Home Greek News Συνεχίζει ο Πούτιν να υποστηρίζει την Ελλάδα παρα την αδιαφορία της!

Συνεχίζει ο Πούτιν να υποστηρίζει την Ελλάδα παρα την αδιαφορία της!

by _
0 comment 197 views

Screen Shot 2016-06-02 at 12.45.26 PM

Προς όλους εκείνους που ούτε με ξέρουν ούτε έχουν διαβάσει αρκετά απο τα δικά μου άρθρα ώστε να κατανοήσουν κάποια πράγματα για τα πιστεύω μου:

Πρώτον – Ήταν αυτό εδώ το ιστολόγιο ειδήσεων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ που έχει βγάλει πολλά άρθρα αποκαλύπτωντας τη μεγάλη απάτη που διέπραξε ο Γιώργος Παπανδρέου εν συνεργασία με την Αμερική και τον Ισραήλ που ωδήγησε εις την κατάρρευσιν της κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή λόγω των ανοιγμάτων του προς την Ρωσία του…ΠΟΥΤΙΝ. Και τα δημοσιεύσαμε αυτά με κύριο επίκεντρο την δικαστική υπόθεση του κ. Κώστα Αγγελάκη που ήταν ένας απο τους πρώτους υψηλόβαθνους πράκτορες της ΕΥΠ που απεκάλυψαν αυτήν την απάτην!

Δεύτερον – Αν θέλετε να περισσότερες πληροφορίες για όλ΄αυτά, απλά διαβάστε το άρθρο μου «Η ΣΥΝΩΜΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!: ΠΥΘΙΑ 1, Vodafone και ΜΝΗΜΟΝΙΟ!» (πατήστε εδώ)

Τρίτον – εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ είμαστε υπερ ΚΑΝΕΝΟΣ έθνους που, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, πρόκειται να «σώσει» την Ελλάδα, είτε μιλάμε για την Αμερική είτε για… την ΡΩΣΙΑ. Και γιατί αυτό?  Γιατί έτσι η Ελλάδα θα ξαναυποβληθεί υπο έναν άλλο…BIG BROTHER!  Εδώ έγκειται το μεγάλο…ΣΤΗΣΙΜΟ!

4ον – Απο αυτό το βήμα αποκαλύπτουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΔΕΝ έχουμε την πρόθεσιν να σας παρακρατήσουμε απολύτως ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ αλλιώς, στην αντίθετη περίπτωσιν, θα παραβιάζαμε το κάθηκον μας ως δημοσιογραάφοι αληθινοί και ακέραιοι στο να σας μεταδίδουμε τα πράγματα όπως αντικατοπτίζονται πραγματικά στο πολιτικό φόντο των διεθνών πολιτικών εξελίξεων.

Είναι μεγάλη παγίδα ρε παιδιά αν συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι κάποιο μεγάλο έθνος εκεί έξω «μας αγαπάει» και θέλει να μας «ελευθερώσει» διότι «τα έχει βάλει» με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, ενώ στην πραγματικότητα, ανήκει και αυτό στην…Παγκόσμια Τάξη, όπως μας έδειξε ΣΑΦΕΣΤΑ Ο Κ. ΠΟΥΤΙΝ σε ένα μεγάλο συνέδριο το 2014 με θέμα «Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΆΞΙΣ: ΜΕ ΝΕΌΥΣ ΚΑΝΌΝΕΣ Ή ΧΩΡΙΣ;». Διβάστε το άρθρο μου «Η Παγκόσμια Τάξις α λα…ΠΟΎΤΙΝ;;;» για να καταλάβετε.  Αλλά είναι γεγονός ότι η ίδια η Αμερική ηγείται αυτής της μεγάλης προσπάθειας προς μιαν νέαν τάξιν Πραγμάτων εν συνεργασία με όλα τα μεγάλα έθνη της γής…αυτό δεν το συζητάμε!

Αλλά ΜΗΝ νομίζετε ότι η φαινομενική βοήθεια που μας παρέχει ο Πούτιν, όπως θα δείτε παρακάτω, είναι επειδή μας «αγαπάει» αυτός και θέλει να μας ξανακάνει μεγάλο έθνος. Έχει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ συμφέροντα κατα νου…τι νομίζετε??? Και μην ξεχνάμε ΚΑΙ τις άριστες σχέσεις που διατηρεί ο ίδιος με τον παγκόσμιο…ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ.  Όσοι το αμφισβητούν ή/και αρνούνται να δόσουν προσοχή σε αυτό το γεγονός, θα σας παρακαλέσω να ξανακοιτάξετε αυτό το πράγμα διότι έχει έχει αναφερθεί σε αυτό αναρίθμητές φορές ο διεθνής τύπος, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου…ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Russia Today (RT) λέγοντας πως ο κ. Πούτιν έχει παρα πολύ καλές σχέσεις με τους ΕΒραϊους και ότι ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ τον αγώνα τους κατα του…ΑΝΤΙΣΙΜΗΤΙΣΜΟΥ (πατήστε εδώ).  Άρα, ας έχουμε κι αυτό υπόψιν μας όταν κάνουμε δοσληψίες με τη Ρωσική κυβέρνηση.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο προτού συνεχίσετε με το παρόν άρθρον…

RT – Russia: Putin calls on European Jews to move to Russia (Στέλνει επίκληση ο Πούτιν προς τους Εβραίους της Ευρώπης να ξανεπιστρέψουν στη Ρωσία)

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η…ΜΑΣΤΙΞ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!  ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΩΡΑ!!!  ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ….ΔΙΑ-ΒΛΕΠΟΥΜΕ…

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι Έλληνες εδώ στην Αμερική δεν υποστηρίζουν τον Πούτιν όπως ένα μεγάλο ποσοστόν Ελλήνων στην Ελλάδα.  Η Ομογένεια εδώ είναι πολύ «πατριώτες» και αγαπάνε τη δεύτερη πατρίδα τους, την Αμερική, και πιστεύουν ότι είναι η Αμερική που τελικά θα «σώσει» την Ελλάδα–και τον υπόλοιπο κόσμο εδώ που τα λέμε.  ΔΕΝ ΛΕΩ ότι αυτό είναι «καλό» ή/και «καλύτερο» σε αντίθεση με το πως θεωρούν την Αμερική οι Έλληνες στην Ελλαδά…ΚΑΘΕ ΆΛΛΟ!…ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ και έχω γράψει πάρα πολλά άρθα ΑΠΟΔΟΜΏΝΤΑΣ αυτόν τον μύθο. Απλά σας λέω ότι ο κάθε Έλληνας εκεί έξω που αγαπάει την Ελλάδα, και είναι και πατριώτης, ΔΕΝ είναι και υποστηρικτής του Πούτιν.  Αλλά δεν είναι μόνοι οι Έλληνες εδώ στην Αμερική που πιστεύουν έτσι.  Υπάχουν κι Έλληνες σε όλο τον κόσμο που συμερίζονται τις ίδιες αποψείς.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΊΠΕ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΊΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘΕΝ «ΑΓΑΠΗ» ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ. «Την Πόλη θα την έχουν πάρει οι Ρώσοι και θα μας τη δώσουν. Όχι ότι οι ίδιοι μας αγαπούν, αλλά θα υποχρεωθούν να μας τη δόσουν απο τις περιστάσεις.» – ο Γερ. Παΐσιος (πατήστε εδώ για περισσότερα)

Ο ΠΟΥΤΙΝΙΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΏΣΕΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΔΥΝΑΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, Η ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΙΗΣΟΥ.  ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ!

Τώρα…εν όψει των ανωτέρω και επειδή εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ είμαστε όλοι…ανοικτού μυαλού, τι μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα ώστε να επωφεληθεί αυτής της, απ’ ό,τι φαίνεται, βοήθειας που μας προσφέρει η Ρωσία???…ενθυμούμενοι πάντα τα λόγια των μεγαλυτέρων σύγχρωνων προφητών μας βέβαια για αυτό το θέμα καθώς αυτά που λέει η μεγαλύτη επιστημονική αρχή όλου του σύμπαντος, της Κβαντικής Φυσικής:

Τη στιγμή που ένας λαός αλλάξει τα ιδανικά και τις αρχές του που βοήθησαν για να σχηματιστεί η συνείδησή του ως έθνος, αρχίζει να σχηματίζεται για αυτό μια νέα συνείδησή που βασίζεται σε μία καινούρια δέσμη ιδεών και πεποιθήσεων και, μαζί με αυτό, έρχεται μια νέα εθνική ταυτότητα καθώς και … ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Το ίδιο ισχύει για κάθε άτομο, κάθε οικογένεια, κοινωνία, κ.τλ. (πατήστε εδώ για περισσότερα)

Αλλά σε πρακτικό επίπεδο, είμαι της άποψης ότι καλό είναι να παίζουμε αυτό το μεγάλο πολιτκό παιχνίδι με τους ΠΑΝΤΕΣ πάνω στο παγκόσμιο πολιτκό προσκήνιο επωφελούμενοι σαν αποτέλεσμα όλων όσων μπορούμε, αλλά να ΜΗΝ αφήνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ ούτε να μας ελέγξει μήτε να μας…ΕΜΠΑΙΞΕΙ για τον απλούστατο λόγο ότι θέλουμε να ελέγχουμε τη μοίρα μας…ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ…ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΛΙΝΚΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΙΚΩΣ, Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΒΟΗΘΑΕΙ, ΑΠ’ Ό,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ… ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ… ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΥΚΑΡΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ… ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ…

Πατήστε τους ακόλους σύνδεσμος για να διαβάστε αυτά τα άρθρα…

SPUTNIK : ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ «ΧΑΡΤΙ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Μόσχα «τελειώνει» οικονομικά την Τουρκία: 80% κάτω οι Ρώσοι τουρίστες – Ρεκόρ κρατήσεων στην Ελλάδα

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr