Home Greek News Aναβλήθηκε Γία Μετά το Τέλος του X FACTOR ,Η Φερόμενη Επανάσταση στην Έλλαδα!

Aναβλήθηκε Γία Μετά το Τέλος του X FACTOR ,Η Φερόμενη Επανάσταση στην Έλλαδα!

by _
0 comment 200 views

Screen Shot 2016-06-07 at 1.33.15 PM

-του Σπύρου Πριφτη

Aναβλήθηκε Γία Μετά το Τέλος του X FACTOR ,Η Φερόμενη Επανάσταση στην Έλλαδα! Η Γαλλιά Φλέγεται,και Έντρομη Προειδοποιεί τον Τσίπρα,Αλλά η Ελλάδα Κοιμάται!

Έλλαδα 21 Μαΐου, και όλα ήσυχα, δέν κουνιέται φύλο! Τα Μνημονιακά Νομοσχέδια,ο Σύριζα τα περνάει στην Βουλή, το ένα μετά το άλλο,με τους Ψευτο Αντάρτες του Σύριζα, να τα ψηφίζουν πρώτη,με ενα στόμα και μια φωνή, ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

Ακριβός στην αντίθετη πλευρά,η Γαλλία Φλέγεται!

Οι Γάλλοι πολίτες αντιδρούν εδώ και πολλές εβδομάδες με διαδηλώσεις μαζικές, με πάνω από 80 πορείες, τόσο ογκώδεις και βίαιες, που είναι πρωτοφανείς για τη χώρα. Από τις 31 Μαρτίου και κάθε μέρα, χιλιάδες διαδηλωτές ξεχύνονται στους δρόμους με αφορμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Φρανσουά Ολάντ, το οποίο προβλέπει περισσότερες ώρες εργασίας, χαμηλότερους μισθούς, καθώς και μέχρι 60 ώρες εργασίας. Οι πολίτες ζητούν μαζικά αξιοπρεπείς μισθούς,και συντάξεις, το τέλος της λιτότητας και την προώθηση εναλλακτικής πολιτικής!

Οι Διαδηλωτές πυρπολούν τράπεζες, κτίρια και αυτοκίνητα,επιτίθενται σε αστυνομικά τμήματα ενώ η αστυνομία απαντά με δακρυγόνα και κανόνια νερού. Ο Φρανσουά Ολαντ, ο ψευτο σοσιαλιστής Προεδρος της Γαλλίας, που ανέβηκε στην εξουσία με την ίδια συνταγή αλλα Τσίπρα, Ψέμα στο Ψέμα, προσπαθεί να φιμώσει τα Γαλλικά ΜΜΕ, με την ίδια συνταγή,αλλά Τουρκιας,Ερντογάν!

Έκτακτο Απόρρητο σήμα της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα,παραδόθηκε στην Κυβέρνηση, και φέρεται να γράφει για την επιτακτική ανάγκη απόκρυψη των Ελληνικών ΜΜΕ,στα όσα συμβαίνουν στην Γαλλία, με τον κίνδυνο μετάδοσης και μεταφοράς των ταραχών απο την Γαλλία, και στην Ελλάδα, και το ξέσπασμα μιας Ευρωπαικής Άνοιξης, που θα συμπαρασύρει όλες τις Χώρες του Νότου!

Φυσικά και η Έλληνες Πολίτες, οπως και ηταν αναμενόμενο,δεν συγκινήθηκαν και ιδιαίτερα με τα τεκταινόμενα της Γαλλίας, αφού αυτή την στιγμή το ενδιαφερον του Έλληνα βρίσκεται στο X FACTOR, στα πλέι-οφ του Μπασκετ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό, Λιγότερο σημασία έχουν τα πλέι-οφ Ποδοσφαίρου,μετέπειτα τον Ιουνιο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2016 που θα διεξαχθεί εκτος απροόπτου στην Γαλλία, Ε…και επειτα,Καλοκαιρινές Διακοπές! Ραντεβού για επανάσταση τον χειμώνα του 2017,και αν!

Εντωμεταξύ,όλοι γράφουν και λένε,οτι η Συριζαίοι θα φυγουν με τα Ελικόπτερα, αλλα ολο και καρφώνονται η καρέκλες τους, γερα και σταθερά στην Εξουσία, και περίμενε εσυ έλληνα,να φυγουν μόνοι τους,χωρίς να ανοίξει μύτη,και να χυθεί αίμα!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr