Home Greek News Τζόν Κέρι: Μπορεί να μην συμβεί ποτέ το Brexit

Τζόν Κέρι: Μπορεί να μην συμβεί ποτέ το Brexit

by _
0 comment 147 views

Screen Shot 2016-06-29 at 3.53.57 PM

 

-σύνοψη του άρθρου «Kerry: Brexit might never happen» του πρακτορείου ειδήσεων presstv.com

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι δήλωσε ότι το Brexit θα μπορούσε να μην συβεί ποτέ, αποκαλώντας τη διαδικασία της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση “περίπλοκη”.

“Αυτό είναι ένα πολύ περίπλοκο διαζύγιο,” δήλωσε ο Κέρι στο Άσπεν Φεστιβάλ Ιδεών (Aspen Ideas Festival), την Τρίτη, μια μέρα μετά τη συνάντησή του με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.

O Κέρι είπε ότι ο Κάμερον “αισθάνεται αδύναμος – και νομίζω ότι αυτό είναι ένα δίκαιο συμπέρασμα -– το να βγεί έξω και να αρχίσει διαπραγματεύσεις για ένα πράγμα στο οποίο δεν πιστεύει καν και για το οποίο δεν έχει καμία ιδέα για το πως να το κάνει.”

“Και ειρήσθω εν παρόδω, ούτε οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ψήφισαν για αυτό ξέρουν τι να κάνουν τώρα», είπε, σε μια προφανή αναφορά στους ακτιβηστές του κινήματος “Leave” («Φεύγω») όπως ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος είναι τώρα ο πρωτοπόρος για να αντικαταστήσει τον Cameron ως πρωθυπουργός.

Ο Κέρι είπε επίσης ότι το Λονδίνο δεν θέλει να καταλήξει να αισθάνεται εγκλωβισμένη μετά από δύο χρόνια χωρίς μια νέα συμφωνία σύνδεσης και να εγκαταλείψει την ΕΕ χωρίς αυτήν.

Πηγή: http://www.presstv.com/Detail/2016/06/29/472703/US-UK-EU-Brexit-Kerry

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr