Home Greek News ΒΟΜΒΑ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ συνεργάζεται με Γερμανούς Απατεώνες, και μας το αποκρύπτει!

ΒΟΜΒΑ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ συνεργάζεται με Γερμανούς Απατεώνες, και μας το αποκρύπτει!

by _
0 comment 183 views

Screen Shot 2016-06-05 at 11.11.25 PM

– του συνεργάτη μας Μανώλη Χατζησάββα, πρώην πράκτορος της ΕΥΠ, και του Ιωάν. Κουντούρη, δημοσιογράφου

– Λος Άντζελες | 5 Ιουν. 2016 | 23.00 

 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ συνεργάζεται με Γερμανούς Απατεώνες, και μας το αποκρύπτει!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΘΕΩΡΗΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΜΕ στις 08 Νοεμ. του 2012 ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝΩ ΥΠΕΡΦΕΡΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!! ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 900.000.000,00 ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ!!!

Screen Shot 2016-06-05 at 11.16.07 PM

 

Τελικά το «Νέο» που ήταν «Παλαιό» και τανάπαλιν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ των Ελληνικών Κυβερνήσεων συνεργάζεται στενά με τους Γερμανούς Απατεώνες, και μας το αποκρύπτει. Δεν είναι η πρώτη φορά, και είναι για να αναρωτιέται κανείς τους λόγους…!

Ο λόγος για την Γερμανική τράπεζα Deutsche Bank AG στην Αγγλία, τους αξιωματούχους της, και συνεργάτες που παραπέμφθηκαν από Αμερικανικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο με κατηγορίες απάτης σε σχέση με μακροχρόνια Χειραγώγηση του Libor. (επιτόκιο αναφοράς), μετά από μακρόχρονη έρευνα του FBI του Γραφείου στην Ουάσιγκτον.

Οι κατηγορούμενοι αξιωματούχοι της Γερμανικής Τράπεζας Deutsche Bank έχουν ομολογήσει και αποδεχθεί τις κατηγορίες, ότι διέπραξαν απάτη σε μακροχρόνια Χειραγώγηση του επιτοκίου αναφοράς (Libor).

Η Γερμανική τράπεζα Deutsche Bank AG θα πληρώσει πρόστιμο 775.000.000 Δολάρια στην Αμερική που οι Εισαγγελείς λειτουργούν.

Την υπόθεση χειρίστηκαν οι Αμερικανοί δικαστικοί Εισαγγελέας κα. Leslie R. Caldwell, Εισαγγελέας κος Brent Snyder του Antitrust τμήματος του Υπουργείου Δικαιοσύνης και η υποδιευθύντρια του FBI Γραφ. Ουάσιγκτον κα. Charge Paul M. Abbate.

Η Ελληνική Κυβέρνηση εξακολουθεί να συνεργάζεται μαζί με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ – ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ …FBI…!!!…

Πηγή:

https://www.scribd.com/doc/314917506/Η-ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-Συνεργάζεται-Με-Γερμανούς-Απατεώνες-Και-Μας-Το-Αποκρύπτει

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr