Home Greek News Η επίσκεψις του μεγάλου μας Ορθόδοξου ηγέτη στο…ΙΣΡΑΗΛ…

Η επίσκεψις του μεγάλου μας Ορθόδοξου ηγέτη στο…ΙΣΡΑΗΛ…

by _
0 comment 124 views

Screen Shot 2016-06-05 at 9.26.08 PM 1

Άσχέτως της φαινομενικής υποστηρίξεως του Πούτιν προς την Ελλάδα, θα ρίξουμε εδώ μια ματιά στην μεγάλη υποστήριξιν που δείχνει ο ίδιος προς τον…ΙΣΡΑΗΛ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 5 Ιουν. 2016 | 22.00

«Οι Ισραηλινοί Άραβες οι οποίοι είναι άπιστοι στο κράτος του Ισραήλ θα πρέπει να αποκεφαλιστούν» δήλωσε (πατήστε εδώ) ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Αβιγκντόρ Λίμπερμαν το 2015 σε ένα εκλογικό συνέδριο στο Διεπιστημονικό Κέντρο Herzliya, αλλά…ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ παγκόσμιο ηγέτη χαιρετάει το 2012 που μόλις είχε φθάσει αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν για μια επίσημη επίσκεψιν στο εντελώς παράνομο και ΑΙΜΟΒΟΡΟ κράτος του Ισραήλ. Μα… δεν είναι άλλος εκτός απο τον ίδιο τον…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ!  ΟΥΑΟΥ!  ΤΙ ΚΑΛΑ!

Ο «κύριος» Λίμπερμαν είναι ένας γνωστός αιμοδιψής ρατσιστής που θέλει να εξαλείψει όλους τους Παλαιστίνιους απο προσώπου της γης και εδώ βλέπουμε τον κ. Πούτιν να…ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ απο αυτόν. Μάλιστα…

Και απο…ΠΟΎ κατάγωνται οι Παλαιστίνοι παρακαλώ…έεε???  Δείτε την παρακάτω εικόνα να καταλάβετε…

image.ashx

Πείτε μου σας παρακαλώ τι γύρευε εκεί ο κ. Πούτιν σε ένα κράτος δολοφονικό και νεοταξικό???  Νόμιζα ότι τους «μισούσε» τους Εβραίους και ότι ήταν «αντινεοταξίτης»???  Έχω μπερδευτεί εδώ με αυτά που βλέπω να κάνει ο κ. Πούτιν με τους Ισραηλινούς!  Γιά βοηθήστε με λίγο να καταλάβω!

Σύμφωνα με την New York Times (πατήστε εδώ), o κύριος λόγος για την επίσκεψη του Πούτιν είπαν αξιωματούχοι, ήταν τα εγκαίνια ενός εθνικού μνημείου στην παράκτια πόλη Νετάνια προς τιμήν στρατιωτών του…σοβιετικού Κόκκινου Στρατού που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και το ρόλο τους στην νίκη επί της ναζιστικής Γερμανίας. Η επίσκεψη είχε προγραμματιστεί γύρω από την ολοκλήρωση της κατασκευής του μνημείου.

Μιας και μιλάμε για τη μεγάλη…ΤΙΜΗ που δείχνει ο κ. Πούτιν μαζι με τον Ισραήλ για τους…ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ της ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, καλό θα ήταν να διαβάσουμε και το άρθρο μου «Η αποκατάστασις της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ» για να έχουμε μια…ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥΤΙΝ.

Διαβάστε περισσότερα: https://greeknewsondemand.com/2016/06/05/η-αποκατάστασις-της-σοβιετικησ-ενωσε/

Κλείνοντας, ΔΕΝ θα σας πω «Τα συμπεράσματα είναι δικά σας», αλλά «Τα συμπεράσματα είναι…ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.»

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr