Home Greek News Λογοκρίνει τον όρο «Ριζοσπατικό Μουσουλμάνο Τρομοκράτη» το Facebook!!!

Λογοκρίνει τον όρο «Ριζοσπατικό Μουσουλμάνο Τρομοκράτη» το Facebook!!!

by _
0 comment 336 views

Screen Shot 2016-07-14 at 6.56.14 PM

 

ΕΝ ΟΨΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ» ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ Facebook ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΚΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | johnkountouris.com

To Facebook ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ τη μεγάλη τους…ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ για τους…ριζοσπαστικούς μουσουλμάνους τρομοκράτες. Γι΄αυτό έχουν λογοκρίνει τις ετικέτες στα βίντεο που αναρτούν οι άνθρωποι στο Facebook που αναφέρονται σε…ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Μην σας εκπλήσσουν αυτά τα πράγματα, γιατί είναι ΓΝΩΣΤΗ η μεγάλη αγάπη που τρέφουν για τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ -όπως ο ISIS!- οι…ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ FACEBOOK!!! (για αποδείξεις, πατήστε ΕΔΩ, ΕΔΩ, και ΕΔΩ)

Αφού δεν μας αφήνουν να αναρτούμε βιντεο με ετικέτες όπως «ακραίοι μουσουλμάνοι» κ.τλ., ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ οι Εβραίοι του Φάις.  Και…ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ??? ΓΙΑΤΙ…ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ…ΓΙ’ ΑΥΤΌ!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ ΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ InfoWars.com ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΌΡΟ ΣΑΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΑΙ…ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ Facebook!: «Δεν είναι τρομοκράτες οι Μουσουλμάνοι» (Muslims are not terrorists)

ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΡΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΆΦΗΝΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ!!!

ΆΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΟΥ ΟΔΟΥ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ???

Τώρα το ακόλουθο βίντεο του Infowars.com τα λέει όλα!

https://www.youtube.com/watch?v=NYfOg5zX22s

Πηγή: http://www.infowars.com/alert-facebook-censoring-term-muslim-terrorist/

Διαβάστε επίσης!

ΔΕΙΤΕ τι είδους μιμίδιο επέτρεψε να αναρτηθεί το… Facebook!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr