Home Greek News ΔΕΙΤΕ τι είδους μιμίδιο επέτρεψε να αναρτηθεί το… Facebook!!!

ΔΕΙΤΕ τι είδους μιμίδιο επέτρεψε να αναρτηθεί το… Facebook!!!

by _
0 comment 182 views

Screen Shot 2016-07-12 at 2.00.53 PM

Το παραπάνω μιμίδιον κυκλοφοράει σε όλο το Facebook απο την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “Black Lives Matter” (δηλ., Έχουν Σημασία οι Ζωές των Μαύρων).  Όταν η συγκεκριμένη ανάρτησις έπεσε εις την αντίληψιν πολλών χρηστών Facebook, την καταγγείλανε αμέσως στην επίσημην επιτροπήν του ίδιου, και…ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!:

«Εξετάσαμε την συγκεκριμένη ανάρτηση στο Facebook και διαπιστώσαμε ότι δεν παραβιάζει τα πρότυπα της κοινότητός μας.»

Λοιπόν, όπως ο κάθε…ΕΧΕΦΡΩΝ άνθρωπος εκεί έξω μπορεί, με τη σειρά του, να…ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ, το εν λόγω μιμίδιον απεικονίζει έναν μαχητή του…ISIS να αποκεφαλίζει έναν αστυνόμο.  Νομίζω ότι κάποιοι απο τη πόλη του Ντάλας του Τέξας είναι λίγο…ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΙ θα έλεγα, ιδιαίτερα μετα απο εκείνο τον….«πυροβολισμόν» που «έλαβε χώραν» εκεί πριν μερικές μέρες.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο απο τον γνωστό ακτιβηστή Mark Dice απο τη Καλιφόρνεια όπου αναλύει αυτή την βλακεία!

https://www.youtube.com/watch?v=lUWZthC6Hh0

Εν ολίγοις, εγκρίνει εκκλήσεις για να δολοφονηθούν αστυνομικοί το Facebook!

Αυτά ΔΕΝ πρέπει να μας εκπλήσσουν, διότι γνωστός ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ του ίδιου του…ISIS και άλλων μορφών…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι ΤΟ FACEBOOK!  Για περισσότερα πάνω σε αυτά διαβάστε τα ακόλουθα άρθρα μου:

Η ΑΠΑΤΗ του πυροβολισμού στο Ντάλας

Η ΑΠΑΤΗ του πυροβολισμού στο Ντάλας

Αν δεν έχετε διαβάσει το άρθρο μου «Η ΑΠΑΤΗ του πυροβολισμού στο Ντάλας», εδώ είναι το λίνκ. Δείτε πόσο…ΣΤΗΜΕΝΟ ήταν και αυτό το χτύπημα όπως εκείο στο Ορλάντο καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο απο το 2012 μέχρι σήμερα!:

Η ΑΠΑΤΗ του πυροβολισμού στο Ντάλας

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr