Home Greek News “Φωτιά” στο αμερικανικό εκλογικό σκηνικό: Ο Τραμπ ανακοινώνει πόλεμο εναντίον του ΙΚ

“Φωτιά” στο αμερικανικό εκλογικό σκηνικό: Ο Τραμπ ανακοινώνει πόλεμο εναντίον του ΙΚ

by _
0 comment 124 views

Screen Shot 2016-07-02 at 11.20.39 AM

Αυτά είναι…ΒΛΑΚΙΕΣ απο πλευράς του κ. Τράμπ, διότι ΟΛΟΣ Ο ΚΟΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!  Αν δεν με πιστεύετε, τότε διαβάστε το άρθρο «Απόρρητο έγγραφο του 2012 από την DIA αποδεικνύει ότι η Δύση «ήθελε» τους τζιχαντιστές!» για να καταλάβετε!

Και εδώ μιλάει για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον NATO ο Τράμπ, το ίδιο ΝΑΤΟ που…ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!! (πατήστε εδώ για αποδείξεις)…

~

-απο το mignatiou.com

Ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου, θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για εμπλοκή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τραμπ, αυτή θα είναι μία νέα αποστολή για τη συμμαχία, την οποία χαρακτηρίζει “πεπαλαιωμένη”.

Οι δηλώσεις του Τραμπ έγιναν στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, ενώ το ΝΑΤΟ έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής του τους τελευταίους μήνες και κυρίως το οικονομικό κόστος που έχει για τις ΗΠΑ η παραμονή τους στο Βορειοατλαντικό Σύμφωνο. Παράλληλα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει ν’ αναδιοργανωθεί προκειμένου να καταστεί ικανό ν’ αντιμετωπίσει τις σημερινές απειλές ασφάλειας. “Μου αρέσει η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε το ΝΑΤΟ, αλλά και τις γειτονικές χώρες (Μέση Ανατολή) προκειμένου να τους βγάλουμε από τη μέση. Πρέπει να τους εξολοθρεύσουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ…

Πηγή: “Φωτιά” στο αμερικανικό εκλογικό σκηνικό: Ο Τραμπ ανακοινώνει …πόλεμο εναντίον του ΙΚ http://wp.me/p3kVLZ-A1q

Δείτε την ακόλουθη εκπομπή του Κώδικα Μυστηρίων με τον κ Βασίλη Μπαντίδη όπου μίλησα εγω για το χτύπημα στις Βρυξέλλες και μετά ΔΕΝ θα έχετε καμία αμφιβολία για το ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι πίσω απο την σημερινή…«τρομοκρατία»…

Screen Shot 2016-07-02 at 12.03.54 PM

Διαβάστε επίσης!

Βγήκε τελικά ο Αληθινός Τράμπ: ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!

Screen Shot 2016-07-02 at 11.28.25 AM

Βγήκε τελικά ο Αληθινός Τράμπ: ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr