Home Greek News Η αποκατάστασις της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ

Η αποκατάστασις της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ

by _
0 comment 269 views

Screen Shot 2016-06-04 at 3.41.22 PM

και…ΙΔΟΥ όλες οι αποδείξεις!!!…

«Ως τη “μεγαλύτερη γεωπολιτική καταστροφή του περασμένου αιώνα” χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης» – The Telegraph, 2005

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

Για όσους που δεν ξέρουν ακόμη, υπάρχει μια σταδιακή αποκατάστασις της Σοβιετικής Ενώσεως στη Ρωσία απο πλευράς του ίδιου του κ. … ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ.  Αααα δεν το ξέρατε??? Ναιιιιιιιιιι…ΒΕΒΑΙΩΣ!…και θα σας εξηγήσω με όλες τις αποδείξεις. Οπότε…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ!…

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν το 2014 μετωνόμασε μια ελιτιστική αστυνομική δύναμη στη Ρωσία με το όνομα του ιδρυτή της σοβιετικής μυστικής αστυνομίας, Felix Dzerzhinsky. Η ανακοίνωση είναι μια άλλη ένδειξη της επιθυμίας του Κρεμλίνου για την αποκατάσταση της…Σοβιετικής Ένωσης.

Screen Shot 2016-06-04 at 11.09.30 PM

Ο διαβόητος Διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας Felix Dzerzhinsky ήταν υπεύθυνος για εκατομμύρια θανάτους μετά την ενορχήστρωση μαζικών εκτελέσεων και βασανιστηρίων κατά τη διάρκεια του ρωσικού εμφύλιου πολέμου στο πλαίσιο της μυστικής αστυνομίας των Μπολσεβίκων.

Κατά το έτος 2000, ο Πούτιν διέταξε την επιστροφή του σοβιετικού εθνικού ύμνου.  Απο τη μεγάλη βρετανική εφημερίδα The Telegraph διαβάζουμε τα εξής:

– 09 Δεκ. του 2000

«Η Ρωσία χθες αποκατέστησε το σοβιετικό ύμνο, δίνοντας στις προσπάθειες του Προέδρου Πούτιν να δημιουργήσει ένα «ισχυρό», «αποτελεσματικό» κράτος την χαρακτηριστική κοκκινωπή απόχρωση του παρελθόντος. Η απόφασις και ο τρόπος με τον οποίο έσπευσαν την ψηφοφορία μέσω της Δούμας ήταν αμφιλεγόμενος, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη μισαλλοδοξία του Κρεμλίνου των αντιφρονούντων και την άνοδο των υπηρεσιών ασφαλείας.

«Ο απορριφθείς ρωσικός εθνικός ύμνος, που εγράφη από τον Γκλίνκα τον 19ο αιώνα, εγκρίθη από τον Μπόρις Γιέλτσιν, καθώς κατέρρεε η Σοβιετική Ένωσις. Ο αναβιωσθείς ύμνος αυτός συνετέθη εις τον παρελθόν κατόπιν παραγγελείας του Στάλιν κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Σε μια άλλη παραχώρηση χθες στη διαδεδομένη νοσταλγία για τη Σοβιετική Ένωση εις τον στρατό, το κόκκινο κομμουνιστικού στυλ λάβαρο εχορηγήθηκε το καθεστώς του επίσημου προτύπου των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/1377685/Putin-revives-Soviet-national-anthem.html

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου ψέλνεται ο…ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ εις τον…ΠΟΥΤΙΝ…

Russian National Anthem played at president Vladimir Putin’s Inauguration

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο απο το κανάλι UKRAINE TODAY…

Putin Revives Bolshevik Legend: Kremlin leader renames police force after KGB founder Dzerzhinsky

Αλλά επιστρέφοντας εις τον κ. Dzerzhinsky διαβάζωμεν τα εξής απίστευτα απο το περιοδικό World Affairs:

«Τον Σεπτέμβριο του 2014, ο Πρόεδρις Βλαντιμίρ Πούτιν αποκατέστησε τον τίτλο “Dzerzhinsky Division” (Τμήμα Dzerzhinsky) σε μια επίλεκτη μονάδα της αστυνομίας της Μόσχας. Και όπως το έθεσε ο συγγραφεύς Martin Amis στο «Ο Τρόμος ο Koba: Το γέλιο και οι είκοσι εκατομμύρια» («Koba the Dread: Laughter and the Twenty Million»), “Όλοι γνωρίζουν για τον Χίμλερ και τον Άιχμαν. Κανείς όμως δεν ξέρει για τον Yezhov και τον Dzerzhinsky.“» (πατήστε εδώ για περισσότερα)

Screen Shot 2016-06-04 at 9.00.37 PM

«Γεννημένος το 1877, ο Felix Dzerzhinsky ήταν ένας επαναστάτης που πέρασε 11 χρόνια σε τσαρικές φυλακές, τρία εκ των οποίων σε ένα σκληρό στρατόπεδο εργασίας. Ένας μπολσεβίκος και ένας δολοφονικός φανατικός, ο Dzerzhinsky ίδρυσε την Τσέκα, η Σοβιετική μυστική αστυνομία. Είχε ένα “μουτρωμένο πρόσωπο εός ζηλωτή που καιγόταν” και ήταν ντυμένος με υψηλές μπότες κυνηγιού και με έναν απλό χιτώνα, και έζει μια ζωή ενος Σπαρτιάτη στο επιτελείο του στη Lubyanka, διεξάγωντας αυτό που αποκάλεσε την “μάχην μέχρι του τέλους.” Κρατούσε ένα μικρό μαύρο σημειωματάριο για να καταχωρεί τα ονόματα “εχθρών” που συναντούσε τυχαία καθώς έκαμνε τη δουλειά του. “Το 1918-1919, δέκα χιλιάδες άτομα πυροβολήθηκαν βάσει των αποφάσεων που υπέγραψε προσωπικά ο Dzerzhinsky” λέει ο David Satter στο έργο του «Ήταν Πριν Από Πολύ Καιρό, Αλλά Δεν Συνέβη Εν Πάση Περιπτώσει ((«It Was a Long Time Ago, and It Never Happened Anyway»), μια θαυμάσια εξιστόρισις των τρομερών συνεπειών για τη μετά-σοβιετική Ρωσία από την αποτυχία να αντιμετωπίσει το κομμουνιστικό παρελθόν της.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.worldaffairsjournal.org/blog/alan-johnson/rehabilitation-felix-dzerzhinsky

Απο τη γνωστή Βρετανική εφημερίδα The Telegraph, διαβάζουμε τα εξής σοκαριστικά που είπε ο Πούτιν το 2005 κατα την ομιλία του σχετικά με την κατάσταση της Ένωσης:

«Ο Πούτιν το 2005 χαρακτήρισε την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης ως τη “μεγαλύτερη τραγωδία του 20ού αιώνα.”

«Σε ένα νεύμα στην πλανόμενη νοσταλγία των Ρώσων για την κομμουνιστική εποχή, ο κ Πούτιν, ο πρώην κατάσκοπος της KGB, χρησιμοποίησε την ομιλία του για την κατάσταση της Ένωσης να αποδοκιμάσει την αποσύνθεση των παλαιών ιδανικών και τις δυσκολίες της νέας καπιταλιστικής εποχής.»

διαβάστε περισσότερα: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/1488723/Soviet-break-up-was-geopolitical-disaster-says-Putin.html

Σύμφωνα με τον William Jasper απο το The New American:

«Πρώτα απ ‘όλα, o Πούτιν … είναι ένα δημιούργημα της σοβιετικής KGB, μια πραγματικά διαβολική οργάνωση απαράμιλλος, ο οποίος διαμορφώθηκε για τον φόνο, τον τρόμο, και τη μεγάλη εξαπάτηση. Ήταν το εργαλείο του Σοβιετικού Κομμουνιστικού Κόμματος για τη βάναυση καταστολή της θρησκείας, συμπεριλαμβανομένης και της δίωξης των Χριστιανών: στερώντας τους θέσεις εργασίας και εκπαίδευση, κατασκοπεύοντας και εγκλωβίζοντάς τους, συλλαμβάνοντας και φυλακίζοντάς τους, βασανίζοντάς τους με τρόπους ανείπωτους, βεβηλώνοντας και γκρεμίζοντας τις εκκλησίες, διεισδύοντας τους πράκτορές τους σε εκκλησίες για να τους ανατρέψουν. Η KGB κατέστρεψε χιλιάδες χρηστιανικές εκκλησίες, μοναστήρια και σχολεία, και εσφάγησαν πολλά εκατομμύρια ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.»

Διαβάστερα περισσότερα: http://henrymakow.com/2014/10/putin-no-defender-of-christianity.html

Δεν μας είπε τίποτα εκείνη η παρέλαση που έγινε στη Ρωσσία κατόπιν εντολής της ρωσσικής κυβέρνησης στις 9 Μάιου 2015, όπου είδαμε να ΤΙΜΟΎΝΤΑΙ —ΠΑΡΑΚΑΛΏ!— όλοι οι πεσόντες ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ που έπεσαν κατα τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου;;;!!! Και…ΠΟΙΟΙ ήταν/είναι πισω απο τον Κομμουνισμό;;;…ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ!!!

Διαβάστε το άρθρο μου «ΈΦΤΑΣΕ Η «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;;» για περισσότερα.

Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/02/14/έφτασε-η-συντελεια-του-κοσμου-για-τη/

Screen Shot 2016-06-04 at 9.37.29 PM

Και κάτι τελευταίο.  ΠΟΙΟΙ παρακαλώ ήταν οι δημιουργοί του Κομμουνισμού???  Διαβάστε το ακόλουθο άρθρο μου για να καταλάβετε…

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌΣ: Η ΜΆΣΤΙΞ ΔΙ᾽ ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟΝ • του Ιωάν. Κουντούρη

«Το ότι υπάρχει Θεός ούτε χρειάζεται ούτε γνωρίζει κανείς,
Τοιαύτη ιδέα κάμνει άλματα εις τον εγκέφαλο εκ των μαύρων ομιχλών της Κολάσεως.
Ώσπου μαγεμένη να γίνει η καρδία, μέχρι να τρεκλίσουν αι αισθήσεις:
Διατί με τον ίδιο τον Σατανά συμφωνίαν έχω συνάψει…» 

  • Ο Κάρλ Μάρξ στο ποίημά του «Der Spielmann» («The Fiddler», «ο Βιολιστής»)

Διαβάστε περισσότερα: http://300sploggers.blogspot.com/2015/08/blog-post_6.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr