Home Greek News ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ…ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ…LUCIS TRUST???

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ…ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ…LUCIS TRUST???

by _
0 comment 124 views

 

Screen Shot 2016-06-19 at 12.59.32 PM

 

-των κ.κ. Ιωάν. Παπαζήση και Ιωάν. Κουντούρη | Ελλάδα και Λος Άντζελες | 20 Ιουν. 2016, 12 μπ | JohnKountouris.com

 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ….. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ …τα γραφεία της Lucis Trust.  Πότε θὰ ξυπνήσουν τὰ ζώα πού δηλώνουν ὑποταγὴ στὸν ἄνθρωπο τῆς LUCIS TRUST.

ΌΜΩΣ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ LUCIS TRUST??? ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ???

Σύμφωνα με το άκρως ενημερωτικό ιστότοπο πληροφοριών για θέματα που αφορούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, bibliotecapleyades.net, διαβάζουμε τα εξής για αυτό που λέγεται το Καταπίστευμα Lucis:

«Το Λούσις Τραστ είναι ο εκδοτικός οίκος που τυπώνει και διαδίδει υλικό των Ηνωμένων Εθνών. Πρόκειται για ένα καταστροφικό κατηγορητήριο εις βάρος των ΟΗΕ για τη φύση του που έχει σχέση με τη Νέα Εποχή και τον παγανισμό.

«Το Λούσις Τραστ ιδρύθηκε το 1922 ως το Lucifer Trust από την Alice Bailey, ως η εκδοτική εταιρεία για τη διάδοση των βιβλίων της Bailey και της μαντάμ Μπλαβάτσκυ και της Θεοσοφικής Εταιρείας. Η σελίδα τίτλου του βιβλίου της Alice Bailey, “Μύηση, Ανθρώπινη και Ηλιακή” ήταν αρχικά τυπωμένο το 1922, και δείχνει σαφώς τον εκδοτικό οίκο ως “Lucifer Publishing Coln. 1923″».

Τώρα…ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ LUCIFER TRUST ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ???….σημαίνει… ΤΟ ΤΡΑΣΤ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ!!!

Συνεχίζουμε όμως με το ίδιο άρθρο…

«Η Bailey άλλαξε το όνομα σε Lucis Trust επειδή είχε αποκαλύψει πολύ καθαρά την αληθινή φύση του Κινήματος της Νέας Εποχής το “το Τράστ Εωσφόρου”. (Δείτε: Constance Cumbey, The Hidden Dangers of the Rainbow, σ. 49). Ένα γρήγορο ταξίδι σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο της Νέας Εποχής θα αποκαλύψει ότι πολλά από τα σκληροπυρηνικά βιβλία της Νέας Εποχής έχουν δημοσιευθεί από το εν λόγω τράστ, το Lucis Trust.

«Βρέθηκαν κάποτε στη Νέα Υόρκη τα γραφεία του Lucis Trust επι της οδού United Nations Plaza 666 και είναι μέλος του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με ένα ύπουλο πρόγραμμα που ονομάζεται «Η Παγκόσμια Καλή Θέληση».

Διαβάστε περισσότερα σε αυτό λίνκ: http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_lucytrust04.htm

Τώρα, το ΓΙΑΤΙ ο κ. Σώρρας πάει και συναντιέται με τέτοιες οργανώσεις ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΑΤΕ αλλά…ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.  Και όμως, ητάν ο ίδιος που πριν μερικά χρόνια στο μεγάλο ραδιόφωνο HELLAS FM, μας είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ το ΓΙΑΤΙ…ακούστε τώρα…

https://www.youtube.com/watch?v=vEvYm7e4J0k

Διαβάστε επίσης «Οι Μασόνοι φίλοι του Αρτέμη Σώρρα» 

Οι Μασόνοι φίλοι του Αρτέμη Σώρρα…

Δείτε επίσης:
http://ellanionforum.com/archives/5108
https://www.lucistrust.org/el/the_great_invocation

 

Αρχικό λίνκ: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=861012200710169&id=100004041925878

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr