Home Greek News Πρόεδρος Μπούς: «Η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο ειναι…ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ!!!

Πρόεδρος Μπούς: «Η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο ειναι…ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ!!!

by _
0 comment 148 views

Screen Shot 2016-05-28 at 10.34.22 PM

Το 2001, ερωτηθείς ο πρόεδρος Μπους για το ΠΟΙΑ χώρα στον κόσμο είναι η πλουσιότερη ανάμεσα στις υπόλοιπες, είπε: «Μα…ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ βέβαια» !!! (πατήστε εδώ για αποδείξεις)

Tην 15 Νοέμβ. του 1985 η μεγάλη εφημερίδα Η Wall Street Journal έγραψε: «Τα δύο τρίτα του συνόλου του χρυσού στον κόσμο είναι στις Φιλιππίνες και το ένα τρίτο έχει διανεμηθεί μεταξύ των υπόλοιπων χωρών του κόσμου» … 

Δεν έχουμε μάθει ΤΙΠΟΤΕ ακόμη για το Παγκόσμιο Καταπίστευμα…οπότε…ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΝ ΧΙΟΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ για περισσότερα επ’ αυτού!!!

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Gold in the Philippine Islands» και ΕΚΕΙ θα τα μάθετε ΌΛΑ, αν διαβάζετε Αγγλικά βέβαια…αν όχι, μην στεναχωριέσθε διότι θα μας παράσχω μια μετάφραση αυτού εντός της εβδScreen Shot 2016-05-28 at 10.40.09 PMομάδος. Αλλά θα σας δόσω μιαν…ΠΡΟΓΕΥΣΙΝ!

Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα μεταφρασμένο Ελληνιστί:

«Μέχρι τα μέσα του 1942, τα αμερικανικά υποβρύχια και αεροσκάφη είχαν αρχίσει να προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στην ιαπωνική ναυτιλία. Ο Πρίγκιπας Chichibu δεν μπορούσε πλέον να στείλει τις πολλές τόνους θησαυρό πίσω στην Ιαπωνία με οποιαδήποτε εγγύηση ότι θα έφταναν εκεί και να μην κατέληγαν στο κάτω μέρος του πυθμένα του ωκεανού. Στην πραγματικότητα έπρεπε να αναθεωρήσει τη σκέψη του σχετικά με το πού να στείλει τους θησαυρούς μετά το φιάσκο Midway. Μετά από μια συνάντηση με τον αδελφό του, τον αυτοκράτορα, αποφασίστηκε ότι οι θησαυροί θα πρέπει να κρύβεται στα νησιά των Φιλιππίνων. Γιατί οι Φιλιππίνες; Επειδή η Ιαπωνία ήταν βέβαια ότι θα καταλήξουν σε αυτά τα νησιά κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων παράδοσης με τους Συμμάχους. Επίσης, ήταν η συντομότερη απόσταση από το Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη, όπου ήταν υπό επεξεργασία το υλικό.»

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑ ΚΑΡΕΝ!

«ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ»!!!

Δείτε και το ακόλουθο βίντεο κλιπ για περισσότερες ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για αυτό πατώντας την παρακάτω εικόνα:

Richest Country Gold Holder the Philippines

Screen Shot 2016-05-28 at 10.46.38 PM

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ…ΡΕ ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΜΠΗ ΕΙΝ’ ΑΥΤΗ???!!!

Screen Shot 2016-05-28 at 11.04.51 PM

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013, ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΔΙΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? ΜΗΠΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ….ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΕΚΕΙ???

Screen Shot 2016-05-28 at 11.27.25 PM

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr