Home Greek News ΟΛΗ η αλήθεια για τον…«βασιλέα» μας…

ΟΛΗ η αλήθεια για τον…«βασιλέα» μας…

by _
0 comment 194 views

22105247_47

Και ένα μόνο έχω να πω πάνω σε αυτό…

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ…ΠΑΥΛΟΣ!

Το ακούσατε???  Το διαβάστε??? Εννοώ το σημερνικό φύλλο της Ελεύθερης Ώρας με τίτλο «ΕΙΜΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣ, ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ» όπου ο τέως και «αγαπημένος» μας βασιλιάς Κωσταντίνος, ο Β’ … [και εδώ είναι όπου «υποκλινόμεθα» ενώπιον της μεγαλειότητος αυτού] … μας διαβεβαίωσε τόσο «ευγενικώς» ότι…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο «ΒΑΣΙΛΑΙΣ» ΜΑΣ.  Να ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και το ξέρει ΚΑΛΛΙΣΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ. Αλλά επειδή έχει ένα απίστευτο κόλλημα στο να το ισχυρίζεται δημοσίως αυτό το πράγμα, απεφάσισεν σήμερον να μας το τονίσει ότι…ΕΙΝΑΙ…αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Απο τη στιγμή που οι περισσότεροι Έλληνες τον βασιλιά τον έχουν…χ*σμ*νο για προφανείς λόγους…ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ???

Και ΓΙΑΤΙ τα λέγω όλ΄αυτά??? Γιατί ανήκει αυτός στις οικογένειες που απαρτίζουν την μεγάλη μυστική οργάνωσιν των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ!  Τελεία και παύλα… ή μάλλον…ΠΑΥΛΟΣ διότι ούτε αυτόν μήτε τον αδελφόν του ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΨΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Διαβάστε όλα τα άρθρα μου για τον «βασιλιά» μας. Αλλά ΠΡΟΣΕΞΤΕ διότι αφού τα διαβάσετε θα είσατε μετά όλοι…ΥΠΟΧΡΕΟΙ στο να μεταδόσετε αυτές τις αλήθειες ΑΛΛΟΥ.

Βρείτε τα παρακάτω:

«Να νομιμοποιήσουμε το ΚΚΕ»

«Να νομιμοποιήσουμε το ΚΚΕ»

«Να νομιμοποιήσουμε το ΚΚΕ»

«Να νομιμοποιήσουμε το ΚΚΕ»

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr