

Ο στρατός ήθελε να ανατινάξει παλμούς, παρόμοιους με εκείνους που είχαν χρησιμοποιηθεί στο επεισόδιο, στα πρόσωπα των αντιπάλων του για να υπερφορτώσει το μυαλό τους και να τους αναγκάσει να συνταράξουν.

Μια εφαρμογή “ηλεκτρομαγνητικών παλμών” θα μπορούσε να αναγκάσει τους νευρώνες να ανάψουν με τη μία, προκαλώντας «διακοπή του εκούσιου ελέγχου των μυών», διαβάζει μια περιγραφή του δυσοίωνου όπλου «επιληψίας» (ή κρίσεως), που περιέχεται σε ένα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο (πατήστε εδώ) από το Εθνικό Κέντρο Ισογείων Πληροφοριών του Στρατού. «Θεωρείται χρησιμοποιώντας μια μέθοδο που θα προκαλούσε πράγματι άμεσα νευρικές συνάψεις με ένα ηλεκτρικό πεδίο, το 100% ουσιαστικά των ατόμων θα είναι ευάλωτα σε μια επαγωγή επιληπτικών κρίσεων.»

Η έκθεση ανακαλύφθηκε χάρη σε έναν ακτιβιστή που κατέθεσε αίτηση σχετικά με τον Νόμο σχετικά με την Ελευθερία της Πληροφορίας. Αποκάλυψε τις ύπουλες προθέσεις του στρατού στη κατασκευή ηλεκτρομαγνητικών όπλων –μια άλλης μορφής προπαγάνδα.

Σύμφωνα με μια αναφορά στο σάιτ Wired, ο στρατός χρειάστηκε όπλα όπως αυτά γιατί είχαν παραλύσει παραδοσιακές ροπές του στρατού τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων για να «σκοτώσει» καθ’οδόν προς τη νίκη: «Τώρα δεν κερδίζετε εκτός αν λέει ότι κερδίζετε το CNN» θρήνησε η έκθεση. Όμως, ενώ το Πεντάγωνο εξακολουθεί να θρηνεί τον αντίκτυπο του κύκλου των 24/7 ειδήσεων σχετικά με το στρατό των ΗΠΑ, δύσκολα σκέφτεται ότι τα λιγότερο θανατηφόρα όπλα είναι μια λύση για αυτό. Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ έχουν απομακρύνει το μεγαλύτερο μέρος του ηλεκτρομαγνητικού οπλοστάσιού του μακριά από το πεδίο της μάχης, εν μέρει επειδή η ιδέα των αόρατων ακτίνων του πόνου θα ηχούσαν τόσο κακά βγαίνοντας από το στόμα ενος παρουσιαστή δελτίου ειδήσεων.

 

Και…ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!

Screen Shot 2016-07-16 at 11.18.22 PM

 

Αυτό το ανησυχητικό όπλο Pokemon θα διατάραζε τις χημικές ουσίες στον εγκέφαλο και θα προκαλούσε μια άμεση επιληπτική κρίση–στο 100% του πληθυσμού.

«Η έναρξη του synchrony και η διαταραχή του μυϊκού ελέγχου λέγεται ότι είναι σχεδόν στιγμιαία», αναφέρει η έκθεση του Στρατού απο το 1997. «Η διέγερση επιδρά απευθείας στον εγκέφαλο.» Και υποτίθεται ότι «το 100% του πληθυσμού» είναι ευαίσθητο στις επιδράσεις – από αποστάσεις «έως εκατοντάδες μέτρα» – «οι χρόνοι αποκατάστασης αναμένεται να είναι συνεπείς με, ή ταχύτεροι από, αυτό που παρατηρείται σε επιληπτικές κρίσεις.»

Η έκθεση έδειξε πώς, πιθανόν, οι υπάλληλοι του στρατού να έβγαλαν «τα σάλια» πάνω στην έννοια της επαγωγής επιληπτικών κρίσεων σε ανυποψίαστα θύματά τους αναφερόμενοι άμεσα στο επεισόδιο…Pokemon.

“Το φαινόμενο των φωτικά επαγόμενων επιληπτικών κρίσεων αποδεδειγμένα επιβεβαιώθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, 1997, σχετικά με την ιαπωνική τηλεόραση, όταν εκατοντάδες θεατές ενός δημοφιλούς καρτούν υποβλήθηκαν, ακούσια, στην επαγωγή φωτικά επαγόμενων επιληπτικών κρίσεων», ανέφερε η ανάλυση.

Ο στρατός, φυσικά, αρνείται ότι υπάρχουν καν τέτοια όπλα. Ο στρατός, ωστόσο, δεν έχει επίσης κανένα πρόβλημα να λέγει ψέματα.

Τώρα, καθώς μια νέα τρέλα Pokemon σαρώνει το έθνος (καθώς και άλλα έθνη, όπως η ΕΛΛΑΔΑ), έχου εκτεθεί πλέον οι δυσοίωνες ρίζες εφαρμογής του. Ενώ δεν αποτελεί ένα όπλο επιληπτικών όπλων, είναι όμως ένα «υγρό όνειρο» μιας οργουελιανής κυβέρνησης.

Το πλεόν οργουελιανό όλων των αιώνων είναι αυτή η ρήσις εδώ:

Μπορούμε να αποκαλύψουμε οποιαδήποτε πληροφορία, σχετικά με εσάς (ή το εξουσιοδοτημένο παιδί σας), που είναι στην κατοχή ή τον έλεγχό μας, στην κυβέρνηση ή τα όργανα επιβολής του νόμου ή τους ιδιώτες.

Όπως σημείωσε το γνωστό διαδυκτιακό περιοδικό Gawker:

«Προέρχεται απευθείας απο την κοινώτητα νοημοσύνης το Pokemon.»

Έχει διανύσει πολύ δρόμο η κυβέρνηση από τις προσπάθειές τους στην οπλοποίηση το καρτούν πριν από 19 χρόνια. Όμως, ίσως ακόμη πιο ύπουλο από ένα όπλο ακτίνων που προκαλεί τις κρίσεις, είναι μια εφαρμογή που πληρώνουν οι πολίτες για να κατασκοπεύουν ασυναίσθητα τον εαυτό τους για το κράτος, ενώ διασκεδάζουν.

*Τέλος του άρθρου*

Δικά μου σημειώματα:

Τώρα, διαβάζουμε απο το κορυφαίο σάιτ infowars.com απο τις 11 Ιουλ. του 2016 τα εξής σοκαριστικά για το Pokemon:

Ο δημιουργός των Pokémon Go, Niantic, Inc., ιδρύθηκε από τον John Hanke, ο οποίος έλαβε στο παρελθόν χρηματοδότηση από επιχειρηματικά κεφάλαια της εταιρίας της CIA, In-Q-Tel, για να αναπτύξει αυτό που έγινε τελικά το Google Earth.

Και λίγο παρακάτω στο ίδιο άρθρο, διαβάζουμε επίσης:

Η CIA σύστησε την In-Q-Tel το 1999 ως έναν βραχίονα επιχειρηματικών κεφαλαίων της για να «εντοπίζει και να επενδύει σε εταιρείες που αναπτύσσουν τεχνολογίες πληροφοριών αιχμής που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών», σύμφωνα με την ίδια την επιχείρηση.

 

Πηγή:

http://thefreethoughtproject.com/us-government-weaponize-pokemon/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr