Home Greek News Αφήνουν μια κερκόπορτα ανοικτή στην…Siemens οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Αφήνουν μια κερκόπορτα ανοικτή στην…Siemens οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

by _
0 comment 130 views

Screen Shot 2016-07-09 at 8.49.16 AM

Στο σημερινό του άρθρο, ο κ. Παναγιώτης Αποστόλου γράφει:

 

Το ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα δεν ήταν τυχαίο. Το γιατί το επισημαίναμε στο άρθρο μου της Τρίτης 5 Ιουλίου 2016 στην Ελεύθερη Ώρα:

«Την Δευτέρα, ο Πρωθυπουργός της χώρας μας Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τα ηγετικά στελέχη της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Huawei. Την εταιρεία που υπήρξε ο διάδοχος της Siemensκαι της Intracomστην Ελλάδα, από το 2007, όταν ξέσπασε το πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο. Αυτός ο διάδοχος που άρχισε να φιλοξενεί τα στελέχη του τότε ΟΤΕ, παρέχοντάς τους όλες τις ανέσεις, χωρίς κανένα πρόσχημα, για να πάρουν μεγάλο μέρος της “ελεύθερης” πίτας των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Και έχει το θράσος η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μας μιλάει για επένδυση με τη Huawei, όταν προσπαθεί, τάχατες να ακυρώσει το βλαβερό για το Δημόσιο συμφέρον, Εξωδικαστικό Συμβιβασμό Ελληνικού Δημοσίου – Siemens.

Με την Huawei, δημιουργείται ένας “έρωτας” μεγάλος (οι ΑΝΕΛ είναι απ΄ έξω), όμοιος των προηγουμένων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τη Siemens, από τη στιγμή που ο ΟΤΕ ανήκει στη Μέρκελ κατά 90% (DeutscheTelecom)!!

Γι΄ αυτό, το εδώ παράρτημα της Siemensαπαξιώνεται καθημερινώς και η προσπάθεια εστιάζεται από πλευράς Γερμανίας, στο να σκεπασθούν οι ακαθαρσίες του παρελθόντος. Που από τη στιγμή που το “ζωντανό” δεν πεθαίνει, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει νέες ακαθαρσίες»!!

Έτσι, από την πίσω πόρτα η Μέρκελ, διά μέσω του υπαλλήλου της Αλέξη Τσίπρα, ανοίγει την πόρτα της αναδυόμενης Κινεζικής οικονομίας και ελπίζει να μετέχει του γεωπολιτικού γίγνεσθαι, που μεταβάλλεται ημέρα με ημέρα.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο στο παρακάτω λίνκ!

http://www.apostoloupanos.gr/index.php/articles/994-2016-07-09-12-20-22

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr