Home Greek News Ο Χουάν Κάρλος, σύζυγος της αδελφής του τέως βασιλέως της Ελλάδος, Κως. του Β΄, απόγονος του Σαμπετάι Σεβί του Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ!

Ο Χουάν Κάρλος, σύζυγος της αδελφής του τέως βασιλέως της Ελλάδος, Κως. του Β΄, απόγονος του Σαμπετάι Σεβί του Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ!

by _
0 comment 582 views

Ο Χουάν Κάρλος, σύζυγος της αδελφής του τέως βασιλέως της Ελλάδος, Κως. του Β΄, απόγονος του Σαμπετάι Σεβί του Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ!

ΕΠΙΣΗΣ!…ο Χουάν Κάρολος, ο απόγονος του Σαμπετάι Σεβί, και ο Κωσταντίος ο Β΄που συγγενεύουν και οι δύο και με τον Πρίγκιπα Φίλιππο

Αλλά ΚΑΙ η παραδοχή του Κεμάλ Ατατούρκ ότι κατάγεται και αυτός απο τον Σεβί…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

Στο πρώτο μου αποκαλυπτικό άρθρο [1] για τον τέως Έλληνα των Ελλήων, τον Κωσταντίνο τον Β΄, με τίτλον «Ο ΤΈΩΣ ΒΑΣΙΛΕΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΜΈΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΎ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΕΙΟΥ ΤΆΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ το οποίο τυχαίνει να είναι και…ΜΑΣΟΝΙΚΌ!!!» σας εξήγησα πως ο Κωσταντίνος ουχί μόνο προέρχεται εκ των γραμμών αίματος των Πεφωτισμένων, αλλά είναι ο ίδιος και …ΜΑΣΟΝΟΣ και ανήκει σε διάφορα μασονικά τάγματα. Δηλώνει και νεοεποχίτης, κάτι το οποίο έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ απο την Ελλαδική εκκλησία απο τη δεκ. του 1880 και εξής. Πριν μερικά χρόνια, σε μια αποκλειστική συνέντευξη [1], είπε πως, ανέκαθεν, επιθυμούσε να «νόμιμοποιηθεί το ΚΚΕ» μιας και, σύμφωνα πάλι με τον ίδιο μέσα απο την ίδια συνέντευξη, «μπαίνουμε σε μια νέα εποχή.» Αλλά δεν μένουν εδώ, γιατί ο Κωσταντίνος συγγενεύει με την ίδια την βασίλλισσα Ελισάβετ, η οποία είναι….ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

Στο προαναφερθέν άρθρον μου [1], γράφω τα εξής για τον Κωσταντίνο και την καταγωγή του:

ΕΊΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΌΣ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΙΛΟΥΜΙΝΆΤΟΥΣ!!!  ΑΥΤΌΣ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ, Η ΟΠΟΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΒΡΑΊΑ [5] ΚΑΙ Η ΟΙΚOΓΕΝΕΙΑΚΉ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΠΡΟΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΥΑΡΊΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΣΕΙΡΏΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΎΡΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑΣ.  ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΊ ΉΣΑΝ ΌΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟ-ΕΒΡΑΊΟΙ!!! ΑΡΧΙΚΆ ΟΜΟΜΆΖΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΓΚΟΥΈΛΦ». ΣΤΟ ΒΙΒΛΊΟ Mullins’ New History of the Jews (Η ΝΈΑ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΆΛΙΝΣ), ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ-ΔΗΜΟΣΙΕΎΘΗΚΕ ΤΟ 1968, Ο ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΌΝ ΆΡΘΡΟ ΕΥΣΤΆΘΙΟΣ ΜΆΛΙΣ ΓΡΆΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΊΛΛΙΣΑ ΕΛΙΣΆΒΕΤ:

«Η αριστοκρατία της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας ήταν ιδιαίτερα εβραϊκή στην φυσιογνωμία τους. Κατά τα τελευταία πενήντα χρόνια, έχει εμφανιστεί ένα ισχυρό Εβραϊκό στέλεχος στην αγγλική μοναρχία, έτσι ώστε η Βασίλισσα Ελισάβετ να μοιάζει πολύ με την Γίντις βασίλισσα της μεγάλης οθόνης Ελίζαμπεθ Τέιλορ.»

Αλλά όπως θα δούμε παρακάτω, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία ΑΝΥΣΗΧΙΤΙΚΑ αναφορικώς προς αυτήν την την «μεγαλειώδην» καταγωγή του Κωσταντίνου, που έχουν να κάνουν τόσο με την μασονικότατη και εβραϊκότατη βασιλική γραμμή εκ της οποίας κατάγεται ο ίδιος, όσο και με το γεγογός ότι ο σύζυγος της αδελφής του Σοφία, Χουάν Κάρλο, τον βασιλέα της Ισπανίας, τυχαίνει να κατάγεται απο τον ίδιον τον Shabbetai Zevi (Σαμπετάι Σεβί), τον περιβόητο Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ! [2]

Αξεισημείωτον όμως είναι το γεγονός ότι ο Χουάν Κάρλοτον, ο βασιλεύς της Ισπανίας, που συγγενεύει με τον εν λόγω Μεσσία των Εβραίων, συγγενεύει και με τον Πρίγκιπα Φίλιππο, όπως και ο…ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Χμμμ… Άρα;;; Αλλά δεν μένουμε εδώ, γιατί ήταν ο ίδιος ο…ΚΕΜΑΛ Ο ΑΤΑΤΟΥΡΚ [3] που είπε, το 1914, σε μια Εβραϊκή εφημερίδα, ότι είναι και αυτός απόγονος του Σαμπετάι Σεβί! Πωπωπω!…τόσες συγγένειες μεταξυ των ελιτιστών του κόσμου τούτου ρε παίδες και τόσος λίγος χρόνος να τις ερευνήσουμε όλες!

Το ακόλουθον άρθρον πρόκειται για όλες τις…ΛΕΠΤΕΣ λεπτομέριες όλων όσων σας περγράφω εγώ παραπάνω και είναι σημαντικότατες ώστε να μάθουμε όλην την αλήθειαν τόσο για τον Κωσταντίνο όσο και τους ΟΛΟΥΣ τους δήθεν «Έλληνες» βασιλείς που υπήρξαν απο τον Όθωνα μέχρι τον Κωσταντίνο τον Β΄. Το άρθρον τούτο αποτελείται εκ διαφόρων αποσπασμάτων 2ο βιβλίων που εγράφησαν απο τους καλυτέρους ιστορικούς και μεταφραστές επι του θέματος. ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ!…

Græske dronning Anne-Marie og kong Konstantin til Victorias bryllup

~

Αποσπάσμα απο το άρθρον «THE ROUND TABLE» (η Στρογγυλή Τράπεζα) [4]

– η μετάφρασις και επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη απο τα Ελληνικά Νέα Τώρα | GreekNewsOnDemand.com • JohnKountouris.com

Υπάρχει μια χρονική ισχύς αναμέσον των Illuminati (Πεφωτισμένων), που αντιπροσωπεύεται από τις ισχυρές οικονομικές οικογένειες. Αλλά υπάρχει επίσης μια συμβολική κεφαλή, που αντιπροσωπεύει τους καρπούς της αρχαίας γραμμής αίματος. Αυτή είναι η βασίλισσα Ελισάβετ. Αυτή είναι, τρόπον τινα, το Άγιον Δισκοπότηρον, το όργανον το οποίο μεταφέρει το «ιερό αίμα», το αποκορύφωμα των αιώνων επιμειξιών των γραμμών αίματος, των καμπαλιστικών, που πιστεύεται ότι προέρχονται απο τις διάφορες παραφυάδες του βασιλέως Δαβίδ του αρχαίου Ισραήλ. Σύμφωνα με τον LG Pine, ο εκδότης του αναγνωρισμένου κύρους περιοδικού Burke’s Peerage, οι Εβραίοι «έχουν συνδέσει τους ίδιους τόσο στενά συνδεδεμένους με το βρετανικό σώμα ευπατριδών ότι είναι απίθανο οι δύο κατηγορίες να υποστούν ζημία που δεν είναι αμοιβαία. Τόσο στενά συνδεδεμένοι είναι οι Εβραίοι και οι άρχοντες (λόρδοι) ότι ένα πλήγμα εναντίον των Εβραίων σε αυτή τη χώρα δεν θα ήταν δυνατή χωρίς να τραυματισθεί και η αριστοκρατία.»

Screen Shot 2016-05-17 at 5.43.03 PM

Η Βασίλισσα δεν είναι μόνο η Μεγάλη Προστάτιδα του Τεκτονισμού, αλλά ηγείται και του Τάγματος του Garter (δηλ., της Καλτσοδέτας). Το Τάγμα της Καλτσοδέτας είναι η παγκόσμια μητρική οργάνωσις πάνω απο τη μασονία. Όταν ένας Μασόνος φτάσει στον 33ο βαθμό, ορκίζεται πίστη στην εν λόγω οργάνωση, και με τον τρόπο αυτό, στη Βασίλισσα. Σύμφωνα με τον πολύ γνωστό ερευνητή Δρ John Coleman, που πήρε συνέντευξη από ένα Μεγάλο Μάγιστρο της Οξφόρδης, οι Ιππότες της Καλτσοδέτας είναι το εσωτερικό ιερό, η ελίτ της ελίτ του πιο σεβαστού Τάγματος του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ της Αυτής Μεγαλειότητας. Οι Ιππότες του Τάγματος της Καλτσοδέτας είναι οι ηγέτες της ιεραρχίας των Illuminati (Πεφωτισμένων), και το πιο έμπιστο «μυημένο Συμβούλιο» της βασίλισσας Ελισάβετ της ‘Β. [3]

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ ηγείται ενός κύκλου ατόμων που αντιπροσωπεύουν το αποκορύφωμα των αιώνων επιμειξιών μεταξύ της αριστοκρατίας της Ευρώπης και της Αρμενίας, και πιο πρόσφατα, της οικογένειας του Φρειδερίκου του Β΄, του Μεγάλου της Πρωσίας, και οι απόγονοι του Κάρολου του Hessen-Kassel (Έσσεν-Κάσσελ), του Μεγάλου Διδάσκαλου των Ασιατικών Αδελφών, της Μεγάλης Αικατερίνης, και της βασίλισσας Βικτωρίας.

Screen Shot 2016-05-17 at 11.21.21 PM

Μια κεντρική φιγούρα σε αυτή την καταγωγή είναι ο αιθιόπας Gannibal, του οποίου η εγγονή, Σαρλότ, ήταν η γιαγιά της Βασίλισσας Βικτωρίας και του οποίου ο γιος ενυμφεύθη την κόρη του Φρειδερίκου του ‘Γ του Hessen-Kassell (Έσσεν-Κάσσελ).

Ο αδελφός της Σαρλότ ήταν ο Κάρολος ο Β’, ο Μεγάλος Δούκας του Μεκλεμβούργου-Strelitz, του οποίου η κόρη παντρεύτηκε τον κληρονόμο της πρωσικής κορώνας, τον Φρέντερικ Γουίλιαμ τον ‘Γ. Τον Φρέντερικ τον Β΄ της Πρωσίας τον διαδέχτηκε ο ανιψιός του, ο Φρειδερίκος Γουίλιαμ ο Β’, ο οποίος ενυμφεύθη την Λουίζ του Μπρούνγουικ-Βολφενμπούτελ.Αυτή ήταν η αδελφή του Φρέντερικ, Δούκα του Μπρούνγουικ, του Μεγάλου Μαγίστρου της Αυστηρής Τηρήσεως Ναϊτών, και ο οποίος είχε συγκαλέσει τη μεγάλη μασονική συνέλευση στο Wilhelmsbad του Hessen-Kassel (όπου οι Μασόνοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Πεφωτισμένους).

Φρέντερικ Ουίλχελμ (Wilhelm) ο Β’ της Πρωσίας ήταν ο πατέρας του Φρέντερικ Γουίλιαμ του Γ’, ο οποίος έγινε μέλος του Τάγματος της Καλτσοδέτας.

Screen Shot 2016-05-17 at 11.26.00 PM

Εκ των τεσσάρων τέκνων του Φρέντερικ Ουίλιαμ του Γ΄ και της Λουίζ, τα τρία εξ αυτών παντρεύτηκαν τους αδελφούς και τις αδελφές του Τζάρου Αλέξανδρου του Α’. Του Φρέντερικ Ουίλιαμ του Γ’ η κόρη, η Σαρλότ της Πρωσίας, παντρεύτηκε τον υιό του Παύλου, τον τσάρο Νικόλαο τον Α’, ο οποίος διαδέχθηκε τον Αλέξανδρο τον Α’, και που επίσης ανήκε στην το Τάγμα της Καλτσοδέτας. Ο γιος του Φρέντερικ, ο Ουίλχελμ (Wilhelm) ο Α’, ενυμφεύθη την Αυγούστα της Σαξ-Βαϊμάρης, την κόρη της αδελφής του Νικολάου, Μαρία Ρομανόφ. Ένα τρίτο παιδί του Φρειδερίκου, ο Φρειδερίκος Κάρλ Αλέξανδρος της Πρωσίας, ενυμφεύθη την άλλη κόρη της Μαρίας, την Μαρία Λουίζα Αλεξανδρίνα φον Σαξ-Βαϊμάρης.

Ο γιος του Τζάρου Νικολάου, ο Κωνσταντίνος Nicholaievitch Ρομανόφ, ο Μεγάλος Δούκας της Ρωσίας, εγέννησε την Όλγα Constantinovna Ρομανόφ, η οποία παντρεύτηκε τον Γεώργιο τον Β’, τον βασιλέα της Ελλάδος. Ο Γεώργος ήταν μέλος του Τάγματος της Καλτσοδέτας, όπως ήταν ο πατέρας του, ο Christian ο Θʹ της Δανίας. Η βασίλισσα Βικτωρία αναγνωρίζεται περισσότερο ως η μεγαλύτερη μονάρχης του αιώνος, και τα παιδιά και τα εγγόνια της, παντρεύτηκαν σχεδόν σε όλες τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης. Ωστόσο, λιγότερο γνωστό είναι ότι αυτό επιτεύχθηκε σε σχεδόν ένα μεγαλύτερο βαθμό από τον Christian τον Θʹ, τον εγγονό του Κάρλ Λανδγράβου του Έσσεν-Κάσσελ.

Ο Christian ο Θʹ ονομάστηκε, κατά τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο «θετός πατέρας» της Ευρώπης. Δεν αναμενόταν να γίνει ο ίδιος βασιλεύς μέχρι να προκύψουν μια σειρά απο αμφίβολες περιστάσεις που, το 1852, τον κατέστησαν κληρονόμον. Διαδέχθηκε εις τον θρόνον το 1863. Ενυμφεύθη την Λουίζ του Έσσεν-Κάσσελ, την κόρη του αδελφού του αδελφού του Κάρλ, Φρέντερικ του Γ΄ της Έσσεν-Κάσσελ, και της Καρολίνας του Νασάου-Usingen, απόγονου του αυτοκράτορος Φερδινάνδου του Α’ των Αψβούργων, και μέσω του ίδιου, από την οικογένεια ibn Yahya της Πορτογαλίας. [4] Κατα τον θάνατό του το 1906, τα παιδιά ή τα εγγόνια τους κάθονταν στους θρόνους της Μεγάλης Βρετανίας, της Ρωσίας, της Νορβηγίας, της Ελλάδος και, φυσικά, της ίδιας Δανίας. Μεταγενέστερες γενιές των απογόνων του θα προσθέσουν στον κατάλογο τους θρόνους του Βελγίου, της Ισπανίας, της Ρουμανίας και της Γιουγκοσλαβίας, καθώς και τον τιμητικόν θρόνομ του Ανόβερου. Είχε προσφερθεί ο θρόνος της Βουλγαρίας εις τον νεότερον υιόν του Christian, αλλά τον ηρνήθη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «ΟΛΗ η αλήθεια για τον…”βασιλέα” μας…»

Screen Shot 2016-06-26 at 11.39.58 AM

 

Η κόρη του Christian, η Μαρία Fyodorovna, παντρεύτηκε τον Τζάρο Νικόλαο τον Γ’, τον πατέρα του Νικολάου του Β΄ ο οποίος σκοτώθηκε από τους Μπολσεβίκους το 1918. Η Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα παντρεύτηκε το γιο της βασίλισσας Βικτώριας, βασιλιά Εδουάρδο τον Ζʹ, τον Μεγάλο Μάγιστρο του Τεκτονισμού. Ο γιος του Εδουάρδου, ο George V (ο Γεώργιος ο Εʹ), ενυμφεύθη την Μαίρη της Teck, της οποίας η μητέρα ήταν η εγγονή του Γεωργίου του Γ΄ και της Σαρλότ, και πάλι του Φρεντερίκ του Γ΄ της Έσσεν-Κάσσελ. Ο γιος του George V (του Γεώργιου του Εʹ), George VI (Γεώργιου ο Έκτος) ήταν ο πατέρας της Βασίλισσας Ελισάβετ της Β΄.

Ο υιός του Κωνσταντίνου του Α΄και της Σοφίας, Παύλος ο Α΄, ο βασιλεύς της Ελλάδος, μυήθηκε, όπως ο πατέρας του, στο Τάγμα της Καλτσοδέτας. Ενυμφεύθη την Federika (Φεντερίκα) του Ανόβερου, της οποίας ο πατέρας, o Έρνεστ ο Αύγουστος, o Δούκας του Μπρούνγουικ, ήταν ο γιος του Christian IX (Christian Θʹ) της κόρης της Δανίας Θήρας (Thyra). Η Φρειδερίκης, της οποίας η μητέρα ήταν πριγκίπισσα Βικτόρια Λουίζ της Πρωσίας, η κόρη του αδελφού της Σοφίας, Κάιζερ Γουλιέλμου του Β΄, ο τελευταίος Γερμανός αυτοκράτωρ και βασιλεύς της Πρωσίας, ο οποίος κυβέρνησε απο το 1888 μέχρι το 1918. Ο γιος του Παύλου, ο Κωνσταντίνος ο Β΄, ενυμφεύθη την Anne-Marie (Άννα-Μαρία), την πριγκίπισσα της Δανίας. Η Άννα-Μαρία είναι η μικρότερη αδελφή της τρέχουσας Βασίλισσας της Δανίας, Margrethe της Β’, η οποία είναι μέλος του Τάγματος της Καλτσοδέτας. Αυτοί είναι οι κόρες της Ίνγκριντ της Σουηδίας, της κόρης του ανιψιού του Καρόλου, Gustav VI (Γκούσταβ ο Έκτος) της Σουηδίας. Ο πατέρας τους ήταν ο Φρεντερίκ ο Θʹ, ο γιος του Christian o Ι΄ της Δανίας.

Screen Shot 2016-05-17 at 5.38.31 PM

Ο Κωνσταντίνος καθαιρέθηκε το 1974, αλλά αυτός και η Άννα-Μαρία συνέχισαν να ζουν στην εξορία στο Λονδίνο, όπου ο Κωνσταντίνος είναι στενός φίλος του πρίγκιπα της Ουαλίας, και νονός του Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο Κωνσταντίνος Β συγγενεύει με τον πατέρα του Καρόλου, πρίγκιπα Φίλιππο. Η μητέρα του Φιλίππου ήταν η Αλίκη της Battenburg, της οποίας η μητέρα ήταν η κόρη της Πριγκίπισσας Αλίκη Maud που ήταν η ίδια η κόρη της Βασίλισσας Βικτωρίας. Η πατέρας της Alice (Αλίκης) ήταν ο Λούις του Battenberg (ή Mountbatten), ο οποίος ενυμφεύθη την Βικτώρια Αλμπέρτα, την πριγκίπισσα της Έσσης από Ρήνο, την αδελφή της Αλεξάνδρας Fedorovna von Hessen (Φεντορόβα φον Έσσεν), η οποία παντρεύτηκε τον τσάρο Νικόλαος τον Β΄, και οι οποίοι εκτελέστηκαν και οι δύο από τους Μπολσεβίκους το 1918. Ο πατέρας του Φιλίππου ήταν ο Άντριου, ο Πρίγκιψ της Ελλάδος και της Δανίας, ο αδελφός του Κωνσταντίνου του Α΄, του Βασιλέως των Ελλήνων.

Screen Shot 2016-05-17 at 5.36.28 PM

Η αδελφή του Κωνσταντίνου του Β΄, η Σοφία, παντρεύτηκε τον Χουάν Κάρλο –δαπάνη του Ελληνικού δημοσίου- τον βασιλέα της Ισπανίας, ο οποίος συγγενεύει επίσης με τον Πρίγκιπα Φίλιππο (εξ ού και με τον Κωσταντίο τον Β΄?). Η μήτηρ του Χουάν Κάρλου είναι η κα. Βικτώρια Ευγενία Τζούλια Ένα von Battenberg (Victoria Eugenie Julia Ena von Battenberg), της οποίας η μητέρα ήταν άλλη μια εκ των θυγατέων της βασίλισσας Βικτώριας, η Beatrice (Βεατρίκη) δηλαδή, η οποία υπαντρεύθη τον Henry Maurice (Χένρι Μαυρίκιου) του Battenberg, τον αδελφό του Λούις και ιππότη της Καλτσοδέτας. Ο Χουάν Κάρλος κατάγεται προς μητρός (απο τη μητέρα του δηλ.) από τον Antoine d’Orleans (Αντουάν ντ’Ορλεάνη), τον εγγονόν του Φιλίππου “Egalite” d’Orleans. Ο Χουάν Κάρλος, όπως και ο παππούς του, και ο προπάππους του πριν από αυτόν, είναι μέλος του Τάγματος της Καλτσοδέτας, και διεκδικεί τον τίτλο του βασιλέως της Ιερουσαλήμ. [5] Το πιο σημαντικό, ο Χουάν Κάρλος είναι ο δισέγγονος του Alphonzo του Ζʹ, βασιλέως της Ισπανίας, του οποίου ο πραγματικός πατέρας ήταν ο Enrique Puig y Molto, απόγονος του Shabbetai Zevi (Σαμπετάι Σεβί), του λεγόμενου Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ απο τον 17ο αιώνα, του οποίου η μορφή του Ιουδαϊσμου έχει επηρεάσει όλον τον σημερινό Εβραϊσμό σε όλο τον κόσμο.

Η πληροφορία αυτή προέρχεται  απο το βιβλίο του συγγραφέως James Allan Dow με τίτλον “Juan Carlos of Spain”.

Ο Sabbatai Σέβι (1626-1676) ήταν ένας Σεφαραδίτης ραβίνος και καβαλιστής ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι ο πολυαναμενόμενος εβραϊος Μεσσίας. Ήταν ο ιδρυτής του εβραϊκού κινήματος του Sabbatean (Σαβατιανισού). Σε ηλικία σαράντα ετών, αναγκάστηκε από τον Οθωμανό Σουλτάνο Μεχμέτ IV να ασπαστεί το Ισλάμ. Κάποιοι από τους οπαδούς ασπάστηκαν κι αυτοί το Ισλάμ, περίπου 300 οικογένειες που ήταν γνωστές ως οι Dönmeh (Ντομέδες).

________________

1 – «Ο ΤΈΩΣ ΒΑΣΙΛΕΎΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΜΈΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΎ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΕΙΟΥ ΤΆΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ…το οποίο τυχαίνει να είναι και…ΜΑΣΟΝΙΚΌ!!!», του Ιωάν. Κουντούρη | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2016/01/23/ο-τέωσ-βασιλεύσ-των-ελλήνων-μέλοσ-του-α/

2 – Βιβλίον: «James Allan Dow, “Juan Carlos of Spain”»

3 – «Ο Κεμάλ Ατατούρκ: Απόγονος Είμαι του Μεσσία των Εβραίων Σαμπετάι Ζεβί • του Ι. Κουντούρη» | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/08/13/ο-κεμάλ-ατατούρκ-απόγονος-είμαι-του-με/

4 – THE ROUND TABLE | Πηγή: http://www.conspiracyschool.com/round-table

FOOTNOTES  OF THIS ARTICLE:
[1] Makow, Henry. “The “Jewish” Conspiracy is British Imperialism”.
[2]Tales of the British Aristocracy. 1957, p.219.
[3]Conspirators’ Hierarchy: The Story of the Committee of 300.
[4] David Hughes, Davidic Dynasty.
[5] “List of Knights and Ladies of the Garter”, Wikipedia.
[6] James Allan Dow, “Juan Carlos of Spain”.
[7] “Order of the Garter”, Wikipedia.
[8] Eustace Mullins, Secrets of the Federal Reserve, Chap. 5: The House of Rothschild.
[9] “Paul I of Russia”, Wikipedia.
[10] Leon Zeldis, “Freemasonry in Russia.”
[11] David Allen Rivera, “Congress of Vienna”.
[12] William Guy Carr, Pawns in the Game, p. 45.
[13] E.C. Knuth, Empire of the City, p. 71. quoted from Mullins, Eustace, Secrets of the Federal Reserve. Chap. 5.
[14] Frederick Morton, The Rothschilds, Fawcett Publishing Company, N.Y., 1961, quoted from Mullins, Eustace, Secrets of the Federal Reserve. Chap. 5.
[15]ibid.
[16] Makow, Henry. “Illuminati Defector Details Pervasive Conspiracy”.
[17 “Cecil John Rhodes”, Wikipedia.
[18] Watch Unto Prayer. “The Rhodes-Milner Round”.
[19] Fagan, Myron. “Council on Foreign Relations”.
[20] Chamish, Barry. “Deutsch Devils”. December 31, 2003.
[21] Stephen Birmingham, “The Grandees – America’s Sephardic Elite”.
[22] Carroll Quigley, Tragedy and Hope, A History of the World in Our Time. (The Macmillan Co., NY, 1966). Pp. 950.
[23]Ibid, pg. 324

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr