Home Greek News Πούτιν προς Εβραίος: ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ ΡΩΣΙΑ…

Πούτιν προς Εβραίος: ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ ΡΩΣΙΑ…

by _
0 comment 311 views

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ…

 

Screen Shot 2016-05-31 at 8.31.22 PM

https://www.youtube.com/watch?v=C-KZ_YwxGeA&t=4908s

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 31 Μαϊου του 2016

 

Screen Shot 2016-05-29 at 12.48.52 PM

Το ακόλουθο άρθρο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ υπερ ούτε της Αμερικής ΜΗΤΕ της κυβερνήσεως Πούτιν αλλά αποτελεί μια λογικότατη ανάλυση των πραγμάτων…ΩΣ ΕΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ…ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ…ΑΘΕΑΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ…ΕΚΕΙ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ…

~

Το ακόλουθο άθρο (πατήστε εδώ) [1] είναι απο το κορυφαίο ρωσικό σάιτ ειδήσεων RBC (http://www.rbc.ru) και αποτελεί άλλη μια απόδειξη της μεγάλης αγάπης του κ. Βλαντιμιρ…ΠΟΥΤΙΝ που τρέφει για έναν λαό…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για το κάθε εκεί έξω εθνός—να πούμε το λιγότερο. Ναι, μιλάμε για έναν λαό που προτού να ονομασθεί «Εβραϊοι», ονομαζόταν «Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ» (πατήστε εδώ) απο τα άλλα γύρω έθνη…ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ??? Μιλάμε για έναν ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΛΑΟ που κατάγονται απο τους…ΧΑΖΑΡΟΥΣ, τον πιο αχρείο λαό που υπήρξε ΠΟΤΈ στον πλανήτη που τον μισούσε κάθε άλλο έθνος λόγω της μεγάλης του αρέσκειας στο να συμμετέχει σε μια ποικιλία ΕΚΛΗΜΑΤΩΝ εις βάρος των άλλων εθνών, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης θυσίας, και τους καλεί τώρα ο Πούτιν να επιστρέψουν συλλήβδην να…ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ…ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Μα…ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ??? Εμ…ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ??? (πατήστε εδώ) ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!! Και μιλάμε εδώ για τους…ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ εκείνων των Εβραίων εκείνης της εποχής!!! Και όπως θα δείτε παρακάτω, τους θέλει ΟΛΟΥΣ ο Πούτιν να επιστρέψουν στη «ΜΗΤΕΡΑ» ΤΟΥΣ «ΠΑΤΡΙΔΑ» ΤΗ…ΡΩΣΙΑ. Αυτό…ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ???

Και σας παρακαλώ…ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ γιατί σε αυτό αποσκοπούν οι ΠεριΟΥΣΤιου του «θεού» σε κάθε χριστιανική χώρα στην οποία διαμένουν παρασιτικώς: ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΈΘΙΜΆ ΤΗΣ και αυτό το ξέρει ΚΑΛΛΙΣΤΑ ο Πούτιν, μιας και είναι κι αυτός…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Αααα δεν το ξέρατε??? ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ…ΕΙΝΑΙ!! Και αυτό το γεγονός το επιβεβαίωσαν οι ίδιοι οι Εβραίοι απο την περιβότη ραβινική οργάνωση Chabad Lubavitch (που ακήσει μεγάλη επιρροή πάνω σε δυτικές κυβερνήσεις) σε μια επίσημη συγκέντωση των μελών της όπου παρευρέθηκε ακόμη και ο Τιμώμενος που δεν ήταν άλλος εκτός απο τον κ… Ναθαναήλ Ρότσιλντ!!!  Πατήστε εδώ για αποδείξεις απο το επίσημο σάιτ αυτής της οργάνωσης. Για μια καλή σύνοψη στα Ελληνικά, διβάστε το άρθρο «Είναι ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν Εβραίος;» πατώντας εδώ.

Ειρήσθω εν παρόδω ότι απο την εν λόγω ραβινική οργάνωση συμβουλεύεται ΤΑΚΤΙΚΑ ο Πούτιν (πατήστε εδώ).

Διβάστε: «Putin’s Chosen People» (δηλ., Ο Εκλεκτός λαός του Πούτιν)

Screen Shot 2016-05-31 at 11.32.20 PM

Στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε το σχετικό κλιπ της εν λόγω συγκέντρωσης Ραβίνων της Chabad Lubavitch όπου μιλάει ο κ. Λαζάρ (που είναι προσωπικός ΦΙΛΟΣ του Πούτιν) για το πώς οι Εβραίοι της Ρωσίας υιοθέτησαν και…ΑΝΕΘΡΕΨΑΝ ένα μικρό παιδί που είχε χάσει τους γονείς πριν απο πολλά χρόνια ονόματι…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ…

ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ… ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΦΟΦΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!! (πατήστε εδώ για αποδείξεις)

ΡΕ ΠΑΙΔΑ…ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΠΟΥΤΙΝΙΑΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟ [2] ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΧΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ —ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ– ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ??? ΞΕΡΑΤΕ OTI Ο ΠΡΩΤΟΣ ΨΥΧΡΟΣ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ??? ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ, ΦΗΜΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, Κ.ΤΛ.) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ…ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ…ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!

Και σαν να μην φτάνουν όλ’αυτά, κατα την άφιξιν του στην Αθήνα, τον είδαμε τον Πούτιν μαζί με τον στενό συνεργάτη του που περπατούσε  με το βαλιστάκι με τους κωδικούς των… ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! (πατήστε εδώ)  ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΆΛΛΟ ΨΗΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ…

ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΌΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ…ΟΙΚΤΡΆΑΑΑΑΑΑΝ!

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Ή ΟΧΙ??? (ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.) ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΟΤΩΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ —ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (???)…

Λοιπόν…

Τον περασμένο Ιαν. φέτος, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε τους Εβραίους που αντιμετωπίζουν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη να επιστρέψουν στη Ρωσία.

Τα σχόλια, που αναφέρθηκαν απο το RBC (ένα ρωσικό μέσο μαζικής ενημέρωσης), έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια συνάντησης στη Μόσχα με αντιπροσωπεία από το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο, το οποίο εξέφρασε ανησυχίες για την καλλιέργεια του αντισημιτισμού στην Ευρώπη «ο χειρότερoς από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο», δήλωσε ο πρόεδρός της Viatcheslav Moshe Kantor. Σε απόκριση, ο Πούτιν δήλωσε: «Κατά τη σοβιετική περίοδο έφυγαν, έτσι ας τους να επιστρέψουν.»

Ο Πούτιν στη συνέχεια έκανε ένα “έλα εδώ” με το δείκτη του και, με έναν αχαρακτήριστα ήπιο τρόπο, και ανέθεσε στην εβραϊκή αντιπροσωπεία και τους Εβραίους της Ευρώπης, λέγοντας: «Εδώ, σε μας. Θα πρέπει να έρχεσθε σε μας.»

«Έχω δει τις εκθέσεις αυτές για την κατάσταση των ευρωπαϊκών χωρών και των ανθρώπων που προσπαθούν ακόμη να κρύψουν την εθνικότητά τους», δήλωσε ο Πούτιν. «Οι άνθρωποι φοβούνται ακόμη να φορέσουν ανοικτά το [εβραϊκό] kippah 9κίπα).»

Ο Ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε ότι η κατάσταση Ρωσο-εβραίων ήταν σήμερα η καλύτερη από οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης.

Αυτό απέχει πολύ από τη πρώτη φορά που ο Πούτιν έκανε τέτοια σχόλια σε μια εβραϊκή συγκέντρωση. Τον Ιούλιο του 2014 ο ίδιος ευχαρίστησε (πατήστε εδώ) μια συγκέντρωση εξεχόντων ισραηλινών και ευρωπαϊκών ραβίνων για αυτό που χαρακτήρισε ως τη βοήθεια τους «στον αγώνα της Ρωσίας κατά της αναβίωσης του ναζισμού.» Στην πραγματικότητα, η μεγαλόψυχη προσφορά του Πούτιν ήταν η τελευταία κίνηση στην επίμαχη μόχλευση για το θέμα περι του αντισημιτισμού στη συνεχιζόμενη ρωσο-ουκρανική διαμάχη.

Τωρα, εν όψει των ανωτέρων, τι πρέπει να είναι το λογικό συμπέρασμα εδώ???

Δείτε τώρα το βίντεο του μεγάλου ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ RT όπου μιλάει τόσο ευγενικά ο Πούτιν στους Εβραίους λέγοντάς τους «ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!»

Russia: Putin calls on European Jews to move to Russia


1 – Путин пригласил европейских евреев переехать в Россию, Подробнее на РБК:
http://www.rbc.ru/politics/19/01/2016/569e66669a794733927094ea

2 – Δείτε επίσης όλα τα άρθρα μου για τον Πούτιν, ιδιαίτερα:

Ο Σιωνιστής Βλαντίμιρ Πούτιν… Είναι Εβραίος Και Μασόνος…!

ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση ΠΟΥΤΙΝ-ΝΕΤΑΝΙΆΧΟΥ για την ISIS!!!

ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση ΠΟΥΤΙΝ-ΝΕΤΑΝΙΆΧΟΥ για την ISIS!!!

ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση ΠΟΥΤΙΝ-ΝΕΤΑΝΙΆΧΟΥ για την ISIS!!!

ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση ΠΟΥΤΙΝ-ΝΕΤΑΝΙΆΧΟΥ για την ISIS!!!

ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση ΠΟΥΤΙΝ-ΝΕΤΑΝΙΆΧΟΥ για την ISIS!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr