Home Greek News ΙΔΟΥ οι ΥΠΑΡΚΤΟΙ παράγοντες πίσω απο τα δηλητηριώδη αέρια στη Συρία!!!

ΙΔΟΥ οι ΥΠΑΡΚΤΟΙ παράγοντες πίσω απο τα δηλητηριώδη αέρια στη Συρία!!!

by _
0 comment 141 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΛΟΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ….ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ!!!…..ΜΠΑΜ!!!…

 

ΜΕΡΟΣ 1 

 

ΌΛΑ ΌΣΑ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΣΑΝΤ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…

ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΡΙΑ – Κάποιοι πλήρωσαν αδρά…;

 

-του συνεργάτη μας Μανώλη Χατζησάββα, πρώην πράκτορος της ΕΥΠ, και του Ιωάν. Κουντούρη, Αρχισυντάκτη των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com)

-10 Ιουν. 2016 | 22.00, ώρα Λος Άντζελες 

 

Για ΑΓΓΛΙΚΑ πατήστε ΕΔΩ

For ENGLISH click HERE

 

Screen Shot 2016-06-10 at 10.22.35 PM

 

Γράφει ο κ. Χατζησάββας:

Επειδή τα σημάδια δυσοίωνα και πολλά, όπως έχω προειδοποιήσει με πλήθος δεδομένων που λαμβάνω καθημερινά από τις πηγές πληροφόρησης μου.

Επειδή έχουμε γίνει σκορποχώρι και ο καθένας δική του «παντιέρα».

Επειδή ως γνωστό γεμίσαμε «magazia» και παραμάγαζα σε κάθε «όροφο» και τις διαβαθμισμένες πληροφορίες να γίνονται «φεϊγβολάν» σε κάθε γωνιά του κόσμου από διάφορους γνωστούς-άγνωστους, άτομα τα οποία αν και κυβερνώντες δεν έχουν σκοπό την προστασία των Ελλήνων ούτε και την προάσπιση και διαφύλαξη των συμφερόντων της πατρίδας.

ΕΠΕΙΔΗ, για το μόνο που φροντίζουν να προστατεύουν λυσσαλέα οι κυβερνώντες «παλαιοί και νέοι» είναι «η Καρέκλα», τις αλλότριες φιλοδοξίες, ιδιοτελή συμφέροντα της βαθιάς τσέπης τους.

Κρίνοντας από την μέχρι σήμερα συμπεριφορά όλων αυτών «γνωστών – αγνώστων» στο πρόσωπο μου, ακόμα και υπο της ιδιότητας μου ως Πράκτορα της ΕΥΠ στην Τουρκία κα., ανεξάρτητα με ότι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια μου, αν και οι πληροφορίες από την δράση μου ήταν πλήθος, και το εθνικό όφελος μεγάλο, δυστυχώς τις «εκμεταλλεύτηκαν» οι dealers ο καθένας για τον δικό του λόγο, με διαφορετικό τρόπο σίγουρα όμως όχι για το Εθνικό Συμφέρον.

ΕΠΕΙΔΗ δεν τους επιτρέπεται να κοροϊδεύουν στο όνομα μας κανέναν φίλο-σύμμαχο της χώρας μας, θα πρέπει να μάθουν να λένε τα πράγματα με το όνομα τους οι κάθε λογής πολιτικάντηδες του eλλαδιστάν και της «Kommandantur» της κάθε Μέρκελ των αθρήσκων.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ αποδεδειγμένα, αλλιώς θα συμπεριφερόντουσαν διαφορετικά τόσο σε εμένα όσο και σε άλλους, θα είχαν επιλέξει τους αληθινούς συμμάχους της χώρας, θα είχαν πάρει τις αποφάσεις εκείνες που θα λύτρωναν την χώρα μας από τον ευτελισμό της ζητιανιάς, την ταπείνωση του ξεπουλήματος, δεν θα καταταλαιπωρούσαν ούτε θα βίαζαν τους Ελληνες και το βασικότερο δεν θα πρόδιδαν κανέναν μας.

Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα από την μια να μην τους επιτρέψω να κάνουν άλλο «παιχνίδια» εκμεταλλευόμενοι τίποτα δικού μου Έργο «δράσης». Από την άλλη, πράττω ότι δεν έκαναν όλοι αυτοί που είχαν καθήκον να κάνουν, ακριβώς όπως θα περιμέναμε να κάναν οι σύμμαχοι-φίλοι για το καλό μας εφόσον γνώριζαν ότι κάποιοι μας έβλαψα. Οπότε, αφιερώνω στους περήφανους Σύριους τα απόρρητα στοιχεία που ανατρέπουν την «αλήθεια» και αποκαλύπτουν τα ψέματα, και μαζί να δούμε με τι, και ποιους έχουμε να κάνουμε, ποιους προστατεύουν, και ποιους εξυπηρετούν, και τον ρόλο που παίζουν οι κυβερνώντες μας.

ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ.

Σήμερα, και με βάση τα όσα γνωρίζω, όλα αυτά τα στοιχεία βρίσκονται τουλάχιστον στα χέρια της EurActiv, στους συνεργάτες της την STRATFOR https://www.scribd.com/doc/314461629 ίσως στους ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ Τούρκους της TUSIAD της EurActiv του δημοσιογράφου Ρουμπάτη, Διοικητή της ΕΥΠ, και κάθε λογής «φιλάνθρωπους» συνεργάτες τους όπως ο ΣΟΡΟΣ, και να εκτιμώνται…ανάλογα…!!!

Το Ιστορικό σχετικά με τα απόρρητα στοιχεία

Από τον Δεκέμβριο του 2012 σε πόλεις της Συρίας γίνεται χρήση χημικών όπλων (κυρίως οβίδες) με εκατοντάδες αθώα θύματα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την σημερινή γενικευμένη σύρραξη μεταξύ πολλών διαφορετικών δυνάμεων, συμφερόντων, και την παρέμβαση της Ρωσίας στη Συρία που έδωσε άμεσα λύση προστασίας, περαιτέρω πολεμικής σύρραξης.

Αυτό που έγινε αιτία για τις αποφάσεις των Ρώσσων για άμεση στρατηγική απόφαση και επέμβαση ήταν η πληροφόρηση που είχαν, με κύριο μέλημα την αποφυγή μελλοντικών περιστατικών, προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησης του Προέδρου Bashar al-Assad με χρήση ΧΗΜΙΚΩΝ θανατώνοντας πολύ περισσότερους από τους εκατοντάδες Σύριους πολίτες μέχρι εκείνη τη στιγμή, και θα γινόντανε η αιτία της τουρκικής επέμβασης που είχε προετοιμαστεί, σε συνεργασία με κρυφούς συμμάχους της.

Με την απόφαση του Προέδρου της Ρωσίας Vladimir Putin και της Κυβέρνησης του Bashar al-Assad αυτό αποτράπηκε, και έτσι το «επιχείρημα» που κάποτε «δούλεψε» άψογα στον ΙΡΑΚ, δεν είχε αιτία για να σταθεί στην Συρία, δεν κατάφεραν να το κάνουν  πραγματικότητα αφού αποφασίστηκε να παραδοθούν τα χημικά της Συρίας για καταστροφή με την επιστασία του ΟΗΕ ύστερα από την διμερή Συμφωνία Ρώσσων και Αμερικανών που έλαβε χώρα στις 14 Σεπτεμβρίου 2013.

Στις 27 Σεπτ. 2013 το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με το υπ’αριθμ. 2118 Ψήφισμα του ολοκλήρωσε την συμφωνία και τις διαδικασίες καταστροφής των Χημικών όπλων της Συρίας.

Την πληροφόρηση των Ρώσων για προβοκάτσια ήρθε να επιβεβαιώσει και ένα ηλεκτρονικό αρχείο με άκρως απόρρητο περιεχόμενο που βρέθηκε σε Τουρκικά χέρια, κάπου στην Τουρκία, και στην συνέχεια κατέληξε στην χώρα μας, στα χέρια του Ρουμπάτη της ΕΥΠ.

ΉΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ SERVERS ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ» ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ BRITAM DEFENCE.

Η εταιρεία BRITAM με έδρα την Αγγλία Marvic House, Bishop’s Road, London, SW6 7AD, United Kingdom και με υποκατάστημα στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ Block # 2B Al Sufouh Rd – Dubai – United Arab Emirates και αλλού διοικείται από πρώην, εν αποστρατεία αρχηγούς της SAS με πολλούς πελάτες στην Μέση Ανατολή αραβικών και Αμερικανικών συμφερόντων.

Ένα από τα εκατοντάδες αρχεία που ήρθαν στην κατοχή μας, ήταν η ηλεκτρονική επικοινωνία EMAIL αξιωματούχων της εταιρείας με συνεργάτες της. Ένα από αυτά είχε ως ΘΕΜΑ την Συρία. Ήταν όντως ένα περίεργο θέμα, μία «επιχειρηματική» πρόταση – Συμβόλαιο το οποίο ξεπερνούσε τα «όρια» ακόμα και αυτών που το συζητούσαν, αν και κατά τα γραφόμενα η αγορά τους ήταν «γνώριμη». Όμως το δέλεαρ ήταν μεγάλο, και για αυτό το συζητούσαν, διότι είχαν και τις υψηλές επιβεβαιώσεις, ότι δεν ήταν μόνοι τους, είχαν «πλάτες» και μάλιστα πολύ μεγάλες.

ΕΔΩ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΦΩΤΟ – ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ EMAIL

(Όταν έγινε γνωστή η διαρροή κυκλοφόρησαν πολλά EMAIL, σκόπιμα παραποιήθηκαν, αμφισβητήθηκαν. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ)

 

Screen Shot 2016-06-10 at 8.17.40 PM

 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ EMAIL

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ EMAIL ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ICC                        ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…!!!

Ακολουθεί η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ του επίμαχου EMAIL μαζί με επεξηγήσεις και πλήθος άλλων στοιχείων, και ο νοών… νοείτω…!

~

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΑΙΛ:

Δευτέρα-24 Δεκ.-12 04:57 M.M.   
                                                                                                              
Απο: Ντέιβιντ Γκούλντινγκ 
[email protected]                                       

Θέμα: Συρία                                                                                                                                                             
Προς `Πφίλιπ Ντόουντι`                                                                                                   

Φιλ,                                                                                                                                                        
Έχουμε μια νέα προσφορά. Πρόκειται για τη Συρία και πάλι. Οι Καταριανοί προτείνουν μια ελκυστική συμφωνία και ορκίζονται ότι η ιδέα έχει εγκριθεί από την Ουάσιγκτον.
                                                                                                                            
Θα πρέπει να παραδώσουμε ένα CW* στην Χόμς, ένα σοβιετικό προέλευσης g-κέλυφος** από τη Λιβύη παρόμοιο με αυτό που θα πρέπει να έχει και ο Άσαντ.                                                                                                                                 
Μας θέλουν να αναπτύξουμε το ουκρανικό προσωπικό μας, θα πρέπει να μιλούν ρωσικά και να πραγματοποιηθεί η καταγραφή της σκηνής.                                                   

Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι είναι μια καλή ιδέα, αλλά τα προτεινόμενα ποσά είναι τεράστια. Η γνώμη σου?                                                                                            

Θερμούς χαιρετισμούς,

Ντέιβιντ    

~

ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ:

*CW = Chemical Weapon / Χημικό Όπλο
** g-κέλυφος = gas shell / Βόμβα Αερίου

ΣΗΜ.: Η ηλεκτρονική επικοινωνία EMAIL χρονικά λαμβάνει χώρα πριν από επιβεβαιωμένο συμβάν ρίψης χημικών στην Συριακή πόλη Χόμς.

Οι περισσότεροι κατηγόρησαν τον Πρόεδρο της Συρίας Bashar al-Assad, κανένας δεν αναζήτησε την αλήθεια με την εταιρεία, πολλοί δε βγήκαν και τους προστάτευσαν, ο καθένας για τους λόγους του. (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ “ΜΝΕΙΑ”. ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΩΝ…)

Αν και υπήρχαν αυτοί που τόλμησαν και βγήκαν να δηλώσουν την αλήθεια, δυστυχώς δεν τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας (γνωστό φαινόμενο των ημερών μας των ΜΜΕ όταν κάτι έχει να κάνει με πραγματικά γεγονότα-αλήθειες) ούτε τους δόθηκε «βήμα». Από αυτό που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν το «ύψος» του βήματος μικρό με αποτέλεσμα να έχουν μάθει την αλήθεια δηλ. Καταθέσεις Επιθεωρητών του ΟΗΕ μόλις μερικές εκατοντάδες άνθρωποι ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=wsXad088Iqc  Με τίτλο «SYRIA Flashback Rebels Used Sarin Nerve Agent: Testimonies To UN Investigators» [Αντικαθεστωτικοί χρησιμοποίησαν χημικά Sarin: Καταθέσεις από Επιθεωρητές του ΟΗΕ].

https://www.youtube.com/watch?v=wsXad088Iqc

Οι «πρωταγωνιστές» του θέματος ΣΥΡΙΑ

Αυτός ερωτάται στο EMAIL για να δώσει την γνώμη του ο Αγγλος «Πφίλιπ Ντόουντι» Διευθυντής και ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας BRITAM DEFENCE με «πλούσιο» βιογραφικό, μεγάλης στρατιωτικής θητείας, μισθοφορικής προϋπηρεσίας ανά τον κόσμο.

5-fc0a85f846

Μεταξύ πολλών δραστηριοτήτων, ήταν ο επικεφαλής Ομάδας 16 ανδρών των Αγγλικών Ειδικών Δυνάμεων (αμφίβιων) 1989-1991 που έδρασαν στην Αφρική, Φιλιππίνες, Αυστραλία και Ταϊλάνδη. Αργότερα στο ΙΡΑΚ και μετά με βάση το ΝΤΟΥΜΠΑΙ διαχειρίζεται ένα μεγάλο πελατολόγιο σε θέματα ασφάλειας ειδικότερα στην Μ. Ανατολή, Ιράκ, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

6-19c979b57e

 

Η ΟΜΑΔΑ- Το Ουκρανικό Προσωπικό.

Ένα ενδεικτικό μέρος πελατολογίου με αμοιβές, μαζί και σχετικές συμβάσεις, στοιχεία που μιλούν από μόνα τους για το “who is who” της BRITAM DEFENCE που δραστηριοποιείτε στο ΙΡΑΚ, στην Σαουδική Αραβία, το Ντουμπάι, στο ΚΑΤΑΡ και αλλού.

 

Screen Shot 2016-06-10 at 9.09.16 PM

 

7-69d86585ca

Πηγή:

https://www.scribd.com/doc/315372488/ΣΥΡΙΑ-Κάποιοι-Πλήρωσαν-Αδρά

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr