Home Greek News Εντολή Β.Πούτιν για άρση των κυρώσεων σε βάρος της Άγκυρας..

Εντολή Β.Πούτιν για άρση των κυρώσεων σε βάρος της Άγκυρας..

by _
0 comment 225 views

Screen Shot 2016-06-29 at 7.51.07 AM

 

-29 Ιουν. 2016

Σε ανακοίνωσή του το Κρεμλίνο ανέφερε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά τη συνομιλία που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε εντολή να αρθούν οι κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας στον τουριστικό τομέα.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω από θέματα που σχετίζονται με τον τουρισμό. Αίρουμε τις διοικητικές κυρώσεις σε αυτόν τον τομέα σε βάρος της Τουρκίας», είπε ο Πούτιν στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Η άρση των κυρώσεων σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πλέον περιορισμοί στις επισκέψεις Ρώσων τουριστών στην Τουρκία.

Ο Ρώσος πρόεδρος διέταξε επίσης να ξεκινήσει η «διαδικασία εξομάλυνσης» των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων της Μόσχας με την Άγκυρα.

Τόνισε δε ότι η επιστολή του προέδρου Ερντογάν, με την οποία εξέφραζε τη λύπη του για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους πέρσι τον Νοέμβριο από την τουρκική Αεροπορία δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να κλείσει «το κεφάλαιο της κρίσης στις διμερείς σχέσεις».

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr