Home Greek News Ο «ζωηρός» πρέσβης της Βενεζουέλας

Ο «ζωηρός» πρέσβης της Βενεζουέλας

by _
0 comment 306 views

Screen Shot 2016-05-15 at 1.28.50 PM

Παρενοχλούσε σεξουαλικά τις υπαλλήλους της πρεσβείας στην Αθήνα – Αντιδράσεις προκαλεί το αποκαλυπτικό δημοσίευμα στο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί

Αύγουστο του 2012 προσγειώνεται στην Αθήνα ο νέος πρέσβης της Βενεζουέλας, Φρανκλίν Ραμόν Γκονσάλες, στενός συνεργάτης και προσωπικός φίλος του σημερινού προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο. Ο Γκονσάλες, διεθνολόγος και καθηγητής στο Κεντρικό Πανεπιστήμιο της Βενεζουέλας στο Καράκας, έρχεται στην Ελλάδα έχοντας, όπως εκτιμάται, πάρει εντολή από την κυβέρνησή του να στηρίξει με κάθε τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ήταν η εποχή που η κυβέρνηση της Βενεζουέλας πίστευε πως θα μπορούσε να «εξαγάγει» τον τσαβισμό στην Ευρώπη μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εικάζεται πως έγινε και στην Ισπανία με τους Podemos.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το ΘΕΜΑ, ο πρέσβης της Βενεζουέλας στην Αθήνα Φρανκλίν Γκονσάλες, έχοντας ασυλία από την κυβέρνηση της χώρας του, παρενοχλούσε σεξουαλικά υπαλλήλους της πρεσβείας!

Βάσει πέντε επώνυμων καταγγελιών προς τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, ο εντιμότατος πρέσβης φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά επί οκτώ ολόκληρους μήνες τις γυναίκες υπαλλήλους της πρεσβείας στην Αθήνα, ανάμεσά τους και την κόρη ενός πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό δημοσίευμα και τις καταγγελίες των υπαλλήλων της πρεσβείας της Βενεζουέλας κατά του «πέφτουλα» πρέσβη στο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί.

Για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα που εμπλέκει τον Έλληνα πρωθυπουργό σε υπόθεση συγκάλυψης σεξουαλικής παρενόχλησης από πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα, με θύματα Ελληνίδες εργαζόμενες, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΝΔ:

«Ο έχων “αυταπάτες” κ. Τσίπρας, που επί χρόνια επικαλείται το δήθεν ηθικό του πλεονέκτημα, αποκαλύφθηκε.

Η στενή σχέση του με τον ηγέτη της Βενεζουέλας κ. Μαδούρο ήταν γνωστή από καιρό.

Αυτό όμως που δεν ήταν γνωστό, είναι ότι, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έφτανε στο σημείο να πρωταγωνιστήσει σε μια πρωτοφανή συγκάλυψη υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης στη χώρα μας από πρέσβη της Βενεζουέλας, με θύματα Ελληνίδες εργαζόμενες.

Αυτός είναι ο σεβασμός του κ. Τσίπρα για τις εργαζόμενες γυναίκες;

Ο Έλληνας πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις.

Να απαντήσει, αν συγκάλυψε μια υπόθεση που εκθέτει τη χώρα, για να μην πληγωθεί το γόητρο της τότε ανερχόμενης “Αριστεράς”».

Source: http://www.protothema.gr/politics/article/578281/o-zoiros-presvis-tis-venezouelas/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr