Home Greek News FOX NEWS: Ζήτησε ΣΥΓΝΩΜΗ απο τους Ρώσους ο Ερντογάν για τη καράρριψη του S-24!!!

FOX NEWS: Ζήτησε ΣΥΓΝΩΜΗ απο τους Ρώσους ο Ερντογάν για τη καράρριψη του S-24!!!

by _
0 comment 128 views

Screen Shot 2016-06-27 at 1.36.27 PM

ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Οι προβλέψεις μας εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ δεν εκπίπτουν  ποτέ!  Σας ελέγαμεν…ότι…θα τα βρούν αυτές οι δύο χώρες γιατί έχουν…ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ απο την ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (όπου πήρε μεγάλη βοήθεια ο Εβραϊκής καταγωγής ΚΕΜΑΛ απο τους…ΡΩΣΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ) ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.  Και οφείλωμεν να σας είπωμεν…ότι…ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!! (πατήτε εδώ για αποδείξεις και εδω)

Σας λέγαμε ότι αυτά περι εξαφανίσεως της Τουρκίας απο προσώπου της γής απο πλευράς του Πούτιν ήταν…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!

 

-του FOX NEWS | Δημοσιεύθηκε 27 του Ιούν. 2016 FoxNews.com | Μετάφρασις/επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη, JohnKountouris.com

 

Ρωσία: Ζήτησε «συγγνώμη» για την κατάρριψη του βομβαρδιστιού S-24 o πρόεδρος της Τουρκίας

 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Τουρκία και η Ρωσία συμφώνησαν να λάβουν τα αναγκαία μέτρα χωρίς καθυστέρηση για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ερντογάν Kalin.

Το Κρεμλίνο ανέφερε τη Δευτέρα ότι ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέστειλε μήνυμα προς τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν λέγοντας «Συγνώμη» για την κατάρριψη του ρωσικού τζετ τον περασμένο Νοέμβριο, σε ένα περιστατικό που αποκάλεσε ο Πούτιν μια «ύπουλη μαχαιριά στην πλάτη.»

Ο Ερντογάν εξέφρασε «τη συμπάθεια και τα βαθιά συλλυπητήριά του» προς την οικογένεια του νεκρού πιλότου και «ζήτησε να συγχωρεθεί», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ.

Η επιστολή πρόσθεσε ότι οι τουρκικές αρχές διενεργούσαν μια έρευνα εις βάρος ενός Τούρκου πολίτη, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον πιλότο του αεροπλάνου καθώς κατέβαινε προς το έδαφος με αλεξίπτωτο, πρόσθεσε το Κρεμλίνο. Ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους επέζησε και διασώθηκε, είχε σκοτωθεί όμως ένας ρώσος πεζοναύτης από μαχητές κατά τη διάρκεια της αποστολής διάσωσης κοντά στα σύνορα.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu της Τουρκίας, ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, Ibrahim Kalin, δήλωσε ότι ο Τούρκος ηγέτης εξέφρασε τη βαθιά λύπη του: «Στην επιστολή του, ο Πρόεδρος δήλωσε ότι θα ήθελε να ενημερώσει την οικογένεια του εκλιπόντος ρώσου πιλότου ότι “Εγώ συμπερίζομαι τον πόνο τους και θέλω εκφράσω τα συλλυπητήριά μου προς αυτούς. Είθε να μας συγχωρέσουν.”»

Ισχυρίστηκε ήδη η Τουρκία ότι δύο απο τα F-16 της κατέρριψαν το ρωσικό Su-24 βομβαρδιστικό αεροπλάνο επειδή είχε παραβιάσει τον Τουρκικό εναέριο χώρο κοντά στα συριακά σύνορα και απέτυχε να λάβει σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις ώστε να γυρίσει πίσω. Ο συγκυβερνήτης είχε πει στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν έλαβε ποτέ τέτοιες προειδοποιήσεις.

 

12360366_476360132570047_3958448136919463408_n

 

Οι Ρώσοι απάντησαν αμέσως με ανάσχεση περιηγήσεων στην Τουρκία, απαγορεύοντας τις περισσότερες γεωργικές εισαγωγές από την Τουρκία και την εισαγωγή άλλων μέτρων που περιορίζουν το διμερές εμπόριο. Πριν την κατάρριψη του αεροσκάφους, η Ρωσία ήταν ο μεγαλύτερος προορισμός για τουρκικές εξαγωγές (κυρίως για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα τρόφιμα), καθώς επίσης και η μεγαλύτερη πηγή για τις τουρκικές εισαγωγές.

Η κατάρριψη του αεροπλάνου αντανακλούσε τις σιγοβράζουσες εντάσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας, η οποία υποστήριξε τις αντιτιθέμενες πλευρές στη συριακή σύγκρουση. Η αεροπορική εκστρατεία της Ρωσίας, η οποία είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, βοήθησε στο να προσφέρει υποστήριξη στον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Άσαντ, του οποίου τους εχθρούς τους υποστήριξε η Τουρκία.

Η άρσις των εξοντωτικών περιορισμών ήταν απαραίτητη για τον Ερντογάν, ο οποίος πιέζεται τόσο απο το εσωτερικό όσο και απο το εξωτερικό. Από τότε που έγινε το περιστατικό, ο Ερντογάν και οι υπουργοί του μιλάνε συνεχώς υπέρ της ομαλοποίησης των σχέσεων με τη Μόσχα, αλλά ο Πούτιν κατέστησε σαφές ότι αναμένει μια επίσημη απολογία και αποζημίωση για τις ζημιές.

Tο γραφείο του Ερντογάν είπε επίσης ότι ο Τούρκος ηγέτης ζήτησε απο τον Πούτιν να αποκαταστήσει τις παραδοσιακές φιλικές σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας και να συνεργαστεί για την αντιμετώπιση των περιφερειακών κρίσεων και την από κοινού καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Τουρκία και η Ρωσία συμφώνησαν να λάβουν τα αναγκαία μέτρα χωρίς καθυστέρηση για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ερντογάν Kalin.

-Το Associated Press συνέβαλε σε αυτή την έκθεση.

Πηγή: http://www.foxnews.com/world/2016/06/27/russia-turkish-president-sorry-for-shoot-down-russian-military-jet.html

Διαβάστε επίσης!

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ!

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ !!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr