Home Greek News Η Εβραία Άνγκελα Μέρκελ Ο αληθινός εχθρός! ο παππούς της πολεμούσε κατά των Γερμανών!

Η Εβραία Άνγκελα Μέρκελ Ο αληθινός εχθρός! ο παππούς της πολεμούσε κατά των Γερμανών!

by _
0 comment 185 views

Η Άνγκελα MERKEL (Κάσνερ) Μέρκελ (γερμ. Angela Dorothea (Kasner) το γένος Κάσνερ, είναι Γερμανίδα πολιτικός (CDU) (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ). Στις 22 Νοεμβρίου 2005 το γερμανικό κοινοβούλιο την εξέλεξε στο αξίωμα του καγκελάριου της Γερμανίας.

Η κόρη του λουθηρανού πάστορα Χορστ Κάσνερ και της δασκάλας Χέρλιντ Κάσνερ γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1954 στο Αμβούργο. Λίγο μετά τη γέννησή της, ο πατέρας της ανέλαβε θέση σε εκκλησία της Ανατολικής Γερμανίας. Έτσι η οικογένεια μετακόμισε στο Τεμπλίν, 80 χιλιόμετρα περίπου βόρεια του Βερολίνου. Η Άνγκελα Μέρκελ έζησε μέχρι το 1990 στην σοσιαλιστική Γερμανική Λαϊκή Δημοκρατία.Όπως οι περισσότεροι μαθητές, έτσι και η Μέρκελ ήταν μέλος της επίσημης νεολαίας του σοσιαλιστικού κόμματος, της Ελεύθερης Γερμανικής Νεολαίας (FDJ).

Η μητέρα της ήταν μια πολωνη Εβραία.Ο μητρικός παππούς της ήταν ο Ludwik Kaźmierczak, καταγόταν από το Πόζναν και πολέμησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Γερμανίας,ξαδέλφια και ανίψια του παππού της, ήταν στην πολωνική εφημερίδα «Gazeta Wyborcza».

Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω λινκ:

Source: Η Εβραία Άνγκελα Μέρκελ Ο αληθινός εχθρός! ο παππούς της πολεμούσε κατά των Γερμανών!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr