Home Greek News FIMOTRO: ΚΑΜΠΑΝΑ 14 ΜΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

FIMOTRO: ΚΑΜΠΑΝΑ 14 ΜΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

by _
0 comment 124 views

 

Σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Β´ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο γιος του Πάνου Σκουρλέτη. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και σε τρία…
ακόμα άτομα, αφού οι τέσσερις καταδικάστηκαν για τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν μερικές ημέρες έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι.

Και οι 4 κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για διατάραξη της κοινής ειρήνης και για άρνηση δακτυλοσκόπησης,ενώ, απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών και διακεκριμένης φθοράς.

Από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν τα πάντα, με τον γιο του υπουργού να τονίζει ότι έκαναν δημόσια παρέμβαση έξω από τα γραφεία της ΧΑ με αφορμή την πρόσφατη εξόρμηση χρυσαυγιτών κατά την οποία μοίραζαν φυλλάδια με ρατσιστικά σχόλια. Ο γιος του κ. Σκουρλέτη, πρόσθεσε ακόμη ότι δεν κρατούσε τίποτα στα χέρια και δεν χτύπησε κανέναν.

Σημειώνεται πως ο γιος του υπουργού και ένας ακόμα κατηγορούμενος τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Source: FIMOTRO: ΚΑΜΠΑΝΑ 14 ΜΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr