Home Greek News Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης: 10 νεκροί, λέει ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης: 10 νεκροί, λέει ο Υπουργός Δικαιοσύνης

by _
0 comment 111 views

Screen Shot 2016-06-28 at 1.38.22 PM

 

(CNN) – δημοσιεύθηκε στις 16:10 ET

By Mohammed Tawfeeq and Gul Tuysuz, CNN
Updated 4:36 PM ET, Tue June 28, 2016

Και…«όλως τυχαίως»…σύμφωνα με το CNN, η επίθεσις αυτή έλαβε χώρα ανήμερα της ιδρύσεως του…ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ του ISIS!  Αχαχαχ!  Και ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΙ είναι πραγματικά ΠΙΣΩ απο αυτούς τους «τρομοκράτες»! (πατήστε εδώ, εδώ, εδώ,  και εδώ για αποδείξεις)

Όσον αφορά τον ρόλο της ίδιας της κυβερνήσεως του Ερντογκάν στον ΙΣΙΣ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ

~

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 20 τραυματίστηκαν κατά την επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Μπεκίρ Bozdag στο CNN.

Σκοτώθηκαν επίσης οι δύο βομβιστές αυτοκτονίας. Ο Μποζντάγκ είπε ότι ένας εισβολέας “άνοιξε πρώτα πυρ με ένα Καλάσνικοφ και ανατίναξε στην συνέχεια τον εαυτό του” στην είσοδο του αεροδρομίου.

Εξερράγησαν συνολικά δύο βόμβες. Μία από αυτές βρισκόταν ακριβώς έξω από τον τερματικό σταθμό στο πεζοδρόμιο, η άλλη ήταν στην πύλη ασφαλείας στην είσοδο του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τον υπουργό, οι αρχές ανέφεραν ότι δεν εξερράγησαν βόμβες μέσα στο ίδιο το κτίριο του αεροδρομίου.

– Ένας Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε στο CNN ότι η αστυνομία πυροβόλησε κατά των υπόπτων κοντά στο διεθνές τερματικό, σε μια προσπάθεια να τους εξουδετερώσει.

– Τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media δείχνουν ταξιδιώτες να κάθονται στο πάτωμα του αεροδρομίου. Ξαφνικά, φωνάζει ένας άντρας, “Κατέβείτε κάτω! Κατεβείτε κάτω!” Κάποιος φωνάζει καθώς ακούγεται πυροβολισμός.

Link:

http://www.cnn.com/2016/06/28/europe/turkey-istanbul-airport-attacks/index.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr