Home Greek News ΒΟΜΒΕΣ WIKILEAKS!!! Το ξεμπρόστιασμα της Χίλαρι Κλίντον! – hellasforce.com

ΒΟΜΒΕΣ WIKILEAKS!!! Το ξεμπρόστιασμα της Χίλαρι Κλίντον! – hellasforce.com

by _
0 comment 134 views

Η γνωστή αποκαλυπτική ιστοσελίδα δημοσιεύει ένα θησαυρό αρχείων από 1.258 emails της Χίλαρι Κλίντον, όσο εκείνη διετέλεσε ως πρώην Γραμματέας του Κράτους στην Ουάσιγκτον, όπως αναφέρεται στην πολιτική εφημερίδα The Hill. Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο που αφορά στοιχεία για τον καταστροφικό πόλεμο του 2003 στο Ιράκ, ωστόσο η υποψήφια των επικείμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, δεν καθίσει ποτέ στο εδώλιο του κατηγορουμένου…

Τον περασμένο μήνα, ο Julian Assange, ιδρυτής του Wikileaks, αποκάλυψε στο βρετανικό κανάλι ITV ότι η ιστοσελίδα είχε συλλέξει επαρκή αποδεικτικά στοιχεία, έτσι ώστε το FBI να απαγγείλει κατηγορίες στην Κλίντον: «Θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε ένα κατηγορητήριο, αλλά όσο η Loretta Lynch παραμένει επικεφαλής του Υπουργείου Δικαιοσύνης στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορήσει Χίλαρι Κλίντον», τόνισε.

Η ιστοσελίδα εξέδωσε την συλλογή αυτή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τον πόλεμο του Ιράκ, που συγκεντρώθηκαν από ιδιωτικό server της Κλίντον, έπειτα από την έκθεση Chilcot, βρετανικής δημόσιας έρευνας σχετικά με τον ρόλο του έθνους στον καταστροφικό πόλεμο που ξεκίνησε το 2003, και οδήγησε, τελικά, στην αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής.

Η συλλογή των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Κλίντον αποτελεί μέρος των δημοσιευμένων στοιχείων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στο πλαίσιο του νόμου ελευθερίας των πληροφοριών.

Η Κλίντον αντιμετωπίζει την απειλή κατηγορητηρίου από το FBI για τη χρήση ενός ιδιωτικού sever των email της κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Γραμματέας του Κράτους την περίοδο 2009-2013. Εκτός του ότι έθεσε σε κίνδυνο κρατικά μυστικά, η χρήση του ιδιωτικού server συνδέεται με την υποτιθέμενη προσπάθεια να αποκρύψει πληροφορίες από την αμερικανική κυβέρνηση και την κοινή γνώμη, καθώς το Ίδρυμα Κλίντον έχει επανειλημμένα κατηγορηθεί για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και δη συμφερόντων άλλων χωρών. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον έγινε μέσω της Σαουδικής μοναρχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περασμένο Σαββατοκύριακο το FBI «φιλοξένησε» στα γραφεία του την Κλίντον για σχεδόν τέσσερις ώρες, ως μέρος της έρευνάς. Λίγες ημέρες ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον πραγματοποίησε μυστική συνάντηση με τη Γενική Εισαγγελέα Lynch, ο οποία είναι υπεύθυνος για την έρευνα. Η κα Κλίντον είπε ότι η, διάρκειας μισής ώρας, συνάντηση του κ Κλίντον με την Lynch, μέσα στο αεροσκάφος της δεν είχε καμία σχέση με την έρευνα των e-mail…

Source: ΒΟΜΒΕΣ WIKILEAKS!!! Το ξεμπρόστιασμα της Χίλαρι Κλίντον! – hellasforce.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr