Home Greek News ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ – 01-07-16 Οι μαθητές για το Ολοκαύτωμα, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ – 01-07-16 Οι μαθητές για το Ολοκαύτωμα, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία

by _
0 comment 126 views

 

Γ*ΜΩ ΤΟ….ΚΩΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εκθέτει το «εβραϊκό» Ολοκαύτωμα ΦΑΡΣΑ: ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Διεθνή ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (IRC) επιβεβαιώνει οτι οι νεκροί ήταν 271.000 στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και ΟΧΙ 6.000.000 ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !

 

01-07-16 Οι μαθητές για το Ολοκαύτωμα, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία

Σε σημερινή εκδήλωση στο υπουργείο ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων Γιώργου Καλατζή, μίλησε σε ομάδα μαθητών γενικών και επαγγελματικών λυκείων της Αθήνας, Πάτρας και Λάρισας πού επισκέφτηκαν τα κρεματόρια του Άουσβιτς, αφού συμμετείχαν σε διαγωνισμό παραγωγής βίντεο για το Ολοκαύτωμα.

Παρακαλώ, διαβάστε όλο το άρθρο στο παρακάτω λινκ της πηγής μας!…

Source: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ – 01-07-16 Οι μαθητές για το Ολοκαύτωμα, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr