Home Greek News ΒΟΜΒΑ! Ο «τρομοκράτης» της Ορλάντο = ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ!!!

ΒΟΜΒΑ! Ο «τρομοκράτης» της Ορλάντο = ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ!!!

by _
0 comment 290 views

Screen Shot 2016-06-25 at 7.41.08 PM

ΟΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ…..ΦΑΡΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕ-ΜΑ-ΤΑ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ» ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!

ΚΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!!!!!! ΠΑΝΆΘΕΜΆ ΤΟΥΣ!!!!!!

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ» ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΥΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» (ISIS, κ.τλ)???!!!  

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ…ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ???

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!! ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!

 

13443094_1087317021314960_8152227598178131717_o

 

Λοιπόν, δείτε το ακούλουθο ντοκυμαντέρ με τίτλο «The Big Fix – BP Deepwater Horizon Oil Spill Cover up» για να καταλάβετε τι εννοώ.  Tο ντοκυμαντέρ αυτό έχει να κάνει με τη μεγάλη πετρελαιοκηλίδα που έκανε τόσο ανεύθυνα η εταιρεία BP στον Κόλπο του Μεξικού. Μεταβείτε στο 36:00 και εξής και ΔΕΙΤΕ τον αστυνομικό που παρουσιάζεται στην οθόνη.  Μήπως μας φαίνεται λίγο…ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ??? Εεεε???

Εν ολίγοις ο «τρομοκράτης» του πούστικου μπάρ της Ορλάντο της Φλόριντα Omar Mateen δεν είναι άλλος εκτός απο έναν….ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΗΘΟΠΟΙΟ (δείτε τώρα την παραπάνω εικόνα) της κυβερνήσεως του…ΟΜΠΑΜΑ, ή μάλλον του…ΟΣΑΜΑ διοτί είναι ΑΥΤΟΣ που είναι ο ύπαρκτος τρομοκράτης εδώ μαζι με τους Τούρκους και τους…ΕΒΡΑΙΟΥΣ που είναι οι ύπαρκτοι χειριστές του…ISIS!!!

Κάντε τώρα τη δική σας σύγκριση μεταξύ του «τρομοκράτη» της Ορλάντο με τον φύλακα (ή αστυνομικό) σε εν λόγω ντοκυμαντέρ διότι…Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!

Τρομοκράτες…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ρε παιδιά…μόνο ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΤΟ!!!  ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ!!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΔΩ ΙΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΧΡΥΠΗΜΑ» ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Sandy Hook (πατήστε εδώ) ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΣΤΟ «ΧΤΥΠΗΠΑ» ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΣΕ ΈΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.  ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ «ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ» ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΟΓΟ:  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ !!!….

Και δεν μας ανέφεραν ΠΟΤΈ ότι στο βιογραφικό του κ. Matten, το ύπαρκτο, λέει πως έχει ίδιος προϋπηρεσία ως…ΗΘΟΠΟΙΟΣ!

Δείτε τώρα το ντοκυμαντέρ και…ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΙΞΤΕ!!!!

The Big Fix – BP Deepwater Horizon Oil Spill Cover up

https://www.youtube.com/watch?v=_KgFBciS_X0

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr