Home Greek News Tέθηκαν υπό κράτηση οι ρεπόρτερ του Alex Jones στο… ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2016!

Tέθηκαν υπό κράτηση οι ρεπόρτερ του Alex Jones στο… ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2016!

by _
0 comment 145 views

Screen Shot 2016-06-09 at 2.29.54 PM

Την ακόλουθη είδησι την έχει αναρτήσει στο σάιτ του o Matt Drudge που έχει την μεγαλύτερη ιστοσελίδα ειδήσεων στον κόσμο, την DrudgeReport.com!  Συνελήφθησαν οι δημοσιογράφοι του πρακτορείου ειδήσεων Infowars.com (ιδιοκτησίας του γνωστού δημοσιογράφου απο το Τέξας, Άλεξ Τζόνς) στο επίσημο συνέδριο ΜΠΛΙΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2016 όπου διαμορφώνουν εκ νέου την τύχη της ανθρωπότητος οι εξουσιαστές του κόσμου τούτου!

Σύμφωνα με έναν απο τους ρεπόρτερ του Τζόνς, τον Luke Rudowski, ήταν οι ίδιοι οι Γερμανοί…ΜΠΆΣΤΟΙ που τους είπαν όλους «ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΧΣΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΈΓΚ ΕΜΕΙΣ.» ΟΥΑΟΥ!!!  ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ!!!

Σύμφωνα πάλι με το Infowars.com, υπάρχουν πολλά…ΥΠΟΥΛΑ στην φετινή ατζέντα της Μπιλντερμπέργκ, όπως ένας…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΦΟΡΟΣ! ΤΙ ΚΑΛΑ!

Για περισσότερα για το Μπίλντερμπέργκ, διαβάστε το άρθρο μου «ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2016 • Είσαι…ΕΤΟΙΜΟΣ???» πατώνας ΕΔΩ

Τώρα δείτε το ακόλουθο κλιπ απο το Infowars.com όπου βλέπουμε την γερμανική αστυνομία να τυραννεί και να καταπιέζει…ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!

Reporters Surrounded & Detained by German Police

https://www.youtube.com/watch?v=KhcdY2TPSgw

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr