Home Greek News ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ το προσκύνημα του Προκόπη Παυλόπουλου στη Βασίλισσα Ελισάβετ!

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ το προσκύνημα του Προκόπη Παυλόπουλου στη Βασίλισσα Ελισάβετ!

by _
0 comment 328 views

Screen Shot 2016-06-22 at 8.14.03 AM

ΕΙΤΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…ΑΥΤΟ…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

ΓΙΑΤΙ αποτελεί εσχάτη προδοσία το προσκύνημα του Προκόπη Παυλόπουλου ενώπιον της «μεγαλιότητος» αυτής της παλιογριάς είναι είναι ύπαρκτη αυτή η σκηνή ή όχι??? ΓΙΑΤΙ εν ολίγοις, είναι αυτή που μαζι με την βασιλική οικογενειακή της γραμμή που κρατάνε την Ελλάδα…ΔΕΣΜΙΑ στην εξουσία αυτών απο την «Επανάστασιν» του 1821 έως της…ΣΗΜΕΡΟΝ!

Και αφού την Αμερική την κρατάνε κι αυτήν ΔΕΜΙΑ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων τους, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!  Διαβάστε «Εγένετο το δίκαιον της χώρας νόμος των Εβραίων» για να καταλάβετε.

Μιλάμε εδώ ρε παίδες για τις οικογένειες της…ΜΑΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ της ΕΝΕΤΙΑΣ, δηλ., των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ!  Για περισσότερα επ’ αυτού, διαβάστε το άρθρο μου «Ο Χουάν Κάρλος, σύζυγος της αδελφής του τέως βασιλέως της Ελλάδος, Κως. του Β΄, απόγονος του Σαμπετάι Σεβί του Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ!». (πατήστε εδώ)

HELLO??? ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ???

Διαβάστε το άρθρο μας «Η ιστορία της Γραικίας, οι περιούσιοι Εθνάρχες της και οι ανά τους αιώνας Γραικύλοι! | ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» (πατήστε εδώ) για να καταλάβετε!!!  Π.χ., διαβάστε τα ακόλουθα απο αυτό:

«Το 1860 υπογράφηκε η πρώτη, πενταετής συμφωνία των τοκοχρεολυσίων του 1832. Το 1862 έγινε η βρετανοκίνητη αποκαθήλωση του Όθωνα. Με νέο μονάρχη, νέο Σύνταγμα και νέα εδάφη [τα υπό Βρετανική προστασία Επτάνησα δόθηκαν ως αντιστάθμισμα στην απόλυτη κυριαρχία της Βρετανίας επί της Ελλάδος] η αποκλεισμένη από τις διεθνείς χρηματαγορές χώρα ζήτησε το 1864 να αποκτήσει πρόσβαση σ’ αυτές.»

Αλλά θα σας πω και κάτι άλλο που να αποδεικνύει το γεγονός ότι όλοι όσοι πάνε να προσκυνήσουν στην μοναρχία της Αγγλίας συματοδοτούν το γεγονός ότι υποτάσσονται πλέον στην…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!  Το ίδιο ισχύει και με τον τέως και «αγαπημένο» μας βασιλιά…«βασιλιά»…τον Κωσταντίνο τον Β’ που όχι μόνο προσεκύνησεν εις την Ελισάβετ αλλά είναι και…ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ!!!

Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να διαβάσετε τα άρθρα μου για τον βασιλιά -που νομίζει ότι συνεχίζει να είναι ο…«βασιλιάς» μας- για να καταλάβετε πλήρως τι παίζεται εδώ εν σχέσει με τους ΑΝΘέλληνες πολιτούς που πάνε να βαφτισθούν «ιππόπτες», κ.τλ στην Αγγλίαν, την…ΕΔΡΑΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!!  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Διαβάστε…

ΟΛΗ η αλήθεια για τον…«βασιλέα» μας…

ΟΛΗ η αλήθεια για τον…«βασιλέα» μας…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr