Home Greek News ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ “ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ” Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ! ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ…

ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ “ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ” Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ! ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ…

by _
0 comment 237 views

Screen Shot 2016-05-29 at 11.42.06 AM

Ο υπερασπιστής της ελευθεροτυπίας, την… φιμώνει;;;;

Διαβάστε όλο το άρθρο απο το indobserver.blogspot.gr:

http://indobserver.blogspot.gr/2016/05/blog-post_729.html?m=1

~

Δικά μου σχόλια…

Επίσης…

Κ. Στέφανε Χίε, σας προτείνω να ΚΑΤΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ αλλιώς θα κινήσω νομικές διαδικασίες ΕΓΩ εναντίον ΣΑΣ για την εξύβρσιν που εξαπολύσατε κατ’ εμού την περασμένην Κυριακήν εις το πρόγραμμά σας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» όπου μου εστήσατε «καρτέρι» –με ό,τι συνεπάγεται αυτό– μόνον και μόνον για να κάμετε δημοσίως…«ΜΑΚΕΛΕΙΟΝ» την υπόληψίν μου επειδή είσθε πάρα μα πάρα πολύ…ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ!  Και το χειρότερον είναι ότι ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΈΤΣΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗΝ ΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΌΤΙ ΘΑ ΗΜΠΟΡΟΥΣΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ…ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

ΕΓΩ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!!  Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ…ΜΑΝΑ ΣΑΣ…ΤΗ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ…ΕΚ ΣΠΑΡΤΗΣ!!!  

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΩΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΌΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΈΤΣΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ/ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΙΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ «ΚΟΛΛΗΜΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΙΣ 22 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ (πατήστε εδώ για αποδείξεις)???

Και το κάνατε αυτό γιατί έγραψα το εξής άρθρον υπερ ΥΜΩΝ και της συζύγου ΥΜΩΝ για να πάει…ΦΥΛΑΚΗ ο Πάνος ο Καμμένος για αυτό που είπε έμπροσθεν της Ελληνικής Βουλής πριν απο έναν μηνα (πατήστε εδώ) για υμας. Διβάστε λοιπόν ΞΑΝΑ τι ΑΚΡΙΒΩΣ έγραψα δι’υμας για να καταλάβετε ένα πράγμα: ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΝ ΕΝΑΝ ΑΘΩΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΔΙΑ ΤΟ…ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ!!!

Και κάτι τελευταίο.  Η κα. Πόπη, η ΣΟΥΦΛΗ την οποία ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ πριν μήνες επειδή σας ερώτησε ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί οι σπόνσορες όπισθεν αυτής της καινούριας πολιτικής σας κινήσεως- είναι σαν τη…ΜΑΝΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΣΕΙΣ…εγώ έχασα τη δική μου μητέρα όταν ήμουν 6 χρονών και η ΜΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΗΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΑΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ!!!  

ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΝ ΑΓΩΓΗΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ…ΘΕΟΝ….ΠΟΝΤΆΡΕΤΈ ΤΟ!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο που έγραψα για τον κ. Χίο για να καταλάβετε πόση ΠΑΡΑΝΟΙΑ έχει αυτός ο άνθρωπος…

ΧΙΟΣ-ΓΚΕΪΤ ΟΠΩΣ…PLAME–ΓΚΕΪΤ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr