Home Greek News Ο αμερικανικός στρατός θα δέχεται και τρανσέξουαλ

Ο αμερικανικός στρατός θα δέχεται και τρανσέξουαλ

by _
0 comment 116 views

ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΛΠ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ…. ΒΡΗΚΑΝ ΤΗ ΛΥΣΗ… ΧΑΧΑΧΑ!!!

 

Σε μια ιστορική κίνηση για τον… σκληροτράχηλο αμερικανικό στρατό, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ, «άνοιξε» το δρόμο για να μπαίνουν στο στρατό από αύριο 1η Ιουλίου τρανσέξουαλ άνδρες και γυναίκες.

Αυτό ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Κάρτερ μετά από ειδική μελέτη. Σημείωσε πως η επιλογή για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας θα πρέπει να βασίζεται στην ικανότητα και όχι σε στοιχεία τα οποία άσχετα με τις υπηρεσίες και τις ανάγκες του στρατεύματος.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση σε όλα τα κλιμάκια, καθώς δεν είναι λίγοι οι αξιωματούχοι των ενόπλων δυνάμεων της χώρας οι οποίοι έχουν εκφράσει ανοιχτά τις ενστάσεις τους για την ταχύτητα με την οποία γίνονται αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις.

Παρά τις όποιες αντιρρήσεις, ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ σημείωσε πως από την 1η Οκτωβρίου οι τρανσέξουαλ που θα έχουν καταταχθεί στις ένοπλες δυνάμεις θα έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη και θα μπορούν να αλλάζουν το φύλο στο κεντρικό σύστημα του αμερικανικού στρατού.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της εκστρατείας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Τσαντ Γκρίφιν είχε υποστηρίξει: «Επιτέλους χιλιάδες γενναία και πατριωτικά τρανς άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να μπορούν να υπηρετούν το έθνος μας, ανοικτά, με το σεβασμό που τους αξίζει. Αυτή η ιστορική απόφαση, την οποία περιμέναμε εδώ και καιρό όχι μόνο θα διευρύνει, την αναγνώριση των χιλιάδων τρανς ατόμων ως μέλη του στρατού, αλλά επίσης θα ενδυναμώσει το στρατό και το έθνος μας. «Γυρίζοντας τη σελίδα» αυτής της πολιτικής των διακρίσεων, πλέον θα είμαστε σε θέση να προσλαμβάνουμε και να διατηρούμε τους καλύτερους υποψηφίους, αντί να απορρίπτουμε ένα άρτια εκπαιδευμένο και ταλαντούχο τρανς δυναμικό, μόνο και μόνο για το ποιοι είναι».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Source: Ο αμερικανικός στρατός θα δέχεται και τρανσέξουαλ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr