Ποιοι ενημέρωσαν την Ελλάδα για την επικείμενη τουρκική απόβαση στις Οινούσσες;

Screen Shot 2016-07-13 at 12.00.53 PM

-του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ SU-24 ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Eντυπωσιακές άγνωστες πτυχές της κρίσης και της απόπειρας απόβασης την Μεγάλη Εβδομάδα στην περιοχή των Οινουσσών αλλά και της πληροφόρησης και του τρόπου με τον οποίο έγινε η διαχείριση αυτών των πληροφοριών αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Π.Κασιμάτης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος επιβεβαιώνεται η πληροφόρηση της ελληνικής πλευράς από ξένες μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών όπως είχε αποκαλύψει το pronews.gr.

Aποκάλυψε ότι αυτή ήταν η σερβική υπηρεσία πληροφοριών και προβαίνει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα επιβεβαίωση σε οτι αφορά το τι προηγήθηκε της κατάρριψης του ρωσικού υποστρατηγικού Su-24 SM στην Συρία στις 24 Νοεμβρίου του 2015.

Επειδή το δημοσίευμα αναφέρεται και σε μία, όχι τόσο παραγωγική, όπως την περιγράφει, ενέργεια του επικεφαλής της ΕΥΠ, δημοσιογράφου Γ.Ρουμπάτη, αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της ΕΥΠ Γ.Ρουμπάτης όπως και περισσότεροι επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών, κατά κανόνα μεταφέρουν τις πληροφορίες των «αισθητήρων» των υπηρεσιών χωρίς επεξεργασία από την πλευρά τους.

Ο συγκεκριμένος, όπως και οι περισσότεροι προκάτοχοί του, διακατέχεται με την φιλοσοφία “αυτογνωσίας” του στιλ «Δεν ξέρω τη δουλειά, προσπαθώ να αποφύγω την μεγάλη γκάφα, για να μην κάνω ζημιά στην πατρίδα και στην κυβέρνηση» με ότι αυτό συνεπάγεται.

O YΠΕΘΑ Π.Καμμένος φυσικά είχε διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές για επικείμενη τουρκική απόβαση στη νησίδα Παναγια για ευνόητους λόγους.

Κάτι που άλλωστε είχε παραδεχθεί και ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης, όταν επιβεβαίωσε πλήρως τον τουρκικό σχεδιασμό εκτέλεσης αποβατικής ενέργειας σε νησί συμπλέγματος των Οινουσσών, που είχε αποκαλύψει το pronews.gr.

Ιδού ολόκληρο το δημοσίευμα του δημοσιογράφου Π.Κασιμάτη όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Καναλιού 1 του Πειραιά.

«Ένα άγνωστο παρασκήνιο σχετικά με τα ντοκουμέντα – φωτιά που είχε η Ελληνική πλευρά και μάλιστα τα χρησιμοποίησε κατά το δοκούν στη στρατιωτικο – διπλωματική κρίση μεταξύ Τουρκίας-Ρωσίας.

Τα συναρπαστικά ντοκουμέντα και τη δράση των υπηρεσιών πληροφοριών, αποκάλυψε η εκπομπή «Δυο Ρεπόρτερ» στο Κανάλι –Ένα. Ήδη έχει δημιουργηθεί σάλος και το μείζον θέμα αναμένεται να απασχολήσει τη Βουλή.

Η απόρρητη υπόθεση που κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό στον ουρανοξύστη της Κατεχάκη εμπεριέχει αποσιώπηση μυστικών, απειλές, ένταση, διαρροές πληροφοριών, πόλεμο κατασκόπων, ανίερες συμμαχίες και σκληρή δράση.

Όταν καταρρίφθηκε το Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Σουκχόι -24 ο αρχηγός της μυστικής μας υπηρεσίας Γ. Ρουμπάτης ήρθε εσπευσμένα στο γραφείο του στην ΕΥΠ κι έδωσε αναφορά στις συμμαχικές μυστικές Υπηρεσίες ότι το αεροσκάφος που έπεσε ήταν Συριακό.

Αυτή ήταν άλλωστε και η επίσημη άποψη των Τούρκων-ίσως και άλλων στη Μ. Ανατολή- που είχαν αποκρύψει την αλήθεια αν και την γνώριζαν σε ολόκληρο το βάθος της. Ο κ. Ρουμπάτης δεν είχε συμβουλευτεί κανέναν στην υπηρεσία του μέχρι εκείνη την ώρα και ζήτησε από την Ε’ Διεύθυνση (τα στελέχη που παρακολουθούν συνομιλίες ασυρμάτων ) να του μεταφέρουν «τι έχουν πιάσει τα ευαίσθητα αυτιά τους»….

Πληροφορείται ότι μια νευραλγική μονάδα της ΕΥΠ στην Κύπρο έχει «πιάσει» τη συνομιλία του Τούρκου πιλότου που κατέρριψε το Ρωσικό Σουκχόι , με το Κέντρο των Τουρκικών ραντάρ.

Από τη στιχομυθία προκύπτει ότι¨

• Οι χειριστές του τουρκικού ραντάρ είχαν ειδοποιήσει τον Τούρκο πιλότο ότι πλησιάζει το Σουκχόι.

• Ότι ο Τούρκος πιλότος απάντησε πως είχε «λοκάρει» το Ρωσικό μαχητικό.

• Αν και οι υπεύθυνοι των ραντάρ του διαμήνυσαν πως «ο στόχος γίνεται κρύος» (σ.σ απομακρύνεται) ο Τούρκος πιλότος είχε ήδη ενεργοποιήσει τον πύραυλο!!!

• Του τονίζουν να επιστρέψει άμεσα στη βάση του.

Η ελληνική πλευρά είχε ολόκληρο αυτό το πολύτιμο υλικό πληροφοριών με αποδεικτικό τις ίδιες τις ηχογραφημένες συνομιλίες.

Ο διοικητής της ΕΥΠ μάλλον λόγω άγνοιας της διαδικασίας ζητά να του παραδώσουν σε στικάκι τις επίμαχες συνομιλίες , να σβήσουν τα πάντα και να ξεχάσουν την υπόθεση…

Όμως, η μονάδα της Κύπρου (η λεγόμενη και “6η ηλεκτρονική”) είχε προλάβει μέσω των επιτελών της να στείλει τις επίμαχες συνομιλίες στην Εθνική Φρουρά (ΓΕΕΦ) και στη συνέχεια στο ελληνικό Πεντάγωνο, στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και στον Α’ κλάδο του ΓΕΕΘΑ.

Κι ενώ θα μπορούσαμε να γίνουμε διαιτητές στην κόντρα Τούρκων-Ρώσων και να είχαμε έναν λόγο παραπάνω ως ΝΑΤΟική χώρα, δεν φαίνεται να προχώρησε η υπόθεση αφού προσέκρουσε στην άρνηση Τσίπρα που έδωσε εντολή να «παγώσει» η υπόθεση.

Ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος ίσως να ήθελε να διαπραγματευτεί με τους Αμερικανούς η ίσως με τους Ρώσους, αλλά δεν γνωρίζουμε αν χρησιμοποίησε τους διαύλους επικοινωνίας η εάν προσφέρθηκαν στη χώρα ικανά ανταλλάγματα.

Και αρκετά αργότερα Σερβική Υπηρεσία Πληροφοριών (!!) δίνει στην ΕΥΠ μια συγκλονιστική και ιδιαίτερα πολύτιμη πληροφορία. Ότι επίκειται απόβαση των Τούρκων κομάντος στις Οινούσες. Και μάλιστα το προσδιορίζουν με χειρουργική ακρίβεια.

Στο νησάκι Πασά. Δηλαδή στη νησίδα Παναγιά. Και γίνονται ακόμα πιο συγκεκριμένοι. Στο παλιό φυλάκιο!!….Θα έκαναν κάτι αντίστοιχο με αυτό των Ιμίων. Απόβαση, φωτογράφηση και αποχώρηση….

Ο υπουργός Άμυνας ειδοποιείται έγκαιρα και προλαβαίνει τους Τούρκους. Επανδρώνει το φυλάκιο με ομάδα πάνοπλων κομάντος και μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο οι Τούρκοι αλλάζουν πλάνα. Δεν αποτολμούν την επιχείρηση….

Το μέγα ερώτημα είναι πως οι Σέρβοι (που μέχρι τώρα η συμβολή τους είναι να πληροφορούν για κανέναν ύποπτο Βόσνιο τζιχαντιστή) είχαν τέτοια πληροφόρηση και από ποιους…..

Οι εκτιμήσεις είναι πως εμείς δεν δώσαμε στους Ρώσους το «μάνα εξ ουρανού» δηλαδή τις επίμαχες συνομιλίες που είχαμε ως χώρα του ΝΑΤΟ συνδράμοντας στην επιχειρηματολογία της Μόσχας, μας «έδωσαν» ΝΑΤΟικοί «φίλοι» την υπόθεση των Οινουσών!! Και για να μην «εκτεθούν» οι ίδιοι έβαλαν μπροστά τους Σέρβους….

Το βέβαιον είναι ότι η συγκλονιστική υπόθεση που αποκαλύπτει το Κανάλι-Ένα και η εκπομπή «Δυο Ρεπόρτερ» θα δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και στη Βουλή ενώ υπάρχει ένα σμήνος από κρίσιμες λεπτομέρειες με πρόσωπα και ρόλους που θα αποκαλυφθούν για το χειρισμό της.»

Πηγή: http://www.pronews.gr/portal/20160713/defencenet/ellinotoyrkika/40/poioi-enimerosan-tin-ellada-gia-tin-epikeimeni-toyrkiki

487 Comments on “Ποιοι ενημέρωσαν την Ελλάδα για την επικείμενη τουρκική απόβαση στις Οινούσσες;”

 1. Συμφωνώ αγαπητέ διότι θα πρέπει να ήταν εντελώς ηλίθιος ο Ερντογάν να άνοιγε και άλλο μέτωπο στα Δυτικά του με Ελλάδα όταν στο Νότο έχει Συρία, στα ΝΔ Κούρδους και Ιράν στα ΒΔ Ρωσία και Αρμενία όλα τα μέτωπα ανοικτά… Και όπως λες θα δημιουργούσε και τριγμούς στη Δυτική Συμμαχία σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο γι αυτήν… Άρα το παραμυθάκι περί κατάλληψης Ελληνικού νησιού το κόβω κομματάκι δύσκολο… Απλά ο Καμμένος πρέπει να εμφανιστεί ως ο γίγαντας του πατριωτικού χώρου…

 2. Hi, i read your blog from time to time and
  i own a similar one and i was just curious if you
  get a lot of spam comments? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can advise?
  I get so much lately it’s driving me insane so any support is very much appreciated.

 3. Thanks for a marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you can be a great author.I
  will be sure to bookmark your blog and will often come back later on. I want to encourage you to
  ultimately continue your great job, have
  a nice afternoon!

 4. Right here is the perfect webpage for anybody who really wants to understand this
  topic. You know so much its almost tough to argue with you (not that I
  actually would want to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a
  topic which has been discussed for many years. Wonderful
  stuff, just great!

 5. Hi! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting
  a new project in a community in the same niche.
  Your blog provided us useful information to work on. You
  have done a marvellous job!

 6. This is the perfect blog for anybody who wants to understand this topic.
  You know so much its almost tough to argue with you (not that I really will need to…HaHa).
  You definitely put a new spin on a topic that has been discussed for many years.
  Great stuff, just excellent!

 7. I love what you guys tend to be up too. Such
  clever work and coverage! Keep up the very good
  works guys I’ve added you guys to my blogroll.

 8. Simply want to say your article is as astounding. The clarity in your publish is just spectacular and
  that i could assume you’re an expert in this subject. Well with your permission let me to take hold of your feed to stay up
  to date with approaching post. Thank you 1,000,000 and please
  keep up the enjoyable work.

 9. Thank you for some other informative website.

  Where else could I am getting that kind of information written in such an ideal manner?

  I have a undertaking that I am simply now operating on, and I’ve been on the
  glance out for such info.

 10. Hey just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

 11. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have really enjoyed browsing
  your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 12. Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you,
  However I am going through troubles with your RSS. I don’t understand why I am unable to
  subscribe to it. Is there anybody getting the same RSS problems?
  Anyone that knows the solution will you kindly respond?
  Thanx!!

 13. I absolutely love your site.. Great colors & theme.
  Did you make this web site yourself? Please reply back as
  I’m attempting to create my own personal blog and would
  love to know where you got this from or just what the theme is called.
  Kudos!

 14. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored subject matter
  stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very
  often inside case you shield this increase.

 15. Hi! I know this is kinda off topic however
  I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
  My blog covers a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly
  benefit from each other. If you’re interested feel free to shoot me an e-mail.
  I look forward to hearing from you! Great blog by the way!

 16. Howdy just wanted to give you a quick heads up.
  The words in your content seem to be running off the screen in Safari.

  I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I
  thought I’d post to let you know. The style and design look great
  though! Hope you get the problem resolved soon. Thanks

 17. Whats up are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m
  trying to get started and create my own. Do you require any coding expertise to
  make your own blog? Any help would be really appreciated!

 18. Howdy just wanted to give you a brief heads up and
  let you know a few of the pictures aren’t loading
  correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

 19. Hi there! I could have sworn I’ve visited this blog
  before but after looking at many of the articles I realized it’s new to me.

  Nonetheless, I’m definitely happy I discovered it and I’ll be bookmarking it and checking
  back often!

 20. Very good blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
  I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
  Would you propose starting with a free platform
  like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that
  I’m totally overwhelmed .. Any suggestions?

  Kudos!

 21. Awesome blog! Do you have any tips for aspiring writers?
  I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost
  on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are
  so many choices out there that I’m completely overwhelmed
  .. Any suggestions? Many thanks!

 22. This is really fascinating, You’re an excessively professional
  blogger. I have joined your rss feed and stay up for in search of more of your fantastic post.
  Additionally, I’ve shared your website in my social networks

 23. Do you mind if I quote a few of your articles as
  long as I provide credit and sources back to your webpage?

  My website is in the very same niche as yours and my users would truly
  benefit from a lot of the information you present here.

  Please let me know if this ok with you. Regards!

 24. Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues.

  When I look at your website in Opera, it looks fine but
  when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, great blog!

 25. I’ll immediately grasp your rss as I can’t find your email subscription hyperlink or newsletter service.
  Do you have any? Kindly let me recognise in order that I could subscribe.

  Thanks.

 26. Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and
  i was just wondering if you get a lot of spam remarks? If so how
  do you stop it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

 27. I’m truly enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the
  eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit
  more often. Did you hire out a developer to create your
  theme? Fantastic work!

 28. Admiring the hard work you put into your blog and detailed information you
  offer. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same
  old rehashed material. Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m
  including your RSS feeds to my Google account.

 29. Hi, i think that i noticed you visited my blog so i got here
  to return the choose?.I am attempting to in finding issues to improve my site!I
  suppose its ok to use some of your concepts!!

 30. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m
  impressed! Extremely helpful information specially the last part 🙂 I care for such information a lot.
  I was looking for this particular info for a long time.
  Thank you and good luck.

 31. You actually make it seem really easy together with your presentation but I to find this topic to be actually something
  which I believe I might by no means understand. It seems
  too complicated and extremely broad for me. I am looking ahead to your subsequent put up, I will try to get the hang of it!

 32. Hey just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t
  loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking
  issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the
  same results.

 33. It is the best time to make a few plans for the longer term and it’s time to
  be happy. I’ve read this post and if I may just I want to recommend you
  few fascinating things or tips. Maybe you could write subsequent articles referring
  to this article. I wish to read more issues approximately it!

 34. Thanks for ones marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it,
  you are a great author.I will be sure to bookmark
  your blog and definitely will come back later on. I want to encourage you to continue your great job, have a nice
  day!

 35. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A theme like yours with a few simple adjustements would really make my
  blog shine. Please let me know where you got your
  theme. Appreciate it

 36. Howdy! Someone in my Myspace group shared this site with us so
  I came to give it a look. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my
  followers! Outstanding blog and superb style and design.

 37. Great blog right here! Also your website loads
  up fast! What web host are you the use of? Can I am getting your associate link for your host?
  I want my site loaded up as quickly as yours lol

 38. Great blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own website soon but I’m a little
  lost on everything. Would you propose starting with a free
  platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any suggestions? Appreciate it!

 39. excellent publish, very informative. I’m wondering why the
  other specialists of this sector do not notice
  this. You should proceed your writing. I’m
  confident, you have a huge readers’ base already!

 40. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative.
  I am gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future.
  A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

 41. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
  Very useful information specially the last part 🙂 I care for such information a lot.
  I was seeking this certain info for a very long time.
  Thank you and best of luck.

 42. Having read this I thought it was very informative.

  I appreciate you taking the time and effort to put this article together.
  I once again find myself spending a significant amount of time both
  reading and commenting. But so what, it was still worth it!

 43. I just couldn’t go away your web site prior to suggesting
  that I actually loved the standard information an individual supply for your
  visitors? Is going to be back ceaselessly to inspect new posts

 44. Its like you learn my thoughts! You seem to understand so much approximately this, such as you wrote the book in it or something.
  I believe that you simply can do with a few % to force the message house a
  bit, however other than that, that is magnificent blog.
  An excellent read. I will definitely be back.

 45. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your web site offered us with valuable info to work
  on. You have done a formidable job and our entire community will
  be grateful to you.

 46. Its like you read my mind! You seem to know a lot about
  this, like you wrote the book in it or something.

  I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is excellent blog.
  A great read. I’ll definitely be back.

 47. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to
  and you’re just extremely magnificent. I really like what
  you have acquired here, really like what you are stating and the way in which
  you say it. You make it entertaining and you still take care
  of to keep it sensible. I can’t wait to read far more from
  you. This is actually a great site.

 48. Having read this I believed it was extremely informative. I appreciate you spending some time and energy to put this informative article together.
  I once again find myself spending a lot of time both reading and posting comments.

  But so what, it was still worthwhile!

 49. Fantastic web site. Plenty of useful information here.
  I am sending it to a few friends ans also sharing in delicious.

  And certainly, thank you on your sweat!

 50. I’m gone to inform my little brother, that he should also pay a visit this web site
  on regular basis to obtain updated from latest gossip.

 51. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is
  truly informative. I’m gonna watch out for brussels.

  I’ll be grateful if you continue this in future. Many people
  will be benefited from your writing. Cheers!

 52. I absolutely love your blog and find many of your
  post’s to be exactly what I’m looking for. can you offer guest writers to write content for you
  personally? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on some of the subjects you
  write in relation to here. Again, awesome web site!

 53. You’re so interesting! I don’t think I’ve read
  something like this before. So nice to discover someone with some unique
  thoughts on this subject matter. Really.. thanks for starting this up.
  This web site is something that is required on the web, someone with some originality!

 54. Your style is so unique compared to other folks I’ve read
  stuff from. Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this blog.

 55. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your website offered us with valuable information to work on.
  You have done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

 56. My brother recommended I would possibly like
  this web site. He was totally right. This post truly made my day.
  You cann’t consider just how a lot time I had spent for this information! Thank you!

 57. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to
  say that I have really enjoyed browsing your blog posts.
  After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very
  soon!

 58. Hello there I am so delighted I found your blog page,
  I really found you by accident, while I was researching on Bing for
  something else, Nonetheless I am here now and would just like to say
  many thanks for a marvelous post and a all round exciting blog (I also
  love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so
  when I have time I will be back to read a lot more, Please do
  keep up the fantastic work.

 59. Excellent goods from you, man. I have take into account your stuff previous to and you are simply extremely wonderful.
  I actually like what you’ve got right here, certainly like what you’re stating and the best way
  during which you assert it. You make it entertaining and you still
  take care of to stay it smart. I cant wait to learn much more from you.

  This is actually a great website.

 60. This is really interesting, You are a very skilled blogger.
  I have joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post.
  Also, I’ve shared your site in my social networks!

 61. Hey would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m looking to start my own blog soon but I’m having a tough time
  making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
  Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and
  I’m looking for something unique. P.S Sorry for being off-topic but I had
  to ask!

 62. Hey are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying
  to get started and create my own. Do you require
  any coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 63. My spouse and I absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be precisely what I’m looking for.
  Do you offer guest writers to write content
  for yourself? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a lot of the subjects you
  write in relation to here. Again, awesome web log!

 64. Definitely believe that which you said. Your favorite
  reason appeared to be on the net the simplest thing to be aware of.
  I say to you, I definitely get irked while people consider worries that
  they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and
  also defined out the whole thing without having
  side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more.

  Thanks

 65. whoah this blog is magnificent i love studying your posts.

  Keep up the good work! You realize, many persons are searching around for this
  info, you could aid them greatly.

 66. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I
  would never understand. It seems too complex
  and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post,
  I’ll try to get the hang of it!

 67. Greetings from Colorado! I’m bored at work so I decided to browse your blog on my iphone during
  lunch break. I really like the info you present
  here and can’t wait to take a look when I get home.

  I’m surprised at how fast your blog loaded on my mobile ..

  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, awesome site!

 68. Hey! This post couldn’t be written any better!
  Reading through this post reminds me of my old room mate!
  He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

 69. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is valuable and everything. Nevertheless imagine if you added
  some great photos or video clips to give your
  posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and video clips,
  this blog could certainly be one of the most beneficial in its field.

  Awesome blog!

 70. Good post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon everyday.

  It will always be helpful to read through articles from other writers and practice a little something from their sites.

 71. I was very pleased to uncover this great site. I wanted to
  thank you for ones time due to this fantastic read!!

  I definitely savored every bit of it and i also have you saved as a favorite to see new stuff on your blog.

 72. First off I want to say awesome blog! I had a quick question which I’d like to ask if you do not
  mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your mind prior to writing.
  I’ve had a hard time clearing my thoughts in getting my ideas
  out there. I do enjoy writing but it just seems like
  the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to
  figure out how to begin. Any ideas or tips? Cheers!

 73. I am no longer positive where you’re getting your information, but
  great topic. I must spend some time studying much more or working out more.
  Thanks for magnificent information I was in search
  of this info for my mission.

 74. Terrific article! This is the kind of info that are supposed to be shared
  across the web. Disgrace on Google for not positioning this submit upper!
  Come on over and discuss with my website . Thank you =)

 75. Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and
  you’re just too excellent. I actually like what you’ve acquired here, certainly like
  what you’re stating and the way in which you say it.

  You make it entertaining and you still take care of to keep it smart.
  I cant wait to read far more from you. This is really a great website.

 76. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually
  something which I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me.
  I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of
  it!

 77. Your style is really unique compared to other people I have read stuff from.

  Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just book mark this blog.

 78. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?

  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Kudos!

 79. With havin so much content and articles do you
  ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a
  lot of unique content I’ve either authored myself or outsourced but it
  appears a lot of it is popping it up all over the web without my agreement.

  Do you know any techniques to help prevent content from being stolen? I’d genuinely appreciate it.

 80. Greetings, I do think your website could possibly
  be having browser compatibility problems. Whenever I
  look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet
  Explorer, it’s got some overlapping issues. I merely
  wanted to provide you with a quick heads up! Besides that, great website!

 81. Pretty great post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve truly loved
  surfing around your blog posts. In any case I
  will be subscribing on your feed and I am hoping you write once more soon!

 82. Great post. I was checking constantly this blog and I’m impressed!

  Extremely useful information particularly the last part 🙂 I care for such
  information a lot. I was looking for this particular information for a very long time.

  Thank you and good luck.

 83. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this website.
  I am hoping to check out the same high-grade
  content by you later on as well. In fact, your creative writing abilities has
  inspired me to get my own, personal website now 😉

 84. you are in point of fact a just right webmaster. The site loading velocity is incredible. It kind of feels that you are doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you’ve done a great job in this matter!|

 85. Wonderful beat ! I would like to apprentice at the same time as you amend
  your site, how could i subscribe for a blog site? The account aided me a applicable deal.

  I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered vivid
  transparent idea

 86. When someone writes an paragraph he/she maintains the plan of a user in his/her
  mind that how a user can understand it. Therefore that’s why this paragraph is outstdanding.
  Thanks!

 87. Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog
  platform are you using for this website?
  I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers
  and I’m looking at options for another platform.
  I would be fantastic if you could point me in the direction of
  a good platform.

 88. I seriously love your blog.. Pleasant colors & theme.

  Did you create this website yourself? Please reply back as I’m trying to create
  my own site and want to learn where you got this from or
  just what the theme is called. Kudos!

 89. Thanks for one’s marvelous posting! I seriously
  enjoyed reading it, you will be a great author.
  I will ensure that I bookmark your blog and will eventually come
  back in the future. I want to encourage you continue your great posts, have a nice
  afternoon!

 90. What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I have
  found It absolutely helpful and it has helped me out loads.
  I’m hoping to contribute & assist other customers like its helped me.
  Great job.

 91. You really make it seem really easy along with your presentation however I find
  this topic to be actually one thing which I feel I would never
  understand. It seems too complex and very large for me.
  I am taking a look ahead for your subsequent post, I’ll try to get the dangle of it!

 92. I am extremely impressed with your writing skills as well as with
  the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog
  like this one today.

 93. I think that what you posted made a great deal of sense. But, what about this?
  what if you composed a catchier title? I am not suggesting your information is
  not solid, but what if you added something that grabbed people’s attention? I mean Ποιοι ενημέρωσαν την Ελλάδα για την
  επικείμενη τουρκική απόβαση στις Οινούσσες;
  | Ελληνικά Νέα Τώρα is kinda boring.
  You might glance at Yahoo’s home page and see how they write post titles to get people to open the
  links. You might add a video or a picture or two to get
  readers interested about everything’ve written. In my opinion, it could bring your posts a little livelier.

 94. Hey there! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to check it out.
  I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and
  will be tweeting this to my followers! Superb blog and
  superb design and style.

 95. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment.
  Is there any way you can remove people from that service?
  Thank you!

 96. It’s really a nice and helpful piece of information. I’m happy that you shared this helpful info with
  us. Please keep us informed like this. Thank you for
  sharing.

 97. I used to be recommended this web site via my cousin. I
  am now not sure whether this put up is written via him
  as no one else recognise such detailed approximately my trouble.
  You are incredible! Thanks!

 98. Pingback: Itamar Serpa
 99. Nice blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out.
  Please let me know where you got your design. Thanks

 100. Pingback: Lelio Junior
 101. Pingback: Lelio Junior
 102. Pingback: Itamar Serp
 103. Pingback: Lelio Junior
 104. My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of
  your post’s to be just what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content to suit
  your needs? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a lot of the
  subjects you write with regards to here. Again, awesome site!

 105. Just want to say your article is as surprising. The clarity
  for your submit is simply nice and i can think you’re knowledgeable in this subject.
  Fine with your permission let me to grab your
  feed to keep updated with approaching post.
  Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 106. Oh my goodness! Incredible article dude! Many thanks,
  However I am having difficulties with your RSS. I don’t know the reason why I cannot join it.
  Is there anybody else getting similar RSS problems? Anyone who knows the solution can you kindly respond?
  Thanks!!

 107. Hey would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing?
  I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say
  this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a
  fair price? Many thanks, I appreciate it!

 108. Pingback: Egli Diana Pinto
 109. It is appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy.
  I’ve learn this put up and if I may just I wish to suggest you few interesting issues or suggestions.
  Perhaps you can write subsequent articles referring to this article.
  I desire to read even more issues about it!

 110. May I simply say what a relief to find somebody who
  actually knows what they are discussing on the web.
  You actually know how to bring an issue to light and make
  it important. A lot more people need to read this and understand this side
  of the story. It’s surprising you’re not more popular given that you certainly have the gift.

 111. Pingback: Itamar Serp
 112. Link exchange is nothing else except it is only placing the other person’s webpage link on your page at appropriate place
  and other person will also do similar in favor of you.

 113. Hello, Neat post. There is a problem together with your web site in internet explorer, could check this?
  IE nonetheless is the market chief and a good component of folks will miss your fantastic writing due to this problem.

 114. Hello I am so thrilled I found your webpage,
  I really found you by accident, while I was searching on Bing for something else, Anyways I am
  here now and would just like to say kudos for
  a marvelous post and a all round enjoyable blog (I
  also love the theme/design), I don’t have time to browse it all
  at the minute but I have bookmarked it and
  also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more,
  Please do keep up the awesome work.

 115. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return the favor”.I’m
  attempting to find things to enhance my web site!I suppose its ok to
  use a few of your ideas!!

 116. Pingback: Egli Diana Pinto
 117. I’m impressed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that’s both
  equally educative and amusing, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head.
  The problem is something that too few men and women are
  speaking intelligently about. I’m very happy that I came across this
  in my hunt for something relating to this.

 118. Hiya very nice site!! Man .. Excellent ..

  Amazing .. I’ll bookmark your site and take the feeds
  also? I’m happy to search out numerous useful info here in the put up,
  we need develop more techniques on this regard, thanks for sharing.

  . . . . .

 119. Heya i’m for the first time here. I found this board and I to find It truly helpful & it helped me out much.
  I am hoping to give one thing back and aid others such as you aided me.

 120. It is really a nice and useful piece of information. I am satisfied that you simply shared this helpful
  info with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

 121. What’s Going down i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively useful and it has
  helped me out loads. I hope to contribute & help other customers like its
  helped me. Great job.

 122. I got this web page from my pal who shared with me
  concerning this web page and now this time I am browsing this web site and reading very informative content here.

 123. Pingback: Grupo Coral
 124. Simply wish to say your article is as astonishing.
  The clarity on your put up is just nice and that i could assume you are
  an expert on this subject. Well with your permission allow me to take hold of your feed to stay up to date
  with approaching post. Thanks 1,000,000 and please carry
  on the gratifying work.

 125. Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, excellent blog!

 126. After I initially left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new
  comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I get 4 emails with the
  exact same comment. There has to be a means you
  can remove me from that service? Many thanks!

 127. Hello! This is my first visit to your blog!
  We are a collection of volunteers and starting a
  new project in a community in the same niche. Your blog
  provided us useful information to work on. You have done a marvellous job!

 128. I do not even know the way I ended up right here, but I believed this submit was great.
  I don’t know who you are however definitely you’re going to a famous blogger if you happen to are not already.
  Cheers!

 129. certainly like your web-site however you need to take a look
  at the spelling on several of your posts. A number of them are rife
  with spelling problems and I in finding it very bothersome to tell
  the reality nevertheless I will definitely come again again.

 130. whoah this blog is wonderful i like reading your posts.

  Keep up the good work! You know, lots of individuals are searching round for this information, you can help them greatly.

 131. I’d like to thank you for the efforts you have put in penning this site.
  I am hoping to check out the same high-grade content by you in the future as well.
  In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get
  my own website now 😉

 132. Have you ever considered publishing an ebook or
  guest authoring on other blogs? I have a blog centered on the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information.
  I know my readers would value your work. If
  you are even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

 133. Greetings from Florida! I’m bored at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break.

  I love the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m surprised at how fast your blog loaded on my mobile ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, very good blog!

 134. I think that everything posted made a bunch of sense.
  But, what about this? what if you composed a catchier post title?
  I am not suggesting your information is not solid., however suppose you added a
  title that makes people desire more? I mean Ποιοι ενημέρωσαν την Ελλάδα για την επικείμενη τουρκική απόβαση στις Οινούσσες;
  | Ελληνικά Νέα Τώρα is a little plain. You ought to look
  at Yahoo’s front page and note how they write news headlines to get
  people to open the links. You might add a video or
  a picture or two to get readers interested about what
  you’ve written. Just my opinion, it might bring
  your blog a little bit more interesting.

 135. Pingback: Dadado Veig
 136. Hey are using WordPress for your site platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 137. Spot on with this write-up, I absolutely think this site needs
  much more attention. I’ll probably be returning
  to read through more, thanks for the advice!

 138. Pingback: Lelio Junior
 139. Good day! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and
  starting a new initiative in a community in the same niche.
  Your blog provided us valuable information to work on. You have done a extraordinary job!

 140. Hey there would you mind letting me know which webhost you’re utilizing?
  I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must
  say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a
  good hosting provider at a reasonable price? Thank you, I appreciate it!

 141. Pingback: Lelio Junior
 142. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this excellent
  blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and
  adding your RSS feed to my Google account. I
  look forward to fresh updates and will share this site with my Facebook group.
  Chat soon!

 143. Heya i’m for the first time here. I came across this board
  and I find It truly useful & it helped me out
  a lot. I hope to give something back and aid others like you aided me.

 144. Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be at the internet the easiest factor to remember of.
  I say to you, I certainly get annoyed even as folks consider issues that they just don’t recognize about.

  You managed to hit the nail upon the top as smartly
  as outlined out the entire thing without
  having side effect , other people can take a signal.
  Will likely be back to get more. Thank you

 145. Pretty great post. I just stumbled upon your blog and wanted to mention that I have truly loved surfing around your blog posts.

  In any case I’ll be subscribing on your rss feed and I am hoping you write once more soon!

 146. Howdy I am so happy I found your webpage, I really found you by error, while I was
  looking on Google for something else, Anyways I am here
  now and would just like to say thanks a lot for a tremendous post and a
  all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it
  all at the minute but I have book-marked it and also included your RSS feeds,
  so when I have time I will be back to read more, Please
  do keep up the excellent job.

 147. Hello there, You’ve done a fantastic job. I’ll definitely
  digg it and personally suggest to my friends. I’m sure they will be benefited
  from this website.

 148. Howdy! This is my 1st comment here so I just wanted
  to give a quick shout out and say I genuinely enjoy
  reading your posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal
  with the same subjects? Thanks a lot!

 149. I’ll right away snatch your rss as I can’t to find your e-mail subscription link or newsletter service.
  Do you’ve any? Please allow me understand in order that I may just subscribe.

  Thanks.

 150. Hmm is anyone else experiencing problems with the images
  on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any feed-back would be greatly appreciated.

 151. Pingback: Itamar Serp
 152. You really make it appear so easy along with your presentation however
  I find this topic to be really something which I feel I would never understand.
  It sort of feels too complex and extremely broad for me. I am
  having a look ahead in your next post, I will attempt to get
  the cling of it!

 153. Pingback: Lelio Junior
 154. After looking into a few of the blog posts on your web site, I really like
  your way of writing a blog. I book marked it to my bookmark
  website list and will be checking back in the near future.
  Please check out my website as well and tell me
  what you think.

 155. Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering
  if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?

  I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one?
  Thanks a lot!

 156. I am really loving the theme/design of your web site.

  Do you ever run into any internet browser
  compatibility issues? A few of my blog audience have complained about
  my website not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox.
  Do you have any suggestions to help fix this issue?

 157. Hello! Do you know if they make any plugins to help with Search
  Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
  seeing very good gains. If you know of any please share.
  Thank you!

 158. I think that is one of the most important information for me.
  And i’m satisfied studying your article. However wanna statement on some basic things, The
  web site style is wonderful, the articles is actually nice : D.
  Just right activity, cheers

 159. Howdy just wanted to give you a quick heads up
  and let you know a few of the pictures aren’t loading
  correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different browsers and both show the
  same outcome.

 160. Heya just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading
  properly. I’m not sure why but I think its
  a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same
  results.

 161. My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the expenses.

  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a variety of websites for
  about a year and am anxious about switching to another platform.
  I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all
  my wordpress posts into it? Any kind of help would be
  really appreciated!

 162. Pingback: Egli Diana Pinto
 163. Pingback: Itamar Serp
 164. Pingback: Lelio Junior
 165. Can I simply say what a relief to discover a person that truly
  understands what they are talking about over the internet.
  You definitely understand how to bring a problem to light and
  make it important. More people have to check this out and understand
  this side of your story. I can’t believe you aren’t
  more popular given that you most certainly possess the gift.

 166. Its such as you read my thoughts! You appear to understand so much about this, like
  you wrote the book in it or something. I feel that you can do with some p.c.
  to pressure the message house a bit, however other than that, this is fantastic blog.
  A great read. I will certainly be back.

 167. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
  Extremely useful info particularly the closing section :
  ) I deal with such information much. I used to be looking for this
  certain information for a very lengthy time.
  Thanks and good luck.

 168. I think what you said was very logical. However, think on this,
  suppose you typed a catchier title? I mean, I don’t want to tell you how to run your blog, but suppose
  you added something that makes people want more? I mean Ποιοι ενημέρωσαν την Ελλάδα για την επικείμενη τουρκική απόβαση στις Οινούσσες; | Ελληνικά Νέα Τώρα is kinda vanilla.
  You might look at Yahoo’s home page and note how they write post headlines to grab people interested.
  You might add a related video or a related pic or two to grab people excited about everything’ve written. Just my opinion, it would make
  your posts a little bit more interesting.

 169. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you so much, However I am experiencing problems
  with your RSS. I don’t know the reason why I can’t subscribe to it.

  Is there anyone else getting identical RSS problems?
  Anybody who knows the answer can you kindly respond?
  Thanks!!

 170. Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it 😉 I may return yet again since i
  have bookmarked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich
  and continue to guide others.

 171. naturally like your website but you need to check the spelling on several of your posts.
  Many of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to inform the truth nevertheless I’ll surely come back again.

 172. Good day I am so happy I found your blog page,
  I really found you by accident, while I was browsing on Bing for something
  else, Anyhow I am here now and would just like
  to say thanks a lot for a fantastic post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have bookmarked it and
  also added in your RSS feeds, so when I have time I will be
  back to read a great deal more, Please do keep up the superb b.

 173. I loved as much as you’ll receive carried out right here.

  The sketch is attractive, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following.

  unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case
  you shield this hike.

 174. Howdy I am so grateful I found your weblog, I really
  found you by mistake, while I was researching on Yahoo for
  something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks for a marvelous post and a all
  round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do
  keep up the great work.

 175. Woah! I’m really enjoying the template/theme of
  this blog. It’s simple, yet effective. A lot
  of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between superb usability and visual appearance.

  I must say you’ve done a great job with this. In addition, the blog loads
  super quick for me on Internet explorer. Excellent Blog!

 176. This is very interesting, You are a very skilled blogger.
  I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your wonderful post.

  Also, I have shared your web site in my social networks!

 177. This is the right site for anybody who would like to understand this topic.

  You understand so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want to…HaHa).

  You definitely put a brand new spin on a topic that’s been written about for decades.
  Excellent stuff, just great!

 178. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets
  I could add to my blog that automatically tweet my newest
  twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time
  and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading
  your blog and I look forward to your new updates.

 179. Pingback: Dadado Veig
 180. Pingback: Itamar Serp
 181. I’m not sure where you’re getting your info, but good topic.
  I needs to spend some time learning more or understanding
  more. Thanks for excellent info I was looking for this information for my
  mission.

 182. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how could
  i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 183. Pingback: Lelio Junior
 184. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of
  any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time
  and was hoping maybe you would have some experience with something like this.

  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading
  your blog and I look forward to your new updates.

 185. My developer is trying to persuade me to move to .net
  from PHP. I have always disliked the idea because
  of the costs. But he’s tryiong none the less.
  I’ve been using Movable-type on numerous websites for
  about a year and am anxious about switching to another platform.
  I have heard great things about blogengine.net.

  Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it?
  Any kind of help would be really appreciated!

 186. If you desire to increase your know-how simply keep
  visiting this web page and be updated with the most
  up-to-date information posted here.

 187. What i do not realize is actually how you are no longer actually much more neatly-appreciated than you may be right
  now. You are so intelligent. You realize therefore
  considerably when it comes to this subject, made me personally imagine it
  from numerous various angles. Its like women and men don’t seem to be interested until
  it is something to do with Lady gaga! Your personal stuffs outstanding.
  All the time care for it up!

 188. Pingback: Lelio Junior
 189. I’m very happy to discover this site. I wanted to thank you for ones time
  just for this fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and
  I have you bookmarked to see new stuff on your site.

 190. Pingback: Dadado Veig
 191. Pingback: Egli Diana Pinto
 192. Thanks on your marvelous posting! I actually enjoyed
  reading it, you will be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will come back very
  soon. I want to encourage continue your great work, have
  a nice holiday weekend!

 193. naturally like your web-site but you need to test the spelling on several of your posts.
  A number of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to tell the truth on the other hand
  I’ll surely come again again.

 194. I get pleasure from, cause I found exactly what I used to be taking a look for.
  You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day.
  Bye

 195. Greetings! I know this is somewhat off topic but
  I was wondering which blog platform are you using for this site?

  I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with
  hackers and I’m looking at options for another platform.
  I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

 196. hi!,I love your writing very a lot! share we keep in touch more approximately your post
  on AOL? I require a specialist on this house to resolve my problem.
  Maybe that is you! Having a look ahead to see you.

 197. I got this web site from my pal who informed me on the topic of this web page and now this time I
  am visiting this website and reading very informative articles
  or reviews at this time.

 198. Hi, i believe that i saw you visited my web site so i got here to return the want?.I’m
  trying to in finding things to improve my site!I guess its good enough to make
  use of a few of your ideas!!

 199. Pingback: Itamar Serp
 200. Hey! I could have sworn I’ve been to this blog before but
  after reading through some of the post I realized it’s new to me.
  Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll
  be book-marking and checking back often!

 201. Pingback: Itamar Serp
 202. Pingback: Umanizzare
 203. Pingback: Itamar Serp
 204. whoah this blog is excellent i love studying your posts.
  Keep up the good work! You already know, a lot of persons are
  hunting round for this info, you can help them greatly.

 205. Excellent post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
  Very helpful info specially the last part 🙂 I handle such info much.
  I used to be seeking this particular information for a long time.

  Thank you and good luck.

 206. Pingback: Dadado Veig
 207. Hey, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your website in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer,
  it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads
  up! Other then that, very good blog!

 208. Hello there! Quick question that’s completely off topic.

  Do you know how to make your site mobile friendly?
  My weblog looks weird when browsing from my iphone 4.
  I’m trying to find a template or plugin that might be able to fix
  this problem. If you have any recommendations, please share.
  With thanks!

 209. Hi I am so thrilled I found your webpage, I really found you by mistake, while I
  was browsing on Bing for something else, Nonetheless
  I am here now and would just like to say thanks a lot for a fantastic
  post and a all round exciting blog (I also
  love the theme/design), I don’t have time to read it all at the minute but I have bookmarked it and also included your RSS
  feeds, so when I have time I will be back to read
  more, Please do keep up the fantastic job.

 210. Hi there every one, here every person is sharing these kinds of familiarity, so
  it’s fastidious to read this weblog, and I used
  to visit this web site all the time.

 211. Hi there! I understand this is kind of off-topic but I had
  to ask. Does building a well-established website such as yours require a lot of work?
  I’m completely new to blogging however I do write in my journal daily.
  I’d like to start a blog so I can share my
  experience and thoughts online. Please let me know if you
  have any kind of recommendations or tips for brand new aspiring blog owners.
  Appreciate it!

 212. I’m really loving the theme/design of your site. Do you ever run into
  any internet browser compatibility problems? A couple of my blog visitors have complained about my site
  not working correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any solutions to help fix this issue?

Leave a Reply

Your email address will not be published.