Home Greek News Δώδεκα λιγότερο γνωστοί νόμοι του Κάρμα που θα σας αλλάξουν

Δώδεκα λιγότερο γνωστοί νόμοι του Κάρμα που θα σας αλλάξουν

by _
0 comment 120 views

Τι είναι το Κάρμα;

Κάρμα είναι η σανσκριτική λέξη για την ανάληψη δράσης. Είναι ισοδύναμο με το νόμο του Νεύτωνα, «κάθε δράση θα πρέπει να έχει μια αντίδραση». Όταν σκεφτόμαστε, μιλάμε ή ενεργούμε θέτουμε σε λειτουργία μια δύναμη που θα αντιδράσει αναλόγως. Αυτή η δύναμη που επιστρέφει ίσως τροποποιηθεί, αλλάξει ή ανασταλεί, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να την εξαλείψουν.

Αυτός ο νόμος της αιτίας και του αποτελέσματος δεν είναι τιμωρία, αλλά συμβαίνει εξ ολοκλήρου για λόγους εκπαίδευσης ή μάθησης. Ένα άτομο δεν μπορεί να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών του, αλλά θα υποφέρει μόνο αν ο ίδιος έχει κάνει τις συνθήκες ώριμες για την ταλαιπωρία του. Η άγνοια του νόμου δεν αποτελεί δικαιολογία αν οι νόμοι είναι συμπαντικοί ή εξαιτίας της συμπεριφοράς του ατόμου.

Για να σταματήσετε να φοβάστε και να αρχίσετε να έχετε εξουσία στους κόσμους του κάρμα και της μετενσάρκωσης, εδώ είναι ό, τι πρέπει να ξέρετε για τους καρμικούς νόμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ!…

Source: Δώδεκα λιγότερο γνωστοί νόμοι του Κάρμα που θα σας αλλάξουν

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr