Home Greek News ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΊΑ!

ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΊΑ!

by _
0 comment 196 views

ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΊΑ

ΤΑ «ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ

 

– του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14 Ιουλ. του 2016 | JohnKountouris.com

 

ΕΠΙΣΗΣ, ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΤΥΜΗΠΑ» ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ «ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ» ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ «ΕΓΙΝΑΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ISIS, κτλ.

Screen Shot 2016-07-14 at 6.08.54 PM

Το ακόλουθο άρθρο μου δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα το Νοεμ. του 2015 σχετικά με το χτύπημα που έγινε τότε στο Παρίσι  και το αναδημοσιεύω εδω εν όψει του πιο πρόσφατου «χτυπήματος» που μόλις είδαμε να λαμβάνει χώρα στην Νικαία της Γαλλίας για να ξέρετε ένα πράγμα: ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΟΜΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΕΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ…ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!…

~

Γράφει ο κ. Ιωάν. Κουντούρης…

Screen Shot 2016-07-14 at 5.55.04 PMΑς ρίξουμε μια ματιά σε όλα όσα δεν μας αναφέρουν όπως πρέπει τα ΜΜΕ του κόσμου όσο αφορά το πιο πρόσφατο χτύπημα πού μόλις έγινε στο Παρίσι για να έχουμε μια σαφέστερη εικόνα στα μυαλό μας για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται εκεί και ΓΙΑΤΊ:

– Έχει κηρυχθεί στρατιωτικός νόμος στη Γαλλία! Οι προσωπικές ελευθερίες των πολιτών της Γαλλίας αναστέλλονται! Αυτό είναι η πρώτη φορά που έγινε αυτό στη Γαλλία απο το 1944.

– Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μόλις έγινε πριν απο μερικές εβδομάδες μια μυστική σύσκεψις….πού;;;….στο ΠΑΡΊΣΙ απο κορυφαία στελέχη των μυστικών υπηρεσιών των Μόσαντ, CIA και Mi6! Και το τι συζητήθηκε εκεί μένει να δούμε.

– Πριν απο δύο περίπου μήνες, οι Εβραίοι ιδιοκτήτες του θεάτρου Bataclan στο Παρίσι, όπου έγινε το μακελειό, πούλησαν άρον-άρον το ίδιο το θέατρο αυτό. Το θέατρο αυτό πουλήθηκε, όλως τυχαίως, στις 11 Σεπτ. μετά απο 40 χρόνια ιδιοκτησίας απο δύο Εβραίους αδελφούς, τον Pascal και τον Ιωήλ Laloux. [1] Ένας απο τους δύο αδελφούς αυτούς, ο Joel (Ιωήλ), δήλωσε στο Channel 2 στο Ισραήλ ότι μετανάστευσε στο Ισραήλ μετά την πώληση του θεάτρου. Ανέφερε επίσης ότι, όλως περιέργως, πήρε ένα τηλεφώνημα από το ίδιο θέατρο την ημέρα της επίθεσης στο Παρίσι ακριβώς κατά τη στιγμή του ξεσπάσματους της επίθεσης αυτής και είπε ότι μπορούσε να ακούσει τους πυροβολισμούς! Τυχαία όλ᾽ αυτά;;;

Screen Shot 2016-07-14 at 5.56.04 PM

– Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισραηλινής εφημερίδος Τimes of Ιsrael, ένα μέλος της εξτρεμιστικής ομάδας Στρατός του Ισλάμ, δήλωσε στις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες το 2011 ότι, «Είχαμε προγραμματίσει μια επίθεση εναντίον του Bataclan, επειδή οι ιδιοκτήτες του είναι Εβραίοι». Επίσης και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το θέατρο υπήρξε επι πολλά χρόνια στόχος των ακραίων αντισιωνιστικών μουσουλμανικών ομάδων, καθώς οι Εβραίοι ιδιοκτήτες του συχνά έκαναν εκδηλώσεις εκεί σε επίδειξη υποστήριξης για το Ισραήλ.

– Σύμφωνα με δημοσίευμα [2] του businessinsider.com απο τις 23 Νοεμ. του 2014, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε ότι θα έκαμνε «σοβαρό λάθος» το κοινοβούλιο της Γαλλίας εάν αναγνώριζε ένα παλαιστινιακό κράτος σε ψηφοφορία στον ΟΗΕ στις 2 Δεκεμβρίου του 2015. Και απο τότε έχουμε δει, όλως τυχαίως, δύο μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι. «Ένα προσχέδιο της πρότασης στη Γαλλία “καλεί τη γαλλική κυβέρνηση να χρησιμοποιήσετε την αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης ως μέσο για να κερδηθεί μια οριστική επίλυση της διένεξης [μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης]”» συμπληρώνει το ίδιο άρθρο του businessinsider.com.

– Ειρήσθῳ εν παρόδῳ ότι η Γαλλία ήταν μεταξύ των 14 εθνών της ΕΕ που ψήφισε υπέρ της χορήγησης ενος καθεστώτος παρατηρητή για τα παλαιστινιακά εδάφη στα Ηνωμένα Έθνη τον Νοέμβριο του 2012.
Screen Shot 2015-11-15 at 9.25.48 AM

– Η προχθεσινή επίθεση στο Παρίσι έγινε ανήμερα της…ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ ΚΑΙ 13! Δεν μιλάω τόσο για την «παρασκευηδεκατριαφοβία» (όπως η γνωστή ταινεία του Χόλυγουντ), όσο για την ιστορία πίσω πίσω απο αυτό και πώς, όλως περιέργως, συνδέεται με αυτό το χτύπημα στο Παρίσι. Η Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307 είναι η πιο γνωστή η Παρασκευή και 13 στην ιστορία. Την ημερομηνία αυτή εκατοντάδες, ή ίσως ακόμη και χιλιάδες, των Ναϊτών, οι οποίοι αποτελούσαν μια τάξη πολεμιστών μοναχών, συνελήφθησαν με διαταγή του βασιλέως Φίλιππου ο Δ΄, της …ΓΑΛΛΊΑΣ και στη συνέχεια βασανίστηκαν στο…ΠΑΡΊΣΙ έτσι ώστε να παραδεχθούν τις αιρέσεις τους, συμπεριλαμβανομένων του φτύσιμου πάνω στο σταυρό, της ειδωλολατρίας, των αφύσικων κακίων, καθώς και λατρείας του Σατανά.

 Αλλά, όπως θα δείξει το πεπρωμένο τους, ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς δραπέτευσαν απο την Γαλλία με τις πλώρες των πλοίων τους γεμάτες απο πολλούς θησαυρούς. Το 1717 η Μητρική Μεγάλη Στοά της Αγγλίας ιδρύθηκε και οι Ναΐτες μετονομάστηκαν “η Αδελφότης των Ελεύθερων και Αποδεκτών Τεκτόνων.” Λοιπόν, είναι «τυχαίο» το χτύπημα που μόλις έγινε στο ΊΔΙΟ μέρος, το Παρίσι δηλαδή;;;

Screen Shot 2016-07-14 at 6.34.16 PM

– Κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον —να πούμε το λιγώτερο— έπεσε στην αντίληψη μου για το τι μόλις έγινε στο Παρίσι. Σύμφωνα με το δημοφιλές αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων PZFeed [3], ο αριθμός των νεκρών στο Παρίσι έχει ανέλθει σε 120 με 270 τραυματίες. Ακριβέστατος ήταν ο απολογισμός τους διότι συνάδει με εκείνους των άλλων διεθνών ΜΜΕ επι του ίδιου θέματος, αλλά το…ΠΌΤΕ έβγαλαν την είδηση αυτήν είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον. Δείτε στα δεξιά ένα τουιτ [4] τους απο τον λογαριασμό Twitter τους, για να καταλάβετε τι εννοώ (δείτε την ημερομηνία). Έχει επιβεβαιωθεί αυτό το πράγμα από το γεγονός και μόνο ότι ο λογαριασμός τους αυτός έχει κατακλυστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα απο πάρα πολλούς ανθρώπους ζητώντας εξηγήσεις απο αυτό το πρακτορείο για το ΠΏΣ γνώριζαν 2 ολόκληρες μέρες πρίν το γεγονός ότι εμπρόκειτο να γίνει καν!…καθώς και το ΠΏΣ προέβλεψαν με ακρίβεια τους αριθμούς «νεκρών« και «τραυματιών» δεν μπορούμε εμείς να καταλάβουμε! Το τουίτ τους αυτό έχει επαληθευτεί επίσης και απο το γεγονός ότι, παρ᾽όλο που το έχουν εξαλείψει απο τη μετάδοση τους στο Twitter, μεχρί τώρα ακόμη επιβεβαιώνεται το ίδιο απο τα quote tweets τους! Aλλά δεν θα σας αφήσω χωρίς κανένα συγκεκριμένο παράδειγμα επ᾽ αυτού. Δείτε στα αριστερά ένα τουίτ απο μια κοπέλα όπου τους ρωτάει «Εσείς πώς ξέρατε απο την περασμένη Τετάρτη ότι εμπρόκειτο να γίνει επίθεση [στο Παρίσι την Παρασκευή].»

Screen Shot 2016-07-14 at 6.35.53 PM

– Αλλά δεν μένουμε εδώ, γιατί σύμφωνα με ένα άρθρο [5] του tribune.gr απο το περασμένο Μαϊο φέτος, διαβάζουμε ένα άρθρο τους όπου παραθέτουν τα λόγια του κ. Ολάντ απο τη Γαλλία απο μια συνέντευξη τύπου που είχει παραχωρήσει το 2014 σε έναν γνωστό Γάλλο συγγραφέα όπου ομολόγησε ο ίδιος την ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ στην παροχή όπλων για την…ISIS! Διαβάζουμε τα εξής:

Screen Shot 2016-07-14 at 6.35.09 PM

«Η Γαλλία παρέδωσε επιθετικά όπλα στους Σύρους ισλαμιστές αντάρτες το 2012, παρά το ευρωπαϊκό εμπάργκο που είχε επιβληθεί από το 2011, αναφέρει ένα βιβλίο (δείτε την εικόνα) [6] με τίτλο “Στα παρασκήνια της γαλλικής διπλωματίας” που θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου.

»“Αρχίσαμε όταν ήμασταν βέβαιοι πως θα πήγαιναν σε σίγουρα χέρια. Για τα φονικά όπλα, ήταν οι υπηρεσίες μας που προχώρησαν στις παραδόσεις”, δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στον συγγραφέα του βιβλίου (εκδόσεις L’Archipel), Ξαβιέ Πανόν, στη διάρκεια συνέντευξης τον Μάιο του 2014.»

– Τώρα, υπάρχουν κι μερικοί εκεί έξω που ισχυρίζονται πως το χτύπημα αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, μέχρι τώρα, αρνείται ακόμη η Γαλλία να υπογράψει τη περιβόητη Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων ή αλλιώς TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership) την οποία την προωθούν οι πολυεθνικές εταιρείας μεγαθήρια, οι οποίες τυχαίνει να είναι…εβραϊκής ιδιοκτησίας. [7]

Εν κατακλείδι, απ᾽ό,τι διαφαίνεται, είναι οι…ΕΒΡΑΙΟΙ που είναι πίσω απο όλ᾽αυτἀ γιατί τους έχουν προφανώς εξοργίσει οι Γάλλοι οι οποίοι είναι απηυδισμένοι με τα εγκλήματα τόσο του εγκληματικού και παράνομου κράτους του «Ισραήλ», όσο και του διεθνούς εβραϊσμού που τρομοκρατεί όλον τον κόσμο προς μια…ΝΕΑ ΤΆΞΙΝ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ!

––––––

1 – «Jewish owners recently sold Paris’s Bataclan theater, where IS killed dozens», 14 Νοεμ. 2015 | Λίνκ: http://www.timesofisrael.com/jewish-owners-recently-sold-pariss-bataclan-theater-where-is-killed-dozens/
2 – «Netanyahu warns of ‘grave mistake’ if France recognises Palestine», 23 Νοεμ. 2014 | Λίνκ: http://www.businessinsider.com/afp-netanyahu-warns-of-grave-mistake-if-france-recognises-palestine-2014-11
3 – https://twitter.com/PzFeed | http://pzfeed.com
4 – Πηγή: http://pbs.twimg.com/media/CTzUb1OVEAAf57y.jpg
5 – «Ο Ολάντ παραδέχεται ότι έδινε όπλα στους τζιχαντιστές στη Συρία», 6 Μαΐου 2015, 12:58, του tribune.gr | Λίνκ: http://www.tribune.gr/world/news/article/136797/o-olant-paradechete-oti-edine-opla-stous-tzichantistes-sti-siria.html
6 – «Dans les coulisses de la diplomatie française« του Γάλλου Συγγραφέως Xavier Panon που εξεδόθη το 2014 | Λίνκ: http://www.editionsarchipel.com/livre/dans-les-coulisses-de-la-diplomatie-francaise/
7 – «TTIP Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ», του Ιωάν. Παπαζήση στην Ελεύθερη Ώρα, το Οκτ. 2015 | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/10/18/ttip-η-μυστικη-συμφωνια-που-θα-συντριψει-τ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr