Home Greek News Ο σύνδεσμος μεταξύ Ντόναλντ Τράμπ και…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Ο σύνδεσμος μεταξύ Ντόναλντ Τράμπ και…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

by _
0 comment 283 views

Screen Shot 2016-07-10 at 10.17.27 PM

Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που νομίζουμε πως ο κ. Ντόναλντ Τράμπ είναι «αντισιωνιστής», «αντικαθεστωτικός», κ.τλ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί Η ΠΡΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΤΣΟΥΖΕΙ…

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου με τίτλο «Bloomberg: Πήρε πακέτο διάσωσης απο τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!» (πατήστε εδώ) για περισσότερες αποδείξεις του τι σας λέγω εδω…

Σε ένα πρόσφατο άρθρο μου για τον κ. Ντόναλντ Τράμπ με τίτλο «ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ» (πατήστε εδώ) έγραψα τα εξής σοκαριστικά για τον συσχετισμό Τράμπ και….ΡΟΤΣΙΛΝΤ και ΡΟΚΦΕΛΕΡ:

Οι Ρότσιλντ κατέχουν και τα διεθνή ΜΜΕ αφούν ανήκουν σε αυτούς τα μεγάλα πρακτορεία Reuters και The Associated Press. Γι᾽αυτό, αυτή τη στιγμή, ελέγχουν και τις δημόσιες συζητήσεις που γίνονται τους τελευταίους μήνες μεταξύ όλων των υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ καθώς και τους ίδιους του υποψήφιους! Π.χ., ο μεγιστάνας κ. Ντόναλντ Τράμπ (Donald Trump), που μοιάζει να έχει πάρει το προβάδισμα στην κούρσα για τη προεδρία της Αμερικής, μιλάει στα δικά του απομνημονεύματα με τίτλο «Η Τέχνη του Ντηλ» (The Art of the Deal) περιγράφοντας με υπερηφάνεια πως το 1987 αγόρασε τα πρώτα συμφέροντά του σε κάποια καζίνο στο Λας Βέγκας, όταν είχε αγοράσει αρχικά το 93% των μετοχών με δικαίωμα ψήφου στην μεγάλη εταιρεία τυχερών παιχνιδών Resorts International.

Αυτό όμως που ο κ Trump παρέλειψε να αναφέρει στους αναγνώστες του, είναι αυτό που είχει πει ο αείμνηστος ρεπόρτερ Andrew St. George του γνωστού αμερικανικού περιοδικού The Spotlight στις 30 Οκτωβρίου 1978 ότι η Resorts International ιδρύθηκε και ελεγχόταν απο την αρχή από εκπροσώπους εκ μέρους των οικογενειών Ροκφέλερ και Ρότσιλντ καθώς και απο πράκτορες της Κεντρικής Υπηρεσίας πληροφοριών (CIA) και την Ισραήλ Μοσάντ. 

Παρά ταύτα, αυτά που διαβάζουμε για αυτές τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί εις βάρος αυτών των μελών της οικογένειας Ρότσλιντ μας δίνουν ελπίδα ότι, κάποια μέρα, η οικογένεια που ελέγχει όλο τον κόσμο εις βάρος όλων των εθνών, θα βρεθεί τελικά μποστά στη…ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τα εγκλήματά της εναντίον της ανρθρωπότητος εν γένει!…

Και, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ούτε απο τους…ΑΙΜΟΒΟΡΟΥΣ απο το Ισραήλ ΕΒΡΑΙΟΥΣ δεν έχει αποστασιοποιηθεί ο Τράμπ.  Σε ένα άλλο πρόσφατο άρθρο μου «Βγήκε τελικά ο Αληθινός Τράμπ: ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ», έγραψα τα εξής απογοητευτικά αναφερόμενος στο γνωστό σάιτ VeteransToday.com:

Σύμφωνα με έναν σύμβουλο, έχει υπαναχωρήσει από την ουδέτερη θέση του σχετικά με τη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης ο ρεπουμπλικάνος προεδρικός υποψήφιος Donald Trump (Ντόναλντ Τράμπ), και είναι πλέον «δεσμευμένος» για την υποστήριξη της ισραηλινής εποικιστικής δραστηριότητας στα εδάφη που έχει κατάσχει παράνομα.

Ο David M. Friedman (Δαβίδ Φρίντμαν), ένας δικηγόρος ακινήτων που ενεργεί ως κύριος σύμβουλος του Τραμπ για το Ισραήλ, δήλωσε ότι ο Ρεπουμπλικάνος προεδρικός υποψήφιος και αστέρι εκπομπών “reality” δεν θα υποστηρίξει την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, χωρίς «την έγκριση των Ισραηλινών». Ο Friedman παρατήρησε επίσης ότι ο Trump ήταν αδιάφορος με τους κατοίκους της Δυτικής Όχθης, επειδή «κανείς δεν ξέρει πραγματικά πόσοι Παλαιστίνιοι ζουν εκεί.»

O Τράμπ έκανε τον κ. Φρίντμαν μέρος της προσωπικής προεκλογικής του εκστρατείας σε μια συνάντηση με Ορθόδοξους Εβραίους τον περασμένο Απρίλιο, διορίζοντας τον ίδιο και τον κ. Jason Greenblatt, άλλον δικηγόρο ακινήτων και επικεφαλής δικηγόρο του Τραμπ, ως σύμβουλους του στο Ισραήλ.

Ο Φρίντμαν είπε εκείνη την εποχή, «Η εμπιστοσύνη του κ Τραμπ είναι πολύ κολακευτική. Οι απόψεις μου για το Ισραήλ είναι γνωστές, και θα ήθελα να τον συμβουλέψω κατά τρόπο σύμφωνο με τις απόψεις αυτές.» Ο Φρίντμαν δεν έχει κρύψει τα συναισθήματά του για μια λύση δύο κρατών με την Παλαιστίνη, γράφοντας ότι «Δεν ήταν ποτέ μια λύση, απλά μια ψευδαίσθηση που υπηρέτησε τόσο τις ΗΠΑ και τους Άραβες», ανέφερε το Sputnik (Σπούτνικ).

Δείτε επίσης τον Τράμπ νωρίτερα φέτος όπου ομίλησε ενώπιον του παράνομου και εγκληματικού εβραιο-αμερικανικού λόμπυ AIPAC. ΑΚΟΥΣΤΕ τι λέγει εδώ, ιδιαίτερα το κομμάτι όπου λέγει: η μόνο δημοκρατία στη Μέση Ανατολή είναι το Ισραήλ.  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ygKgnd8CrIQ

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να απογοητεύω κόσμο, αλλά αυτό είναι η δουλειά μου. Και τώρα αυτό που πρόκειται να σας πω, θα είναι ακριβώς αυτό….ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ:

ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ «ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ» ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ … ΦΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Δείτε επίσης το ακόλουθο βίντεο!

 


Πηγή – «Who Towers Behind Trump?», 28 Σεπτ. του 2015 | Λίνκ: http://americanfreepress.net/who-towers-behind-trump/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr