Ποιοι ενημέρωσαν την Ελλάδα για την επικείμενη τουρκική απόβαση στις Οινούσσες;

Screen Shot 2016-07-13 at 12.00.53 PM

-του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ SU-24 ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Eντυπωσιακές άγνωστες πτυχές της κρίσης και της απόπειρας απόβασης την Μεγάλη Εβδομάδα στην περιοχή των Οινουσσών αλλά και της πληροφόρησης και του τρόπου με τον οποίο έγινε η διαχείριση αυτών των πληροφοριών αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Π.Κασιμάτης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος επιβεβαιώνεται η πληροφόρηση της ελληνικής πλευράς από ξένες μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών όπως είχε αποκαλύψει το pronews.gr.

Aποκάλυψε ότι αυτή ήταν η σερβική υπηρεσία πληροφοριών και προβαίνει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα επιβεβαίωση σε οτι αφορά το τι προηγήθηκε της κατάρριψης του ρωσικού υποστρατηγικού Su-24 SM στην Συρία στις 24 Νοεμβρίου του 2015.

Επειδή το δημοσίευμα αναφέρεται και σε μία, όχι τόσο παραγωγική, όπως την περιγράφει, ενέργεια του επικεφαλής της ΕΥΠ, δημοσιογράφου Γ.Ρουμπάτη, αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της ΕΥΠ Γ.Ρουμπάτης όπως και περισσότεροι επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών, κατά κανόνα μεταφέρουν τις πληροφορίες των «αισθητήρων» των υπηρεσιών χωρίς επεξεργασία από την πλευρά τους.

Ο συγκεκριμένος, όπως και οι περισσότεροι προκάτοχοί του, διακατέχεται με την φιλοσοφία “αυτογνωσίας” του στιλ «Δεν ξέρω τη δουλειά, προσπαθώ να αποφύγω την μεγάλη γκάφα, για να μην κάνω ζημιά στην πατρίδα και στην κυβέρνηση» με ότι αυτό συνεπάγεται.

O YΠΕΘΑ Π.Καμμένος φυσικά είχε διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές για επικείμενη τουρκική απόβαση στη νησίδα Παναγια για ευνόητους λόγους.

Κάτι που άλλωστε είχε παραδεχθεί και ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης, όταν επιβεβαίωσε πλήρως τον τουρκικό σχεδιασμό εκτέλεσης αποβατικής ενέργειας σε νησί συμπλέγματος των Οινουσσών, που είχε αποκαλύψει το pronews.gr.

Ιδού ολόκληρο το δημοσίευμα του δημοσιογράφου Π.Κασιμάτη όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Καναλιού 1 του Πειραιά.

«Ένα άγνωστο παρασκήνιο σχετικά με τα ντοκουμέντα – φωτιά που είχε η Ελληνική πλευρά και μάλιστα τα χρησιμοποίησε κατά το δοκούν στη στρατιωτικο – διπλωματική κρίση μεταξύ Τουρκίας-Ρωσίας.

Τα συναρπαστικά ντοκουμέντα και τη δράση των υπηρεσιών πληροφοριών, αποκάλυψε η εκπομπή «Δυο Ρεπόρτερ» στο Κανάλι –Ένα. Ήδη έχει δημιουργηθεί σάλος και το μείζον θέμα αναμένεται να απασχολήσει τη Βουλή.

Η απόρρητη υπόθεση που κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό στον ουρανοξύστη της Κατεχάκη εμπεριέχει αποσιώπηση μυστικών, απειλές, ένταση, διαρροές πληροφοριών, πόλεμο κατασκόπων, ανίερες συμμαχίες και σκληρή δράση.

Όταν καταρρίφθηκε το Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Σουκχόι -24 ο αρχηγός της μυστικής μας υπηρεσίας Γ. Ρουμπάτης ήρθε εσπευσμένα στο γραφείο του στην ΕΥΠ κι έδωσε αναφορά στις συμμαχικές μυστικές Υπηρεσίες ότι το αεροσκάφος που έπεσε ήταν Συριακό.

Αυτή ήταν άλλωστε και η επίσημη άποψη των Τούρκων-ίσως και άλλων στη Μ. Ανατολή- που είχαν αποκρύψει την αλήθεια αν και την γνώριζαν σε ολόκληρο το βάθος της. Ο κ. Ρουμπάτης δεν είχε συμβουλευτεί κανέναν στην υπηρεσία του μέχρι εκείνη την ώρα και ζήτησε από την Ε’ Διεύθυνση (τα στελέχη που παρακολουθούν συνομιλίες ασυρμάτων ) να του μεταφέρουν «τι έχουν πιάσει τα ευαίσθητα αυτιά τους»….

Πληροφορείται ότι μια νευραλγική μονάδα της ΕΥΠ στην Κύπρο έχει «πιάσει» τη συνομιλία του Τούρκου πιλότου που κατέρριψε το Ρωσικό Σουκχόι , με το Κέντρο των Τουρκικών ραντάρ.

Από τη στιχομυθία προκύπτει ότι¨

• Οι χειριστές του τουρκικού ραντάρ είχαν ειδοποιήσει τον Τούρκο πιλότο ότι πλησιάζει το Σουκχόι.

• Ότι ο Τούρκος πιλότος απάντησε πως είχε «λοκάρει» το Ρωσικό μαχητικό.

• Αν και οι υπεύθυνοι των ραντάρ του διαμήνυσαν πως «ο στόχος γίνεται κρύος» (σ.σ απομακρύνεται) ο Τούρκος πιλότος είχε ήδη ενεργοποιήσει τον πύραυλο!!!

• Του τονίζουν να επιστρέψει άμεσα στη βάση του.

Η ελληνική πλευρά είχε ολόκληρο αυτό το πολύτιμο υλικό πληροφοριών με αποδεικτικό τις ίδιες τις ηχογραφημένες συνομιλίες.

Ο διοικητής της ΕΥΠ μάλλον λόγω άγνοιας της διαδικασίας ζητά να του παραδώσουν σε στικάκι τις επίμαχες συνομιλίες , να σβήσουν τα πάντα και να ξεχάσουν την υπόθεση…

Όμως, η μονάδα της Κύπρου (η λεγόμενη και “6η ηλεκτρονική”) είχε προλάβει μέσω των επιτελών της να στείλει τις επίμαχες συνομιλίες στην Εθνική Φρουρά (ΓΕΕΦ) και στη συνέχεια στο ελληνικό Πεντάγωνο, στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και στον Α’ κλάδο του ΓΕΕΘΑ.

Κι ενώ θα μπορούσαμε να γίνουμε διαιτητές στην κόντρα Τούρκων-Ρώσων και να είχαμε έναν λόγο παραπάνω ως ΝΑΤΟική χώρα, δεν φαίνεται να προχώρησε η υπόθεση αφού προσέκρουσε στην άρνηση Τσίπρα που έδωσε εντολή να «παγώσει» η υπόθεση.

Ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος ίσως να ήθελε να διαπραγματευτεί με τους Αμερικανούς η ίσως με τους Ρώσους, αλλά δεν γνωρίζουμε αν χρησιμοποίησε τους διαύλους επικοινωνίας η εάν προσφέρθηκαν στη χώρα ικανά ανταλλάγματα.

Και αρκετά αργότερα Σερβική Υπηρεσία Πληροφοριών (!!) δίνει στην ΕΥΠ μια συγκλονιστική και ιδιαίτερα πολύτιμη πληροφορία. Ότι επίκειται απόβαση των Τούρκων κομάντος στις Οινούσες. Και μάλιστα το προσδιορίζουν με χειρουργική ακρίβεια.

Στο νησάκι Πασά. Δηλαδή στη νησίδα Παναγιά. Και γίνονται ακόμα πιο συγκεκριμένοι. Στο παλιό φυλάκιο!!….Θα έκαναν κάτι αντίστοιχο με αυτό των Ιμίων. Απόβαση, φωτογράφηση και αποχώρηση….

Ο υπουργός Άμυνας ειδοποιείται έγκαιρα και προλαβαίνει τους Τούρκους. Επανδρώνει το φυλάκιο με ομάδα πάνοπλων κομάντος και μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο οι Τούρκοι αλλάζουν πλάνα. Δεν αποτολμούν την επιχείρηση….

Το μέγα ερώτημα είναι πως οι Σέρβοι (που μέχρι τώρα η συμβολή τους είναι να πληροφορούν για κανέναν ύποπτο Βόσνιο τζιχαντιστή) είχαν τέτοια πληροφόρηση και από ποιους…..

Οι εκτιμήσεις είναι πως εμείς δεν δώσαμε στους Ρώσους το «μάνα εξ ουρανού» δηλαδή τις επίμαχες συνομιλίες που είχαμε ως χώρα του ΝΑΤΟ συνδράμοντας στην επιχειρηματολογία της Μόσχας, μας «έδωσαν» ΝΑΤΟικοί «φίλοι» την υπόθεση των Οινουσών!! Και για να μην «εκτεθούν» οι ίδιοι έβαλαν μπροστά τους Σέρβους….

Το βέβαιον είναι ότι η συγκλονιστική υπόθεση που αποκαλύπτει το Κανάλι-Ένα και η εκπομπή «Δυο Ρεπόρτερ» θα δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και στη Βουλή ενώ υπάρχει ένα σμήνος από κρίσιμες λεπτομέρειες με πρόσωπα και ρόλους που θα αποκαλυφθούν για το χειρισμό της.»

Πηγή: http://www.pronews.gr/portal/20160713/defencenet/ellinotoyrkika/40/poioi-enimerosan-tin-ellada-gia-tin-epikeimeni-toyrkiki

200 thoughts on “Ποιοι ενημέρωσαν την Ελλάδα για την επικείμενη τουρκική απόβαση στις Οινούσσες;

 1. Συμφωνώ αγαπητέ διότι θα πρέπει να ήταν εντελώς ηλίθιος ο Ερντογάν να άνοιγε και άλλο μέτωπο στα Δυτικά του με Ελλάδα όταν στο Νότο έχει Συρία, στα ΝΔ Κούρδους και Ιράν στα ΒΔ Ρωσία και Αρμενία όλα τα μέτωπα ανοικτά… Και όπως λες θα δημιουργούσε και τριγμούς στη Δυτική Συμμαχία σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο γι αυτήν… Άρα το παραμυθάκι περί κατάλληψης Ελληνικού νησιού το κόβω κομματάκι δύσκολο… Απλά ο Καμμένος πρέπει να εμφανιστεί ως ο γίγαντας του πατριωτικού χώρου…

 2. Hi, i read your blog from time to time and
  i own a similar one and i was just curious if you
  get a lot of spam comments? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can advise?
  I get so much lately it’s driving me insane so any support is very much appreciated.

 3. Thanks for a marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you can be a great author.I
  will be sure to bookmark your blog and will often come back later on. I want to encourage you to
  ultimately continue your great job, have
  a nice afternoon!

 4. Right here is the perfect webpage for anybody who really wants to understand this
  topic. You know so much its almost tough to argue with you (not that I
  actually would want to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a
  topic which has been discussed for many years. Wonderful
  stuff, just great!

 5. Hi! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting
  a new project in a community in the same niche.
  Your blog provided us useful information to work on. You
  have done a marvellous job!

 6. This is the perfect blog for anybody who wants to understand this topic.
  You know so much its almost tough to argue with you (not that I really will need to…HaHa).
  You definitely put a new spin on a topic that has been discussed for many years.
  Great stuff, just excellent!

 7. I love what you guys tend to be up too. Such
  clever work and coverage! Keep up the very good
  works guys I’ve added you guys to my blogroll.

 8. Simply want to say your article is as astounding. The clarity in your publish is just spectacular and
  that i could assume you’re an expert in this subject. Well with your permission let me to take hold of your feed to stay up
  to date with approaching post. Thank you 1,000,000 and please
  keep up the enjoyable work.

 9. Thank you for some other informative website.

  Where else could I am getting that kind of information written in such an ideal manner?

  I have a undertaking that I am simply now operating on, and I’ve been on the
  glance out for such info.

 10. Hey just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

 11. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have really enjoyed browsing
  your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 12. Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you,
  However I am going through troubles with your RSS. I don’t understand why I am unable to
  subscribe to it. Is there anybody getting the same RSS problems?
  Anyone that knows the solution will you kindly respond?
  Thanx!!

 13. I absolutely love your site.. Great colors & theme.
  Did you make this web site yourself? Please reply back as
  I’m attempting to create my own personal blog and would
  love to know where you got this from or just what the theme is called.
  Kudos!

 14. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored subject matter
  stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very
  often inside case you shield this increase.

 15. Hi! I know this is kinda off topic however
  I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
  My blog covers a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly
  benefit from each other. If you’re interested feel free to shoot me an e-mail.
  I look forward to hearing from you! Great blog by the way!

 16. Howdy just wanted to give you a quick heads up.
  The words in your content seem to be running off the screen in Safari.

  I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I
  thought I’d post to let you know. The style and design look great
  though! Hope you get the problem resolved soon. Thanks

 17. Whats up are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m
  trying to get started and create my own. Do you require any coding expertise to
  make your own blog? Any help would be really appreciated!

 18. Howdy just wanted to give you a brief heads up and
  let you know a few of the pictures aren’t loading
  correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different browsers and both show the same outcome.

 19. Hi there! I could have sworn I’ve visited this blog
  before but after looking at many of the articles I realized it’s new to me.

  Nonetheless, I’m definitely happy I discovered it and I’ll be bookmarking it and checking
  back often!

 20. Very good blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
  I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
  Would you propose starting with a free platform
  like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that
  I’m totally overwhelmed .. Any suggestions?

  Kudos!

 21. Awesome blog! Do you have any tips for aspiring writers?
  I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost
  on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are
  so many choices out there that I’m completely overwhelmed
  .. Any suggestions? Many thanks!

 22. This is really fascinating, You’re an excessively professional
  blogger. I have joined your rss feed and stay up for in search of more of your fantastic post.
  Additionally, I’ve shared your website in my social networks

 23. Do you mind if I quote a few of your articles as
  long as I provide credit and sources back to your webpage?

  My website is in the very same niche as yours and my users would truly
  benefit from a lot of the information you present here.

  Please let me know if this ok with you. Regards!

 24. Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues.

  When I look at your website in Opera, it looks fine but
  when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, great blog!

 25. I’ll immediately grasp your rss as I can’t find your email subscription hyperlink or newsletter service.
  Do you have any? Kindly let me recognise in order that I could subscribe.

  Thanks.

 26. Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and
  i was just wondering if you get a lot of spam remarks? If so how
  do you stop it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

 27. I’m truly enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the
  eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit
  more often. Did you hire out a developer to create your
  theme? Fantastic work!

 28. Admiring the hard work you put into your blog and detailed information you
  offer. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same
  old rehashed material. Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m
  including your RSS feeds to my Google account.

 29. Hi, i think that i noticed you visited my blog so i got here
  to return the choose?.I am attempting to in finding issues to improve my site!I
  suppose its ok to use some of your concepts!!

 30. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m
  impressed! Extremely helpful information specially the last part 🙂 I care for such information a lot.
  I was looking for this particular info for a long time.
  Thank you and good luck.

 31. You actually make it seem really easy together with your presentation but I to find this topic to be actually something
  which I believe I might by no means understand. It seems
  too complicated and extremely broad for me. I am looking ahead to your subsequent put up, I will try to get the hang of it!

 32. Hey just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t
  loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking
  issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the
  same results.

 33. It is the best time to make a few plans for the longer term and it’s time to
  be happy. I’ve read this post and if I may just I want to recommend you
  few fascinating things or tips. Maybe you could write subsequent articles referring
  to this article. I wish to read more issues approximately it!

 34. Thanks for ones marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it,
  you are a great author.I will be sure to bookmark
  your blog and definitely will come back later on. I want to encourage you to continue your great job, have a nice
  day!

 35. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A theme like yours with a few simple adjustements would really make my
  blog shine. Please let me know where you got your
  theme. Appreciate it

 36. Howdy! Someone in my Myspace group shared this site with us so
  I came to give it a look. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my
  followers! Outstanding blog and superb style and design.

 37. Great blog right here! Also your website loads
  up fast! What web host are you the use of? Can I am getting your associate link for your host?
  I want my site loaded up as quickly as yours lol

 38. Great blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own website soon but I’m a little
  lost on everything. Would you propose starting with a free
  platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any suggestions? Appreciate it!

 39. excellent publish, very informative. I’m wondering why the
  other specialists of this sector do not notice
  this. You should proceed your writing. I’m
  confident, you have a huge readers’ base already!

 40. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative.
  I am gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future.
  A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

 41. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
  Very useful information specially the last part 🙂 I care for such information a lot.
  I was seeking this certain info for a very long time.
  Thank you and best of luck.

 42. Having read this I thought it was very informative.

  I appreciate you taking the time and effort to put this article together.
  I once again find myself spending a significant amount of time both
  reading and commenting. But so what, it was still worth it!

 43. I just couldn’t go away your web site prior to suggesting
  that I actually loved the standard information an individual supply for your
  visitors? Is going to be back ceaselessly to inspect new posts

 44. Its like you learn my thoughts! You seem to understand so much approximately this, such as you wrote the book in it or something.
  I believe that you simply can do with a few % to force the message house a
  bit, however other than that, that is magnificent blog.
  An excellent read. I will definitely be back.

 45. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your web site offered us with valuable info to work
  on. You have done a formidable job and our entire community will
  be grateful to you.

 46. Its like you read my mind! You seem to know a lot about
  this, like you wrote the book in it or something.

  I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is excellent blog.
  A great read. I’ll definitely be back.

 47. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to
  and you’re just extremely magnificent. I really like what
  you have acquired here, really like what you are stating and the way in which
  you say it. You make it entertaining and you still take care
  of to keep it sensible. I can’t wait to read far more from
  you. This is actually a great site.

 48. Having read this I believed it was extremely informative. I appreciate you spending some time and energy to put this informative article together.
  I once again find myself spending a lot of time both reading and posting comments.

  But so what, it was still worthwhile!

 49. Fantastic web site. Plenty of useful information here.
  I am sending it to a few friends ans also sharing in delicious.

  And certainly, thank you on your sweat!

 50. I’m gone to inform my little brother, that he should also pay a visit this web site
  on regular basis to obtain updated from latest gossip.

 51. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is
  truly informative. I’m gonna watch out for brussels.

  I’ll be grateful if you continue this in future. Many people
  will be benefited from your writing. Cheers!

 52. I absolutely love your blog and find many of your
  post’s to be exactly what I’m looking for. can you offer guest writers to write content for you
  personally? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on some of the subjects you
  write in relation to here. Again, awesome web site!

 53. You’re so interesting! I don’t think I’ve read
  something like this before. So nice to discover someone with some unique
  thoughts on this subject matter. Really.. thanks for starting this up.
  This web site is something that is required on the web, someone with some originality!

 54. Your style is so unique compared to other folks I’ve read
  stuff from. Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this blog.

 55. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your website offered us with valuable information to work on.
  You have done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

 56. My brother recommended I would possibly like
  this web site. He was totally right. This post truly made my day.
  You cann’t consider just how a lot time I had spent for this information! Thank you!

 57. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to
  say that I have really enjoyed browsing your blog posts.
  After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very
  soon!

 58. Hello there I am so delighted I found your blog page,
  I really found you by accident, while I was researching on Bing for
  something else, Nonetheless I am here now and would just like to say
  many thanks for a marvelous post and a all round exciting blog (I also
  love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so
  when I have time I will be back to read a lot more, Please do
  keep up the fantastic work.

 59. Excellent goods from you, man. I have take into account your stuff previous to and you are simply extremely wonderful.
  I actually like what you’ve got right here, certainly like what you’re stating and the best way
  during which you assert it. You make it entertaining and you still
  take care of to stay it smart. I cant wait to learn much more from you.

  This is actually a great website.

 60. This is really interesting, You are a very skilled blogger.
  I have joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post.
  Also, I’ve shared your site in my social networks!

 61. Hey would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m looking to start my own blog soon but I’m having a tough time
  making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
  Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and
  I’m looking for something unique. P.S Sorry for being off-topic but I had
  to ask!

 62. Hey are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying
  to get started and create my own. Do you require
  any coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 63. My spouse and I absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be precisely what I’m looking for.
  Do you offer guest writers to write content
  for yourself? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a lot of the subjects you
  write in relation to here. Again, awesome web log!

 64. Definitely believe that which you said. Your favorite
  reason appeared to be on the net the simplest thing to be aware of.
  I say to you, I definitely get irked while people consider worries that
  they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and
  also defined out the whole thing without having
  side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more.

  Thanks

 65. whoah this blog is magnificent i love studying your posts.

  Keep up the good work! You realize, many persons are searching around for this
  info, you could aid them greatly.

 66. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I
  would never understand. It seems too complex
  and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post,
  I’ll try to get the hang of it!

 67. Greetings from Colorado! I’m bored at work so I decided to browse your blog on my iphone during
  lunch break. I really like the info you present
  here and can’t wait to take a look when I get home.

  I’m surprised at how fast your blog loaded on my mobile ..

  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, awesome site!

 68. Hey! This post couldn’t be written any better!
  Reading through this post reminds me of my old room mate!
  He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

 69. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is valuable and everything. Nevertheless imagine if you added
  some great photos or video clips to give your
  posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and video clips,
  this blog could certainly be one of the most beneficial in its field.

  Awesome blog!

 70. Good post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon everyday.

  It will always be helpful to read through articles from other writers and practice a little something from their sites.

 71. I was very pleased to uncover this great site. I wanted to
  thank you for ones time due to this fantastic read!!

  I definitely savored every bit of it and i also have you saved as a favorite to see new stuff on your blog.

 72. First off I want to say awesome blog! I had a quick question which I’d like to ask if you do not
  mind. I was interested to find out how you center yourself and clear your mind prior to writing.
  I’ve had a hard time clearing my thoughts in getting my ideas
  out there. I do enjoy writing but it just seems like
  the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to
  figure out how to begin. Any ideas or tips? Cheers!

 73. I am no longer positive where you’re getting your information, but
  great topic. I must spend some time studying much more or working out more.
  Thanks for magnificent information I was in search
  of this info for my mission.

 74. Terrific article! This is the kind of info that are supposed to be shared
  across the web. Disgrace on Google for not positioning this submit upper!
  Come on over and discuss with my website . Thank you =)

 75. Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and
  you’re just too excellent. I actually like what you’ve acquired here, certainly like
  what you’re stating and the way in which you say it.

  You make it entertaining and you still take care of to keep it smart.
  I cant wait to read far more from you. This is really a great website.

 76. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually
  something which I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me.
  I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of
  it!

 77. Your style is really unique compared to other people I have read stuff from.

  Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just book mark this blog.

 78. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?

  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Kudos!

 79. With havin so much content and articles do you
  ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a
  lot of unique content I’ve either authored myself or outsourced but it
  appears a lot of it is popping it up all over the web without my agreement.

  Do you know any techniques to help prevent content from being stolen? I’d genuinely appreciate it.

 80. Greetings, I do think your website could possibly
  be having browser compatibility problems. Whenever I
  look at your blog in Safari, it looks fine but when opening in Internet
  Explorer, it’s got some overlapping issues. I merely
  wanted to provide you with a quick heads up! Besides that, great website!

 81. Pretty great post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve truly loved
  surfing around your blog posts. In any case I
  will be subscribing on your feed and I am hoping you write once more soon!

 82. Great post. I was checking constantly this blog and I’m impressed!

  Extremely useful information particularly the last part 🙂 I care for such
  information a lot. I was looking for this particular information for a very long time.

  Thank you and good luck.

 83. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this website.
  I am hoping to check out the same high-grade
  content by you later on as well. In fact, your creative writing abilities has
  inspired me to get my own, personal website now 😉

 84. you are in point of fact a just right webmaster. The site loading velocity is incredible. It kind of feels that you are doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork. you’ve done a great job in this matter!|

 85. Wonderful beat ! I would like to apprentice at the same time as you amend
  your site, how could i subscribe for a blog site? The account aided me a applicable deal.

  I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered vivid
  transparent idea

 86. When someone writes an paragraph he/she maintains the plan of a user in his/her
  mind that how a user can understand it. Therefore that’s why this paragraph is outstdanding.
  Thanks!

 87. Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog
  platform are you using for this website?
  I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with hackers
  and I’m looking at options for another platform.
  I would be fantastic if you could point me in the direction of
  a good platform.

 88. I seriously love your blog.. Pleasant colors & theme.

  Did you create this website yourself? Please reply back as I’m trying to create
  my own site and want to learn where you got this from or
  just what the theme is called. Kudos!

 89. Thanks for one’s marvelous posting! I seriously
  enjoyed reading it, you will be a great author.
  I will ensure that I bookmark your blog and will eventually come
  back in the future. I want to encourage you continue your great posts, have a nice
  afternoon!

 90. What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I have
  found It absolutely helpful and it has helped me out loads.
  I’m hoping to contribute & assist other customers like its helped me.
  Great job.

 91. You really make it seem really easy along with your presentation however I find
  this topic to be actually one thing which I feel I would never
  understand. It seems too complex and very large for me.
  I am taking a look ahead for your subsequent post, I’ll try to get the dangle of it!

 92. I am extremely impressed with your writing skills as well as with
  the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog
  like this one today.

 93. I think that what you posted made a great deal of sense. But, what about this?
  what if you composed a catchier title? I am not suggesting your information is
  not solid, but what if you added something that grabbed people’s attention? I mean Ποιοι ενημέρωσαν την Ελλάδα για την
  επικείμενη τουρκική απόβαση στις Οινούσσες;
  | Ελληνικά Νέα Τώρα is kinda boring.
  You might glance at Yahoo’s home page and see how they write post titles to get people to open the
  links. You might add a video or a picture or two to get
  readers interested about everything’ve written. In my opinion, it could bring your posts a little livelier.

 94. Hey there! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to check it out.
  I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and
  will be tweeting this to my followers! Superb blog and
  superb design and style.

 95. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment.
  Is there any way you can remove people from that service?
  Thank you!

 96. It’s really a nice and helpful piece of information. I’m happy that you shared this helpful info with
  us. Please keep us informed like this. Thank you for
  sharing.

 97. I used to be recommended this web site via my cousin. I
  am now not sure whether this put up is written via him
  as no one else recognise such detailed approximately my trouble.
  You are incredible! Thanks!

 98. Pingback: Itamar Serpa
 99. Nice blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog stand out.
  Please let me know where you got your design. Thanks

 100. Pingback: free mp3 downloads
 101. Pingback: Lelio Junior
 102. Pingback: Lelio Junior
 103. Pingback: Itamar Serp
 104. Pingback: Lelio Junior
 105. My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of
  your post’s to be just what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content to suit
  your needs? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a lot of the
  subjects you write with regards to here. Again, awesome site!

Leave a Reply

Your email address will not be published.