Home Greek News Ντόναλντ Τράμπ: απλά ένας άλλος πράκτορας των…ΕΒΡΑΙΩΝ…

Ντόναλντ Τράμπ: απλά ένας άλλος πράκτορας των…ΕΒΡΑΙΩΝ…

by _
0 comment 249 views

Screen Shot 2016-06-28 at 3.37.04 PM

ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 28 Ιουνίου 2016

Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι μόνον επικύνδυνος, αλλά υποστηρίζει την ουσίαν καθεαυτήν του ίδιου του…ΚΑΚΟΥ…δηλ., ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΝ!

Σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Τράμπ, είναι περίφανος πως είναι εμπλεγμένος με…ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Λέει ο ίδιος πως έχει εγγονάκια…ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ και πως η δικιά του η κόρη είναι… Εβραϊα (απο τον πρώτο γάμο μου  με την Ιβάνα).  Πολύ ωραία. Αλλά θα μου πεί κανείς «Τι το μεμπτόν εδώ???»  ΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ μου λέτε???  Εμ…ναι μεν υπάρχουν πάρα πολλοί Εβραϊοι εκεί έξω που είναι εναντίον του δολοφονικού κράτους του Ισραήλ, κτ.λ., ΑΛΛΑ, στην περίπτωση του Τράμπ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και θα σας πω γιατί.

Αυτός ΔΕΝ διαφέρει σε τίποτε απο κανένα άλλον απο τους «συντηρητικούς Ρεπουμπλικάνους» στην Αμερικανική κυβέρνση όσον αφορά τα ΨΕΜΑΤΑ της κυβερνήσεως των ΗΠΑ σχετικά με το χτύπημα της 11ης Σέπτ. του 2001, τον ISIS και ΠΟΙΟΙ είναι πραγματικά πίσω από αυτόν, και ούτω καθεξής. Και τώρα έρχεται ο ίδιος να μας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ τη μεγάλη αγάπη που έχει για το αιμοβόρο κράτος του…ΙΣΡΑ-HELL!!!

Μιλάμε για έναν «άνθρωπο» που μπροστά στο εγκληματικό εβραϊκό λόμπυ, είπε πως η…ΜΟΝΗ «δημοκρατία» στη Μέση Ανατολή είναι…ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!  ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???!!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για την ομιλία του.

Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα μου για να καταλάβετε. Έχουμε απο όλα!…δηλ., σχέσεις με τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ…αγάπη για το Ισραήλ, κ.τλ.  ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ!…

Trump: The only Democracy in the Middle East is…Israel

Trump: The only Democracy in the Middle East is…Israel

Trump: The only Democracy in the Middle East is…Israel

Trump: The only Democracy in the Middle East is…Israel

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr