Home Greek News ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ: ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ (βίντεο)

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ: ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ (βίντεο)

by _
0 comment 164 views

 

Και να φανταστείτε πως αυτός ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ήδη απο το 2011 είχε στην κατοχή του την μεγάλη λίστα των ονομάτων που εμπλέχτηκαν στο μεγάλο σκάνδαλο της εταιρείας της… SIEMENS.  Και ΤΙ -παρακαλώ!- έκαμνε τότε με αυτή τη λίστα???  Την έβγαλε καθόλο στη δημοσιότητα???  Την κατείγγειλε μέσα στη Βουλή???  ΟΧΙ…ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ…ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ….ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!  Και ΓΙΑΤΙ αυτό???  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ…ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!!!

ΚΑΙ ΕΔΩ, ΌΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΆΡΘΡΟ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ…SIEMENS!!!  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Και πως τα ξέρω ολ’ αυτά???  Μου τα είπε ο κ. Μανώλης o… Χατζησάββας, ο πρώην πράκτως της ΕΥΠ και ο συνεργάτης μας εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ…ΔΙΟΤΙ…ήταν ΑΥΤΟΣ που είχε αρχικά προμηθευτεί αυτήν την λίστα αφού πλήρωσε ΑΔΡΑ να την αποκτήσει απο μεγάλο δικηγορικό γραφείο στη Νέα Γιόρκη… 

~

του Στέλιος Μπαμιατζής

Δεκέμβριος 04 2011

Εκτός εαυτού βγήκε ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον προϋπολογισμό.Επιτέθηκε δε σε δραματικό τόνο στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι δέχθηκε “στρατιωτικό διοικητή ένα Γερμανό, κολλητό της κ. Μέρκελ”.”Είμαστε στην Bουλή των Eλλήνων και είπε νωρίτερα ο κ. Παυλόπουλος ότι θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που δέχεται να ορίζει η γερμανίδα καγκελάριος στρατιωτικό διοικητή τον κ.Φούχτερ! Ο κ.Φούχτερ θα είναι ο κολλητός της κας Μέρκελ που θα ελέγχει την χώρα μου! Την πατρίδα μου!”

Διαβάστε περισσότερα: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ: ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ (βίντεο)

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr