Home Greek News Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Κυβέρνηση επικίνδυνων και αδίστακτων απατεώνων

Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Κυβέρνηση επικίνδυνων και αδίστακτων απατεώνων

by _
0 comment 578 views

Πλαστ(ικ)ό χρήμα από πλαστ(ικ)ή κυβέρνηση
που λειτουργεί με πλαστ(ικ)ό πολίτευμα…

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα ο πολίτης στην καθημερινότητά του έχει το δικαίωμα επιλογών, αρκεί αυτές να μην παραβιάζουν τα δικαιώματα των συμπολιτών του. Αυτό ισχύει, τουλάχιστον, σε εκείνες τις χώρες που σέβονται τους πολίτες τους και σε εκείνα τα πολιτεύματα που λειτουργούν εύρυθμα και υπερασπίζονται κατά βάση τα δικαιώματα των πολιτών και, φυσικά, της ίδιας της χώρας.

Επειδή, όμως, το πολίτευμα στην Ελλάδα έχει σαφέστατα μετακινηθεί, κατ’ άλλους έχει αλλοιωθεί, προς την κατεύθυνση εκείνη η οποία είναι περισσότερο αυταρχική, απολυταρχική και αντιμετωπίζει –κατά βάση- τους πολίτες ως επικίνδυνες οντότητες, που απειλούν το σύστημα, δηλαδή ως εχθρούς, αξίζει να σημειώσουμε κάποια παραδείγματα αυτής της μετακίνησης του πολιτεύματος, τα οποία αποδεικνύουν πως η δημοκρατία δολοφονείται συστηματικά στον τόπο της γέννησής της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!..

Source: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Κυβέρνηση επικίνδυνων και αδίστακτων απατεώνων

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr