Home Greek News ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ Η HUMA ΑΜΠΕΝΤΙΝ! Δημιούργησε ιδιωτικό διακομιστή πριν αναλάβει το ΥΠΕΞ η Χίλαρι!

ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ Η HUMA ΑΜΠΕΝΤΙΝ! Δημιούργησε ιδιωτικό διακομιστή πριν αναλάβει το ΥΠΕΞ η Χίλαρι!

by _
0 comment 361 views

Screen Shot 2016-06-30 at 1.33.37 PM

-του Stephen Dinan – The Washington Times – Τετάρτη, 29 Ιούνη 2016

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΤΕ Η ΚΟΥΤΗ!!!

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον άρχισε να σχεδιάζει τη χρήση της μυστικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, ακόμη και πριν αυτή αναλάβει τα καθήκοντά της τον Ιανουάριο του 2009, δήλωσε η ανώτατη σύμβουλος Huma Αμπεντίν (Huma Abedin) σε ένορκη κατάθεση αυτή την εβδομάδα, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με το γιατί δεν υπάρχουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους πρώτους μήνες της θητείας της κας Κλίντον που αποτελούσαν μέρος του σύνολου εμαιλ που επέστρεψε η ίδια στην κυβέρνηση.

Η κα Αμπεντίν είπε ήταν «τεχνικές δυσκολίες» που ανάγκασαν την κα Κλίντον να εγκαταλείψει τον λογαριασμό AT&T της που χρησιμοποιούσε ως γερουσιαστής, αλλά είπε ότι η επιλογή του αφεντικού της να χρησιμοποιήσει την προσωπική BlackBerry της που συνδέοταν με ένα διακομιστή που είχε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη βασίστηκε σε ευκολία, όχι σε μια προσπάθεια να εμποδίσει νόμους περι ανοικτών δημοσίων αρχείων.

Η κα Αμπεντίν, η οποία ήταν αναπληρώτρια επικεφαλής του προσωπικού της κας Κλίντον στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κατέθεσε για αρκετές ώρες, σχετικά με τις λεπτομέρειες της δικής της χρήσης ενός λογαριασμού στο μυστικό σέρβερ της κας Κλίντον και τις μετέπειτα προσπάθειές της για να συμμορφωθεί με τους νόμους που απαιτούν όλες οι επίσημες υποθέσεις του ΥΠΕΞ να αποθηκεύονται σε αρχεία του τμήματος.

«Υπέθεσα ότι ήταν εντάξει για να το χρησιμοποιήσω. Δεν μου είπαν ότι δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω» είπε η κα Αμπεντίν όταν εδέχετο ερωτήσεις από το Judicial Watch, ένα συντηρητικό δικηγορικό γραφείο που έχει ήδη αναλάβει αρκετές υποθέσεις για τα εμαιλ Κλίντον. Η κατάθεσις έλαβε χώρα την Τρίτη, και κυκλοφόρησε ένα αντίγραφο αυτής το Judicial Watch την Τετάρτη.

Είπε ότι ζήτησε απο έναν εργαζόμενο του επιτελείου πληροφορικής της πολιτικής εκστρατείας της Κλίντον για ένα προσωπικό λογαριασμό στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας της κας Κλίντον, όταν εξηφανίζοντο και η διεύθυνση εμαιλ της απο την εκστρατεία και η διεύθυνση εμαιλ της απο τη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο εν λόγω εργαζόμενος, κ Justin Cooper (Τζάστιν Κούπερ), είπε ότι δημιουργούσε ήδη έναν λογαριασμό για την κα Κλίντον και πρόσφερε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στην κα Αμπεντίν.

Η κα Αμπεντίν είπε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί που ενημερώθηκε για το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης (Freedom of Information Act), είτε εισερχόμεη στο γραφείο της ή όταν έφυγε.

Πηγή: http://www.washingtontimes.com/news/2016/jun/29/hillary-clinton-private-email-server-set-up-before/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr