Home Greek News Ειδικά μισθολόγια: Γιατί Καμμένος – Χουλιαράκης κρύβουν τους κωδικούς για τα ισοδύναμα; – OnAlert.gr

Ειδικά μισθολόγια: Γιατί Καμμένος – Χουλιαράκης κρύβουν τους κωδικούς για τα ισοδύναμα; – OnAlert.gr

by _
0 comment 127 views

Screen Shot 2016-06-26 at 9.00.31 AM
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Με κωδικούς για την ενεργοποίηση πυρηνικών πυραύλων θα μπορούσαν να μοιάζουν οι κωδικοί που επικαλέστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη Βουλή, υποσχόμενος ότι θα βρει χρήματα από εξοπλιστικά προγράμματα και θα τα χρησιμοποιήσει ως ισοδύναμα ώστε να μην ισχύσει η τροπολογία που έφερε ως κυβέρνηση στη Βουλή. Φαίνεται να φυλάσσονται ως κρατικό απόρρητο.

Η υπόθεση μοιάζει να είναι σαν το αυγό του Κολόμβου. Αφού υπάρχουν ισοδύναμα γιατί έπρεπε να περάσει η τροπολογία που παγώνει τις μισθολογικές προαγωγές στα ειδικά μισθολόγια.

Το ερώτημα αυτό παραμένει αναπάντητο από τον -κατά τα λοιπά- λαλίστατο υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Και λέμε λαλίστατο γιατί εκτός από την Βουλή που ανέφερε κάποιους κωδικούς, συνέχισε να επαναλαμβάνει το “λεφτά υπάρχουν” για να μην ισχύει η τροπολογία, χωρίς ωστόσο να δίνει στη δημοσιότητα τους κωδικούς.

Διαβάστε περισσότερα: Ειδικά μισθολόγια: Γιατί Καμμένος – Χουλιαράκης κρύβουν τους κωδικούς για τα ισοδύναμα; – OnAlert.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr