Home Greek News Ο κουρέας του Ολάντ παίρνει μισθό 10.000 ευρώ το μήνα ενώ βυθίζεται όλη η Γαλλία!

Ο κουρέας του Ολάντ παίρνει μισθό 10.000 ευρώ το μήνα ενώ βυθίζεται όλη η Γαλλία!

by _
0 comment 183 views

Screen Shot 2016-07-13 at 9.55.54 AM

Και μόλις ανέτρεψαν μια προσπάθεια ενος πραξικοπήματος εκεί απο πλευράς συνδικαλιστών για τη σωτηρία του έθνους, ένος πραξικοπήματος που έμελλε να φθάσει μέχρι και την…ΕΛΛΑΔΑ!!!…

Σήμερα μάθαμε απο το σάιτ oparlapipas.com την εξής απίστευτη πληροφορία για το γεγονός ότι ο κουρέας του Ολάντ παίρνει μισθό 10.000 ευρώ το μήνα!

Μπορεί να μην έχει ιδιαίτερα πλούσια κώμη, όμως την περιποιείται και διαλέγει τους καλύτερους για τη φροντίδα της.  Ο λόγος για το Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον προσωπικό κομμωτή του, που εισπράττει 9.895 ευρώ το μήνα για αυτό το σοβαρό καθήκον που έχει αναλάβει, σύμφωνα με την εβδομαδιαία γαλλική εφημερίδα Le Canard Enchaîné.

Ο κομμωτής, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ που θα δημοσιευθεί την Τετάρτη ονομάζεται Ολιβιέρ Μπ., υπέγραψε ένα πενταετές συμβόλαιο με τον επικεφαλής του γραφείου του Ολάντ τον Μάιο του 2012, αναφέρει το AFP επικαλούμενο την Le Canard.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς αυτούς, κατά τη διάρκεια της θητείας του Γάλλου προέδρου- η οποία ολοκληρώνεται την επόμενη χρονιά- ο κομμωτής θα έχει βγάλει πάνω από 590.000 ευρώ!

Ο κομμωτής για την ιστορία δεσμεύεται με συμβόλαιο μυστικότητας για τις υπηρεσίες του…

Όμως, το ζήτημα εδώ δεν είναι τόσο ο μισθός του κουρέα του Ολάντ όσο το γεγονός ότι πριν απο λίγες μέρες, ο Υπουργούς Εργασίας της Γαλλίας, κ. Michel Sapin, παραδέχτηκε πως «είναι εντελώς υπό πτώχευση η χώρα μας» σε μια μεγάλη συνέντευξη στην Αγγλική εφημερίδα The independent.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέριες εδω:

Κοινονικός αναβρασμός στη Γαλλία για τη εργασιακή μεταρρύθμιση και..ΜΟΥΓΚΑ απο πλευράς του Γαλλικού τύπου!


Πηγή: http://www.oparlapipas.com/2016/07/10000_13.html#ixzz4EJ989Qxf

Διαβάστε επίσης!

Κοινονικός αναβρασμός στη Γαλλία για τη εργασιακή μεταρρύθμιση και..ΜΟΥΓΚΑ απο πλευράς του Γαλλικού τύπου!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr