Home Greek News Τζήμερος: Ο Φύσσας ήταν ένας φασίστας ίδιος και απαράλλαχτος με τους δολοφόνους του

Τζήμερος: Ο Φύσσας ήταν ένας φασίστας ίδιος και απαράλλαχτος με τους δολοφόνους του

by _
0 comment 109 views

Screen Shot 2016-06-28 at 8.42.47 AM

«Βλέποντας τη μάνα του Φύσσα καταλαβαίνεις πως έγινε έτσι ο φασισταράς»

-του newsbeast.gr

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Θάνος Τζήμερος, αναφέρεται στα όσα διαδραματίζονται στην αίθουσα του δικαστηρίου στην δίκη Φύσσα. Με κυνικό τρόπο αποκαλεί τον Παύλο Φύσσα φασίστα, ενώ τον παρομοιάζει με τον δολοφόνο του. Μάλιστα αναφέρεται στους στίχους των τραγουδιών του προτρέποντας τον κόσμο να τους διαβάσει και να τους ακούσει για να βγάλουν όπως υποστηρίζει τα δικά τους συμπεράσματα.

Screen Shot 2016-06-28 at 8.38.36 AM

Στη συνέχεια απευθύνεται στον δήμαρχο Κερατσινίου σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να δοθεί το όνομα του Παύλου Φύσσα σε δρόμο της περιοχής.

Screen Shot 2016-06-28 at 8.40.04 AM

Μάλιστα ο Θάνος Τζήμερος δεν διστάζει να επιτεθεί και στην μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα. Σχολιάζοντας την φραστική επίθεση της, στον Γιώργο Ρουπακιά μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, έγραψε: « Βλέποντας τη μάνα του Φύσσα καταλαβαίνεις πως έγινε έτσι ο φασισταράς, που επειδή τον μαχαίρωσε ένας άλλος φασισταράς πάνε να τον μεταμορφώσουν σε περιστέρι της ειρήνης».

Screen Shot 2016-06-28 at 8.41.41 AM

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2289425

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr