Home Greek News Η ανάμνηση της Απόβασης στη Νορμανδία ίσον η ημέρα του…ΔΙΑΒΟΛΟΥ!

Η ανάμνηση της Απόβασης στη Νορμανδία ίσον η ημέρα του…ΔΙΑΒΟΛΟΥ!

by _
0 comment 120 views

Screen Shot 2016-06-11 at 10.23.05 PM

 

-του Mike King (tomatoebubble.com) • μετάφρασις/επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη johnkountouris.com | Λος Άντζελες | 11 Ιουν. του 2016, 22.30

 

Αφού γνωρίζουμε πολύ καλά τι έκαναν σε μας τους Έλληνες οι Γερμανοί κατα το ΔΠΠ, καλό θα ήταν να μάθουμε τι έκανα οι Σύμμαχοι στον γερμανικό και γαλλικό λαό. Το ακόλουθο άρθρο είναι του γνωστού Αμερικανού συγγραφέα και ερευνητή Mike King …

Η Αμερικανική κυβέρνησις ήταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ πίσω απο τον κομμουνισμού σε συνεργασία με τους Εβραίους τραπεζίτες! ΕΜΕΙΣ χρηματοδοτήσαμε τον Λένιν και τους Μπολσεβίκους σε συνεργασία με τους Ρότσλιντ! Οι ΗΠΑ, σε συνεννόση με τους Συμμάχους τους (η Αγγλία, Κίνα, Σοβιετική Ρωσία, κ.τλ), παρέδωσε όλη την Ανατολική Ευρώπη εις τον…ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ μετά τον ΔΠΠ!!!…

 

Ξεκινώντας από την 6η ώρα, από την 6η ημέρα, του 6ου μήνα του 1944, τα στρατεύματα των Συμμάχων της πονηρής Nέας Τάξεως Πραγμάτων, που εδρεύει στην Αγγλία, πέρασε με επιτυχία τη Μάγχη. Το κόστος ήταν υψηλό καθώς σχεδόν 10.000 άνθρωποι απέθανον κάμνοντνας έφοδο στις οχυρωμένες παραλίες της Νορμανδίας (της Γαλλίας). Η εισβολή ίδρυσεν ένα αρχικό προγεφύρωμα 100.000 στρατιωτών. Από αυτή τη βάση στη βόρεια Γαλλία, οι Σύμμαχοι είχαν ενισχυθεί για την ώθηση προς τη Γερμανία, η οποία είχε επί τάπητος μια μόνιμη προσφορά ειρήνης καθ΄όλη τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Σε μία έξι η ώρα τη νύχτα ραδιοφωνική εκπομπή, ο ανώτατος διοικητής των Συμμάχων Ντουάιτ Αϊζενχάουερ εδήλωσε στον λαό της Νορμανδίας:

«Οι ζωές πολλών από εσάς εξαρτώνται από την ταχύτητα με την οποία θα υπακούσετε στις διαταγές μου. Αφήστε αμέσως τις πόλεις σας. Μείνετε μακριά από τους δρόμους. Να πάτε με τα πόδια και να μην πάρετε τίποτα μαζί σας που είναι δύσκολο να σηκώσετε. Να μην συγκεντρώνεσθε εις ομάδες που ενδέχεται να εκληφθούν λάθος για εχθρικά στρατεύματα.»

Αντί να αξιοποιήσουν το “μαλακό υπογάστριο” της Ιταλίας, οι Σύμμαχοι έκαναν ντου στις οχυρωμένες γαλλικές παραλίες.

Την ίδια στιγμή, ο δολοφονών, βιάζων και λεηλατών σοβιετικός στρατός, οπλισμένος μέχρι τα δόντια με εξελιγμένα και όλο-καινούρια αμερικανικά όπλα, προήλασαν κατά της Γερμανίας (και όλης της Ανατολικής Ευρώπης) από την Ανατολή. Επίσης, με την Ιταλία κάτω από την κατοχή των Συμμάτων, η Γερμανία είχε πλέον τρία μέτωπα να προστατέψει (Δυτικά, Νότια και Ανατολικά), καθώς υπέστησαν ανηλεή βομβαρδισμό και παρτιζάνο σαμποτάζ οι πόλεις, οι σιδηρόδρομοι, τα φράγματα, τα εργοστάσιά και ο άμαχος πληθυσμός της.

Γιατί, όταν οι Σύμμαχοι είχαν ήδη κάνει έφοδο μέσα από την ιταλική χερσόνησο (το «μαλακό υπογάστριο» της Ευρώπης), επέμεναν ο FDR, ο στρατηγός Αϊζενχάουερ, και ο αρχηγός Μάρσαλ στην έφοδο των βαρέων οχυρωμένων παραλίων, αντί να προελάσουν από τη νότια βάση παρά τις αντιρρήσεις του Τσόρτσιλ και του Βρετανού αρχηγού Montgomery;

Η απάντηση? Η εισβολή της Νορμανδίας είχε ως στόχο την επέκταση του πολέμου που θα δώσει στη Σοβιετική ορδές περισσότερο χρόνο για να κατακτήσουν την Ανατολική Ευρώπη. Αργότερα, οι στρατηγοί Αϊζενχάουερ και Μάρσαλ καθυστέρησαν επανειλημμένα την προς ανατολάς προέλαση του ασταμάτητου 3ου στρατού του στρατηγού Patton, ακόμη μέχρι το σημείο να κόψει τις αποστολές βενζίνης προς τον στρατό του στρατηγό Patton!

 

Screen Shot 2016-06-11 at 10.27.12 PM

 

Ο Patton (Πάτον) ήταν εκτός εαυτού! Πριν από τον αιφνίδιο θάνατό του (δολοφονία) το 1945, ο Πάτον είχε αρχίσει να πιστεύει ότι υπήρχε μια προδοσία στα υψηλότερα επίπεδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τους προαναφερθέντες λόγους.

Ο πόλεμος των τότε παγκοσμιοποιητών εναντίον της ειρηνικής Γερμανία ήταν αυτός καθεαυτός ένα έγκλημα προδοτικό. Αλλά σύροντάς το περαιτέρω απ’ ό, τι χρειάζεται, μόνο και μόνο για να βιάσει το Βερολίνο και να επιβάλει τον κομμουνισμό στην Ανατολική Ευρώπη ο «μπάρμπας Τζό» (ο Στάλιν δηλ.), έκανε την προδοσία της D-Day τόσo χειρότερη.

Διαβάστε περισσότερα απο τη πηγή μας «‘D’ DAY = DEVIL’S DAY?»: http://www.tomatobubble.com/d_day_normandy_invasion.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr