Home Greek News ETΣΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ 8200 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ

ETΣΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ 8200 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ

by _
0 comment 105 views

Screen Shot 2016-07-02 at 8.54.06 AM

Η υπόθεση της Εθνικής Πανγαίας μιας εταιρείας η οποία ανήκε στην Εθνική τράπεζα και με σκανδαλώδη τρόπο μεταβιβάστηκε με δάνειο που πήρε από την ίδια την τράπεζα ο γνωστός επενδυτής Benny Steinmetz ο οποίος έχει διεθνή ένταλμα σύλληψης εις βάρος του για απάτες στην Νέα Γουινέα.

Εκείνη την εποχή είχαμε αποκαλύψει τις μεθοδεύσεις του εν λόγω μετόχου με την τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την εγκληματική μεταβίβαση ακινήτων της Εθνικής τράπεζας αλλά και των κτηρίων που ανήκανε στο Ελληνικό δημόσιο

http://1ki1newsamth.blogspot.gr/2013/12/418-3-invel.html

Η εν λόγω εταιρεία εμπλέκεται στην γνωστή υπόθεση μεταβίβασης 14 ακινήτων του Ελληνικού δημοσίου επί κυβερνήσεως Σαμαρά και η οποία σήμερα που μιλάμε βρίσκεται στην εισαγγελία Αθηνών. Ο διευθύνων σύμβουλος αυτής της εταιρείας είναι ο γνωστός εργατοπατέρας πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κύριος πρωτόπαπας.

Τότε είχαμε δεχτεί απειλές για τις αποκαλύψεις μας από τον εν λόγω κύριο εξ ου και τα σχετικά δημοσιεύματα.

http://www.logiosermis.net/2013/11/blog-post_4222.html#.V26pw2iLTIU

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η εν λόγω εταιρεία είχε καταγγελθεί από τον πρώην υπουργό Υγείας κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ κύριο κουρουμπλή μια και πλήρωνε υπέρογκα ποσά ως μίσθωμα για ένα κτήριο που ενώ ανήκε στο Ελληνικό δημόσιο μεταβιβάστηκε στην εν λόγω εταιρεία και χρονομισθώθηκε για 25 έτη.

http://www.dimokratianews.gr/content/40448/pio-megalo-kolpo-me-28-ktiria-toy-dimosioy

Παρότι η εν λόγω εταιρεία ελέγχεται από την δικαιοσύνη για τις μεθοδεύσεις πώλησης δημοσίων κτηρίων συμμετέχει σε δημόσιους διαγωνισμούς και τους κερδίζει. Χαρακτηριστική πρόσφατη περίπτωση αυτή της Στέγασης του Ανοιχτού πανεπιστημίου όπου υπέγραψε σύμβαση με την εν λόγω εταιρεία έναντι μηνιαίου μισθώματος ύψους 8200 ευρώ.

Δείτε και την σχετική απόφαση σε αυτό το λίνκ της πηγής μας: http://bankstersae.blogspot.gr/2016/06/et-8200.html?m=1

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr