Home Greek News Ψηφοθηρικό «μασάζ» μόνο για δημοσίους υπαλλήλους… αίσχος | Defence-point.gr

Ψηφοθηρικό «μασάζ» μόνο για δημοσίους υπαλλήλους… αίσχος | Defence-point.gr

by _
0 comment 89 views

Παιδιά ενός κατώτερου Θεού είναι όσοι δεν δουλεύουν στον κρατικό… πατερούλη για την πεφωτισμένη κυβέρνηση της «αριστεράς». Σε μια προσπάθεια να πείσουν τους δημοσίους υπαλλήλους ότι αυτοί είναι που τους φροντίζουν και ότι όποιος και να ήταν θα είχαν την ίδια τύχη με τις περικοπές των εισοδημάτων τους, η κυβέρνηση παίρνει μέτρα για να τους ενισχύσει το εισόδημα, επιδιώκοντας να διατηρήσει την εκλογική της πελατεία.

Πρόκειται για εμετική και γκεμπελίστικη νοοτροπία, που «φτύνει» όλον τον υπόλοιπο κόσμο, αφού τους ενδιαφέρει μόνο να είναι έτοιμοι -όπως φαίνεται- να προκηρύξουν εκλογές λίγο καιρό πριν η ενεργοποίηση του «κόφτη» καταστεί αναπόφευκτη και διαλυθούν μισθοί και συντάξεις. Οπότε, προτεραιότητα είναι να εξυπηρετήσουν τους «πελάτες», μπας και καταφέρουν να αποσπάσουν ξανά την ψήφο τους και παραμείνουν στο πολιτικό παιχνίδι.

Ποια είναι όμως η διακριτική μεταχείριση 145.000 δημοσίων υπαλλήλων που έχουν λάβει στεγαστικά και επισκευαστικά δάνεια, συνολικού ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ αφού φαίνεται πως όλοι οι υπόλοιποι γεννήθηκαν από… τους «δωροδοκούν» με πάγωμα επιτοκίου και δυνατότητα καταβολής μειωμένων δόσεων έως και για διάστημα τριών ετών, ενώ λέει πως θα επιβραβεύει τους συνεπείς δανειολήπτες με επιστροφή τόκων.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, καλώς ή κακώς, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει τα χρήματά τους θα τα πάρουν, αφού η επιδρομή των κυβερνητικών στις τσέπες όλων των υπολοίπων καλά κρατεί. Έτσι, με μικρή βοήθεια ίσως μπορέσουν να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους. Η ανοησία και η ανικανότητά τους δεν έχει όριο, αφού μέχρι το τέλος του χρόνου βάζουν τον κοσμάκη να πληρώνει ταυτόχρονα ΕΝΦΙΑ και φόρο εισοδήματος.

Ως αποτέλεσμα πολλοί ανακαλύπτουν ότι οι υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος του Τσίπρα πλέον έφτασε να υπερβαίνει τα εισοδήματά του. Δεν ήταν ικανοί ούτε να κατανείμουν τις οφειλές και στο πρώτο εξάμηνο του έτους μπας και μπορέσει κανείς να τα φέρει βόλτα. Καλά να πάθουμε. Ταΐστε το δημόσιο μέχρι να χρεοκοπήσουμε όλοι μαζί.

Source: Ψηφοθηρικό «μασάζ» μόνο για δημοσίους υπαλλήλους… αίσχος | Defence-point.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr