Home Greek News ΜΕΡΟΣ Β’ σας φάγαν τα λεφτά πατριώτες… ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. Οι ίδιοι «φάγαν» και την ΔΑΝΕ..!

ΜΕΡΟΣ Β’ σας φάγαν τα λεφτά πατριώτες… ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. Οι ίδιοι «φάγαν» και την ΔΑΝΕ..!

by _
0 comment 195 views

Screen Shot 2016-05-20 at 9.58.17 AM

ΜΕΡΟΣ Β’ σας φάγαν τα λεφτά πατριώτες… ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. Οι ίδιοι «φάγαν» και την ΔΑΝΕ..!

Πρώτα σας την έκαναν «πλυντήριο» την ΝΕΛ ΑΕ και από ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ με μετόχους νοικοκυραίους κατοίκους της Λέσβου και άλλων Ελλήνων, την ΑΡΠΑΞΑΝ μέσα από τα χέρια σας πατριώτες!

Τα πρόσωπα, οι εταιρείες και οι «Μπατίρηδες» στρατηγικοί επενδυτές με χρήμα από τα καρτέλ της Κολομβίας ίσως και από αλλού, διότι επ’ουδενί άλλο τρόπο δεν δικαιολογούνται τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ; Διότι άλλο είναι να μιλάμε για χρήματα από καρτέλ της Κολομβίας, άλλο τρομοκρατίας και άλλο χρήμα από κλοπές των Δημοσίων ταμείων του κράτους των χαρατσωμένων ΕΛΛΗΝΩΝ σήμερα.

Για όλα ενημερωμένος ο ΧΟΝΤΡΟΣ

ΣΗΜ.: Στοιχεία για την υπόθεση είχε λάβει το 2011 και ο «βρώμικος» ΥΠΟΥΡΓΟΣ πλην άφαντος «Παναμέζος» ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ «αρχηγός των ΑΝΕΛ, και η δικηγόρος σύζυγος του Έλενα Τζούλη, ενημερωμένοι και οι δύο τους με πλήρη φάκελο, όπως και για πολλές άλλες Υποθέσεις, ως γνωστό των Υποβρυχίων κα, δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να το αποτρέψουν, μάλιστα κατά τις πληροφορίες επωφελήθηκαν όπου δεν εκβίασαν.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι ίδια «πρόσωπα» τα ονόματα τους έχουν εμπλακεί και σε άλλο «φάγωμα» άλλης Ναυτιλιακής Εταιρείας ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ όπως ήταν η ΔΑΝΕ

Ποιοι είναι οι «πρωταγωνιστές» που «έφαγαν» τις μετοχές και την εταιρεία ΝΕΛ – ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α. Ε. από τους μεριδιούχους, μετόχους της, κάνοντας την πρώτα «πλυντήριο» ;
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

 

https://www.scribd.com/doc/313281101/ΜΕΡΟΣ-Β-Σας-Φάγαν-Τα-Λεφτά-Πατριώτες-ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΛΕΣΒΟΥ-ΑΝΩΝΥΜΟΣ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ-Οι-ίδιοι-φάγαν-και-την-ΔΑΝΕ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr