Home Greek News Θρίλερ: Προσπάθησαν να δολοφονήσουν τη Ζωή Γεωργαντά; – Τι καταγγέλλει η ίδια | Newsbomb

Θρίλερ: Προσπάθησαν να δολοφονήσουν τη Ζωή Γεωργαντά; – Τι καταγγέλλει η ίδια | Newsbomb

by _
0 comment 136 views

Δολοφονική επίθεση καταγγέλλει ότι δέχτηκε η Ζωή Γεωργαντά.

Ο άνθρωπος που αποκάλυψε τα έργα και τις ημέρες του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, καταγγέλοντάς τον για την παραποίηση των στοιχείων που διόγκωσαν το έλλειμμα της χώρας οδηγώντας την στα χέρια της τρόικας, χθες (20/06/2016) το απόγευμα ταξίδευε προς τη Θεσσαλονίκη.

Στο ύψος της Θήβας, ένα μαύρο τζιπ, σύμφωνα με όσα ανέφερε η κ. Γεωργαντά στην εφημερίδα «Δημοκρατία», την χτύπησε με δύναμη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Σοκαρισμένη, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία για το συμβάν και ένα περιπολικό τη συνόδευε μέχρι τη συμπρωτεύουσα.

«Κάποιοι απ’ έξω φαίνεται ότι έχουν ενοχληθεί από τις αποκαλύψεις και τα στοιχεία που έχω καταθέσει για το πώς αλλοίωσαν τα στοιχεία και θέλουν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν τους ανθρώπους τους που κατηγορούνται για ηθική αυτουργία. Κάποιοι θέλουν να μου κλείσουν το στόμα. Από ότι έμαθα μέχρι και τον Αλμούνια επιστράτευσαν για να πουν ότι ο Καραμανλής φταίει και ο Παπανδρέου τα έκανε όλα καλά! Το μαύρο αυτό τζιπ με παρακολουθούσε από τον Ωρωπό. Έτρεχα εγώ, “άνοιγε” και αυτός. Πήγαινα πιο αργά, έκανε το ίδιο. Στο ύψος της Θήβας με χτύπησε με δύναμη από πίσω και εξαφανίστηκε βολίδα. Το σοκ ήταν μεγάλο. Δεν πρόλαβα να δω τον αριθμό και εξαφανίστηκε με ταχύτητα μόλις με χτύπησε. Τώρα συνεχίζω το ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη με συνοδεία περιπολικού. Ευτυχώς είμαι καλά», ανέφερε στην εφημερίδα, ενώ ήταν καθοδόν για τη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ζωή Γεωργαντά ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ και είχε κατήγγειλε ότι το έλλειμμα της χώρας διογκώθηκε τεχνητά, οδηγώντας τελικά τον Ανδρέα Γεωργίου σε δίωξη για κακούργημα.

Η Ζωή Γεωργαντά υποστήριξε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων ότι το έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε τεχνητά και έφτασε στο 15,4 του ΑΕΠ, κυρίως επειδή (τεχνητά) εντάχτηκαν σε αυτό τα ελλείμματα των ΔΕΚΟ, κατ’ εντολήν της Eurostat.

Η κ. Γεωργαντά επέμενε ότι υπογράφοντας ψευδείς βεβαιώσεις για ένα φουσκωμένο έλλειμμα ζημίωσαν τουλάχιστον με 28 δισ. ευρώ το κράτος.

«Με βάση αυτά τα στοιχεία, που δημοσίευσε ο κ. Γεωργίου και έστειλε στη Eurostat, έγιναν όλα τα μνημόνια», έχει επισημάνει η Ζωή Γεωργαντά, εκτιμώντας ότι ο πρώην Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ είχε πολιτική εντολή να κάνει κάτι τέτοιο.

Source: Θρίλερ: Προσπάθησαν να δολοφονήσουν τη Ζωή Γεωργαντά; – Τι καταγγέλλει η ίδια | Newsbomb

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr