Home Greek News Διόρισαν επικίνδυνους εγκληματίες για το δημόσιο συμφέρον της πατρίδα μας

Διόρισαν επικίνδυνους εγκληματίες για το δημόσιο συμφέρον της πατρίδα μας

by _
0 comment 131 views

Screen Shot 2016-06-10 at 7.48.52 AM

Διόρισαν επικίνδυνους εγκληματίες για το δημόσιο συμφέρον της πατρίδα μας

-Γράφει ο συνεργάτης μας Μανώλης Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας

Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης. Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

Προσωπικά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από δαύτους….και εννοώ τους «άρχοντες» των δακτυλιδιών Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο, και των συνεργών τους.

Ποιόν διόρισαν ως νέο μέλος στο Γενικό Συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) με εντολή Υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου στις 1 Ιουνίου 2016;
ΔΙΟΡΙΣΑΝ τον Christof Gabriel Maetze
Ποιος είναι;
Είναι ο επικεφαλή (αδιευκρίνιστων) παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων;
και Μέλος του εκτελεστικού Συμβουλίου Διαχείρισης της γερμανικής Τράπεζας Commerzbank AG…

ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, Άπαντες της ελληνικής Κυβέρνησης του ελλαδιστάν και της «Kommandantur» της κάθε Μέρκελ των αθρήσκων, συμπεριλαμβανομένων και των ΜΜΕ του «Μπανανιστάν» απέφυγαν να μας πούνε ότι, το νέο μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας CHRISTOF GABRIEL MAETZE μόλις μερικούς μήνες πριν με την ιδιότητά του ως μέλος του εκτελεστικού Συμβουλίου Διαχείρισης της γερμανικής Τράπεζας Commerzbank AG τον Νοέμβριο του 2015 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ από το Αμερικανικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Περιφέρειας Κολούμπια (Ποινικό Τμήμα) για αξιόποινες ποινικά κολάσιμες πράξεις μεταξύ αυτών και της Συνομωσίας σε βάρος τρίτων ιδιωτικών και δημοσίων συμφερόντων.

Αυτά τα «μαργαριτάρια» θα είναι υπεύθυνα και θα αποφασίζουν για το ξεπούλημα της Ελληνικής Γης.

ΕΛΛΗΝΕΣ Συνεχίστε να τους κοιτάτε στα μάτια…

ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Πηγή:

https://www.scribd.com/doc/315341609/Διόρισαν-Επικίνδυνους-Εγκληματίες-Για-Το-Δημόσιο-Συμφέρον-Της-Πατρίδα-Μας

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr